Yıllardır çözemediğim bir sorum var

arkadas kriterlerinden bahsetmemis bile
bu sonuca nasil vardin ki?

Bence sorunun cevabı gayet açık genelde bu böyledir zor olan ulaşılmaz olanlar insana her zaman daha cazip gelmiştir. Kaçan kovalanır diye bi söz vardır.

buna katılıyorum ama hoşlandığınız insan için birşeyler yaptınız mı herhangi bir çabanız oldumu

arkadas kriterlerinden bahsetmemis bile
bu sonuca nasil vardin ki?

kriterlerinden bahsetmesine gerek yok...

çünkü kriterlerinin ne olduğunun hiç bir önemi yok....

kendi standardını aştığını için aradığını bulamadığı gayet açık ve net anlaşılıyor...

ne demişler "davul bile dengi dengine"

çıta yüksek aşamıyor.

hep derler yas ilerledikçe beğenmek zorlasır diye aman sakın anlasılmasın yasınaza laf etmiyorum sadece zaman geçtikçe beğentiler değisir..istekler fazlalasır..daha fazla secici olunur çünkü daha fazla olgunlasılıyor gözü kara olunmuyor diye düsünüyorum...

canım bence bu olay bi çok kişide var emin ol. bende çok yaşadım. 99 kişi benden hoşlansa , ben benden hoşlanmayan 100. kişiden hoşlandım. sanırım burada biraz zor olan cekici geliyor psikolojisi var.
şimdi 29 yaşındayım ve evlenicem sonunda hem beni beğenen hemde benim beğendiğim biri çıktı:))))))

Canım bende senin gibiydim.Dayımın kızı yüzüğü takınca parmağına bak sana nasıl güzel gelecek derdi,
Demekki daha vakti saati gelmedi,dört dörtlüğünü kimse bulamıyor.Ya mantığını kullanacan,yada sevdiğini, artık sen karar ver.

hep kader kısmet daha kısmetın gelmemıstır....
ne denır kı ... zamanı gelmemıstır..

şöyle de yapabilirsin;

kendı özellıklerını bır kagıda sırada

sonra neler ıstıyorsun beklentılerın neler onları da sırala

onlara uyan eş adayın olunca uygunu bulmus olucaksındır..

Mesela
Arabası olsun ben ugrasmıyım obenı gezdırsın
Ev alabılcek para gelsın ya da parası olsun evlenınce ev alırız
İşi olsun ama işi satıs olmasın her an kadınlarla iç içe olmasın
Ailesi benım aıleme yakın olsun benzer özellıkler taşısın
Yaşı bana yakın olsun ya da küçük/büyük olsun
Arkadaslarımız ortak olsun sıkıntı çekmeyeyim
Ben çalışsam da çalışmasam da desteklesin ki zorda kalmıyayım...
sositososito
bak bunun gibi sırala

kendi özelliklerini de açıkça yaz

Cok guzelım ama cok bakımlıyım bakımsız çok hoş olmuyorum
Bıraz asabı sinirli ve çekilmezim
Cok zeki geciniyorum ama aptallıklarım var
Kendımı begenmişim biraz bencilim
Bıraz inatcıyım ama sevgi doluyum.

hihoyyyt
Mısal bunları sıraladın, adamın da böyle özellıklerı varsa kabul edıceksın
adamın
şahane mukemmel alçak gönüllü falan beklemıyceksın
sen nasılsan o da öyle olacak...
3 ev 5 araba falan beklıyorsan
bu mukemmel kişilik özellıklerınden kısıcaksın bıraz
adam daha az zekı olacak
ya da daha az ıyı yureklı olacak
hepsı mukemmel olamaz

bır kere düşün sen 4-4 lük müsün,
öyleyım dıyorsan ben bılemem tabi..

CADIARZU
bu şekılde bakınca cok daha rahat bulucagına ınan.

Aynı anda aynı telden çalabilmek şans galiba biraz..
düşünsene milyonlarca insan var yeryüzünde ve sen hergün gördüğün binlercce insandan sadece birinden elektirik alıyosun..
binde bir şansını bu kişi için kullanıyosun..
aynı şekilde o kişide bu hakkını snein için kullanırsa mucizeye eş değer bir durum oluyo bence..yani binde bir yaşanacak , yakalanacak hisler bunlar..
ikibinde bir olanda aynı ipte isteyerek kolkala yürüyebilmek..

bunlar nasıp işi
ummadıgın anda karsına cıkacaktır
ben hıç dusunmuyordum nasıl oldu anlamadım 1.5 senelık ewlıyım
vakı olanda vardır bı hayır dee
karsına bırgun dogru ınsan çıkacaktır

insanların seni tanımasına ve senin de onları tanımana fırsat ve zaman ver lütfen.bazen hiç ummadığın insanlar ummadığın kadar kibar ve dürürst olabiliyo.dışardan gördüğün şeylerle ai kararlar verme.yoksa ömrünce yalnız kalırsın canım

katılıyorum benimde 30 yaşında bekar görümcem var öyle kişileri beğenir ki onların buna dönğp bakma ihtimali yok delikafaduldendelikafadulden

davul bile dengi dengine oturup kendine en uygun kriteri bulucaksın birde belli bir yaştan sonra seçim iyive zorlaşıyor bence:uhm:

bende kader kısmet işi olduğuna inanıyorum..çünkü; bende hiç düşünmediğim bir yaşta asla düşünemeyeceğim özelliklere ve mesleğe sahip bi insanla nasıl oldu anlamadan ewleniverdim.süprizzzzzbenneyaptımki.inan kısmetinse zaten öyle bişey oluyoki:bbo: ,başta büyük konuşup ''yok asla hayal kuruyo oo''dediğiniz ve elektrik almadığınız bi insanı biraz şans verip tanıyınca çok sevebiliyosunuz.:asigim: :1hug:ağzınız,diliniz,gözünüz bağlanıyoo sankii..:uhm::sm_confused:.

Son düzenleyen: Moderatör:

herkes kendine göre kriter belirliyo zaten .sen kendine uygun kriterler belirler sonunda bana uygununu buldum dersin..yani davul dengi dengine oldu diye düşünürsün..seçtiğin adamda senin için böyle düşünür :1hug:belki AMA eğer seçtiğin adamın ailesi veya annesi kendini beğenmiş yüksekten uçan bi hanımsa:1closedeyes::dilcikar: oda senin sahip olduğun kriterleri beğenmez..ilişkilerde malesef hep memnun olmayan bi taraf oluyo.:tomato:.on milyonda birdir herhalde her anlamda memnun şanslı insann diye düşünüyorum ben..

evet canım benim uzak bir akrabam hala evlenemedi...asker ya da doktor olacak diye diretti şimdi yaşlı bir kız olarak tek başına yaşıyor...

kriterleri belirledikten sonra kimseye şans vermeyip burun kıvırmak çok sevebilecekleri çok mutlu olabilecekleri kimseleri tanımayı, kendi kendilerine şans vermeyi engelliyor...

konu sahibi hiç ortalıkta yok....

acaba belli kriterlere sahip olmayanlara hiç şans vermiyor mu?

tv evlendirme programına eş aramaya gelenler nasıl belli kriterleri açıklayıp bunlara sahip olmayanlar kesinlikle aramasın diyenlerde var, olabilir bir görmek lazım diyenler de....

türlü türlü insan var....

konu sahibi acaba hangisine giriyor?

gönlünü gün edeni sevmez kimse
ister hep onu üzeni
her ona kucak açan olmaz fayda
bekler hep onu sileni :teytey: :teytey:

ben bu sözlerde heeep kendimi bulmuşumdur....

beni el üstünde tutan bir dediğimi iki etmeyen senelerce deli divane aşık beni bekleyeni sevemedim
gittim elimle koymuş gibi imkansızı sevdim....

ne diyelim hayırlısı :sm_confused:

yaş ilerledikçe insan daha da zor beğenir...armudun sapı üzümün çöpü derken bakmışsın kimse kalmaz....karşılıklı hoşlanma neden olmuyor demişsin...bu biraz zor ve şans işi canım...herkezin bir yarısı vardır ve günün birinde karşısına çıkar..ben buna inanıyorum...ama insanda biraz esnek olmalı,sevmeye çalışmalı çabalamalı gibime geliyor...çoğu bayanda kendinden hoşlananın değilde hoşlanmayanın peşinden gitmeyi tercih eder...tamam seçilme seçte sen genede biraz daha esnek ol bence..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…