kriterlerini değiştirmeyi neden düşünmüyorsun....
çıtayı çok yüksek tuttuğun belli...
hem de öyle yüksek tutmuşsun ki seni çok çok aştığı için aradığını bulamamışsın.
ben 29 yasindayim, sanirim aradigimi buldum ama bugune kadar da bekledim, icime sinmeyen kimseye evet demedim
Bana Göre sende benim gibi Kılı kırk yaran biri olmalısın ki böyle bir sorun yasıyorsun.
begendiklerin cok özel ve zor insanlar olmalı sanırım.
begenmediklerinde seni asla ve asla tasıyamayacagına inandıgın insanlardır.. benim hep böyle oldu vakti zamanında.
ama emin ol tam ruhun kıvamında biri cıkacaktır bigün karsına. Nasıl lezzetli oluyor ask ve paylaşmak o zaman sana bi anlata bilsem :)
sabret. 30 yas güzel bir yas. hata yapma olasılıgın olgunlugun sayesinde yavas yavas düşüyor bence
mutluluklar kapını calsın seninde arkadasım Ama telaşlanma ve bekle
arkadaşlar özür dilerim yorumlarınıza cevap yazamadım birkaç gündür şiddetli griple boğuşuyordum ama sonunda yendim.
canım bırak çıtayı yüksek tutmayı bir çıtamın(kriterlerimin) olduğunu nereden biliyorsun.yorumuna istinaden yazim karşılaştığım hiç kimse de hiçbir insanda statü, para pul benzeri şartlar aramadım..benim hoşlanıp da benden hoşlanmayan ve benden maddiyat olarak hatta eğitim olarak da düşük olanlar oldu.çıtadan kastettiğin bu ise...kal sağlıcakla.
o zaman şöyle söyleyeyim standart belirmediğin için ne aradığını bilmiyorsun bilmediğin için de bulamıyorsun...
boş boş amaçsız olarak tabiri caizse serseri mayın misali yaşanmaz hayat...mutlaka belli amaçlar hedefler kriterler olmalı....
hedefler sapabilir, rota şaşabilir, yanlışlar hatalar yapılabilir herşey olabilir ama amaç gaye kriter mutlaka olmalıdır...
sen de kal sağlıcakla.
cevaplarımı iyi oku daha iyi anlamaya ve yorumlamaya çalış...böylece mantıklı yazılar yazarsın.
bak hayatım yorumu beğenmeyebilirsin, tarzımı beğenmeyebilirsin...buraya yapılan her yorum kendi fikirlerimiz doğrultusunda sana yardımcı olmak içindir bu fikir seni ilk olarak üzecek bile olsa hedef aynıdır...
konuna sorununa ilgi gösterip mesaj yazan kişiye "mantıksızsın" diyerek terslemeni çok yadırgadım açıkçası.
senin fikirlerin beni üzemez.sadece yazılarında bir iticilik var...ayrıca mantıksızsın diye bir laf etmedim..tabii bunu da istediğin gibi yorumlayabilirsin..
"böylece mantıklı yazılar yazarsın...." nın açılımı mantıksızsın demektir...
yazdıklarım da kimseye sevimli görünmek gibi bir çabam yok...hakaret etmemek gerekir ve ben şimdiye kadar hakaretten ceza almadım çünkü kimseye hakaret etmem....varsa buyrun kötü içerik diye şikayet edin...
sizinle polemiğe girmeyeceğim...anlaşamayacağımız belli oldu...
mantıklı mantıksız da bile anlam kargaşası yaşıyorsunuz.
hiç de fazla birşey istemiyorsun canımcanım inan kılı kırk yaran biri değilim sadece karşılıklı hoşlanma ,davranışlarda konuşmalarda bir ahenk arıyorum..acaba çok mu fazla şey istiyorum.:bbo: sanada mutluluklar dilerim.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?