Yıllardır çözemediğim bir sorum var

ben de 22 yasındayım ama aynı senin gibi karsıma hoşuma giden biri cok az cıkıyo cıktıgında da olmuyo arkadaslarım da senden hoşlananlara fırsat vermıyosun diyo hemn cıksana bi dene, tanımaya fırsat ver diyorlar bu da benm hoşuma gitmiyoo zoraki görüşemiyorum kımseylee
o yuzden yalnız takılıyorumm

Bana Göre sende benim gibi Kılı kırk yaran biri olmalısın ki böyle bir sorun yasıyorsun.

begendiklerin cok özel ve zor insanlar olmalı sanırım.
begenmediklerinde seni asla ve asla tasıyamayacagına inandıgın insanlardır.. benim hep böyle oldu vakti zamanında.

ama emin ol tam ruhun kıvamında biri cıkacaktır bigün karsına. Nasıl lezzetli oluyor ask ve paylaşmak o zaman sana bi anlata bilsem :)
sabret. 30 yas güzel bir yas. hata yapma olasılıgın olgunlugun sayesinde yavas yavas düşüyor bence

mutluluklar kapını calsın seninde arkadasım Ama telaşlanma ve bekle

ben 21 yaşında evlendim şuan 31 yaşındayım keşke armudun sapı üzümün çöpü diyecek kadar bekleseydim,insan kendini az çok bilir belli bir yaşa gelince aradığınızı bulduğunuza inanmadan evlenmeyin derim.

ben 29 yasindayim, sanirim aradigimi buldum ama bugune kadar da bekledim, icime sinmeyen kimseye evet demedim

arkadaşlar özür dilerim yorumlarınıza cevap yazamadım birkaç gündür şiddetli griple boğuşuyordum ama sonunda yendim.

canım bırak çıtayı yüksek tutmayı bir çıtamın(kriterlerimin) olduğunu nereden biliyorsun.yorumuna istinaden yazim karşılaştığım hiç kimse de hiçbir insanda statü, para pul benzeri şartlar aramadım..benim hoşlanıp da benden hoşlanmayan ve benden maddiyat olarak hatta eğitim olarak da düşük olanlar oldu.çıtadan kastettiğin bu ise...kal sağlıcakla.

canım inan kılı kırk yaran biri değilim sadece karşılıklı hoşlanma ,davranışlarda konuşmalarda bir ahenk arıyorum..acaba çok mu fazla şey istiyorum.:bbo: sanada mutluluklar dilerim.a.s.a.s.

o zaman şöyle söyleyeyim standart belirmediğin için ne aradığını bilmiyorsun bilmediğin için de bulamıyorsun...

boş boş amaçsız olarak tabiri caizse serseri mayın misali yaşanmaz hayat...mutlaka belli amaçlar hedefler kriterler olmalı....

hedefler sapabilir, rota şaşabilir, yanlışlar hatalar yapılabilir herşey olabilir ama amaç gaye kriter mutlaka olmalıdır...

sen de kal sağlıcakla.

canım bence sen bulamamış degilsin sadece seni bekleyen kısmetini nasibine ulaşamamışşın yani zamanı gelmemiş karsına cıkcak insanı bulman için tek yapman gereken zmanı beklemek çünkü herkesin bi yerde bi nasibi vardır ama uygun zamanı bekler ok

cevaplarımı iyi oku daha iyi anlamaya ve yorumlamaya çalış...böylece mantıklı yazılar yazarsın.

cevaplarımı iyi oku daha iyi anlamaya ve yorumlamaya çalış...böylece mantıklı yazılar yazarsın.

bak hayatım yorumu beğenmeyebilirsin, tarzımı beğenmeyebilirsin...buraya yapılan her yorum kendi fikirlerimiz doğrultusunda sana yardımcı olmak içindir bu fikir seni ilk olarak üzecek bile olsa hedef aynıdır...

konuna sorununa ilgi gösterip mesaj yazan kişiye "mantıksızsın" diyerek terslemeni çok yadırgadım açıkçası.

senin fikirlerin beni üzemez.sadece yazılarında bir iticilik var...ayrıca mantıksızsın diye bir laf etmedim..tabii bunu da istediğin gibi yorumlayabilirsin..

senin fikirlerin beni üzemez.sadece yazılarında bir iticilik var...ayrıca mantıksızsın diye bir laf etmedim..tabii bunu da istediğin gibi yorumlayabilirsin..

"böylece mantıklı yazılar yazarsın...." nın açılımı mantıksızsın demektir...

yazdıklarım da kimseye sevimli görünmek gibi bir çabam yok...hakaret etmemek gerekir ve ben şimdiye kadar hakaretten ceza almadım çünkü kimseye hakaret etmem....varsa buyrun kötü içerik diye şikayet edin...

sizinle polemiğe girmeyeceğim...anlaşamayacağımız belli oldu...

mantıklı mantıksız da bile anlam kargaşası yaşıyorsunuz.

bence de polemiğe girmeyip konuyu uzatmayalım.bu konuya daha fazla cevap yazmazsan olup biter..

arkadaşlar karşılıklı tartışma ortamına girmeyin lütfen...
madem bir konu açılmış,herkes
düşüncesini yazmakta özgürdür,ama yazarken
seçilen kelimelere dikkat etmeliyiz...
zıt görüşlere de,olumlu görüşlere de açık olmak zorundayız ki,
güzelce tartışarak doğruyu bulalım...
güzel paylaşımlar diliyorum..
sevgiler...

her insanın kafasında belirlediği "bir doğru insan" kalıbı vardır, onu henüz bulamamış olabilirsin canım, 30 yaşında olabilirsin, ama hiçbir şey için geç kalmadın, o insan karşına elbette çıkacaktır, sevgiler a.s.

canım inan kılı kırk yaran biri değilim sadece karşılıklı hoşlanma ,davranışlarda konuşmalarda bir ahenk arıyorum..acaba çok mu fazla şey istiyorum.:bbo: sanada mutluluklar dilerim.a.s.a.s.
hiç de fazla birşey istemiyorsun canım
o insanla ömrünü geçireceksin neticede
kendine göre birşeyler araman gayet doğal
ayrıca aradığın insan bir anda da karşına çıkabilir
o da seni arıyordur belki de
bu işler gerçekten kısmet işi, bişey planlasan da planlamasan da olacağı varsa oluyor zaten
hayırlısı inşallah

Karsilikli hoslanma neden olmuyor acaba demissin.
Güzel bir soru:)
Yanitina gelince, bence kesinlikle kismet isi bu.
Bugün olmaz, yarin olmaz, öbür gün bir bakmissin aha tamda karsinda duriyi:)
Rabbim her insanin kismetini vakti geldiginde cikarir karsisina.
KarsIlikli hoslanmanin olmamasida, buna bagli bence.Kismetinle henüz tanisma vakti degil, ama olacak. Bir yerlerde var olmasi bile güzel bence, er gec karsinda bulursun.

cevabını bizim kolay veremeyeceğimiz bir konu bu bence..... çünkü be karşınıza çıkanları ne de sizi

tanımıyoruz....ama herkes için evlilik için doğru zaman ve doğru yaş zamanı farklıdır ..başkalarının

hayatları ve doğrularıyla karışılaştıırp kendinizi garip ya da diğerlerinden farklı görmeyin bence..içinizin

ısındığı biri çıkarsa biraz sabırlı davranıp tanımaya çalışın...inşallah gönlünüzce olur..

Arkadaşım okadar ummadığın bi anda karşına çıkıyorki sen bile inanamıyorsun:)
bende senin gibi düşünenlerdendim...

Umarım çok çok mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…