Önceki konularınızı biliyorum ve annenizin mutsuz olduğu için ayrıldığını vs söylemiştiniz. Açıkçası barışmalarını kendi rahatınız için istiyorsunuz gibi geldi bana. Anneniz için değil. Birleşirlerse kafam rahat olur diyorsunuz benceAnnemin kafası çok karışık, geçen gün bize acaba babanla barışsam mı gelirim yok böyle nereye kadar olur dedi, ben zaten çok istiyordum babam değişmiş ben isterim dedim kardeşim de isterim dedi, sonra hemen olmaz biraz geçsin öyle dedi tamam dedik.
Şimdi de istemiyorum nefretim geçmiyor dedi, o kadar sevinmiştim ki halbuki
Çok dua ettim her akşam rüyamda annemin babamı affettiğini görüyorum, şu anneme kızıyorum neden umutlandırdı diye kardeşime üzülüyorum ikisini de atamam ne yaparsa kabul diyor, ee nasıl evleneceksin böyle diyorum evlenmem ben de ne yapayım diyor ama ilerde pişman olmasından korkuyorum, bunlar çok önemli kararlar kardeşime çok üzülüyorum, annem çocuk oyuncağına çevirdi
Kardeşimden para istemeye çekiniyor zorluk çekiyor, aslında babamla tekrar barışsa istediği gibi harcar, yani şu hayatta herkes çekiyor kocasından memnun kalan insan hele o yaşlarda çok az yani, böyle daha mı iyi
Barışsam mı demesi bile önemli bir gelişme acaba diyorum babama birşey söylesem mi elinden geleni yap diye
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Kesinlikle öyle düşünüyorum.Önceki konularınızı biliyorum ve annenizin mutsuz olduğu için ayrıldığını vs söylemiştiniz. Açıkçası barışmalarını kendi rahatınız için istiyorsunuz gibi geldi bana. Anneniz için değil. Birleşirlerse kafam rahat olur diyorsunuz bence
Belli bir nedeni yok geçmişin birikmesi ve patlamalarNeden ayrılmışlardı? Maddi açıdan iyi olalım derken, tekrar huzursuz aile ortamına dönüşmeyin sonra.
Ah evet ne oldu o yavrucak hırsızlık yapıyordu dimi en sonBırakın artık ana babanızın problemlerini de!
Kızınız için yardım aldınız mı?
Anne babanızdan daha ciddi bir sorun vardı evinizde ailenizde yavrunuzda!
Geç kalmazsınız umarım.
Belli bir nedeni yok geçmişin birikmesi ve patlamalar
Maddi açıdan daha rahat olucağı kesin ama böyle de mutsuz kardeşim evlenirse nasıl olucak düğününü yapmaya bile para yok nasıl olucak hiç bilmiyorum
malesef @yozmen85 annesinin zamanında çok mutsuz oluşunu gözardı edipÖnceki konularınızı biliyorum ve annenizin mutsuz olduğu için ayrıldığını vs söylemiştiniz. Açıkçası barışmalarını kendi rahatınız için istiyorsunuz gibi geldi bana. Anneniz için değil. Birleşirlerse kafam rahat olur diyorsunuz bence
Ben kendim için değil tamamen kardeşime üzülüyorum, daha evlenemedi eline az bir para kalıyor ve onunla ev geçindiriyor, yarın öbür gün evlenmeye kalkarsa düğününü nasıl yapıcak, bu nereye kadar böyle devam edicekÖnceki konularınızı biliyorum ve annenizin mutsuz olduğu için ayrıldığını vs söylemiştiniz. Açıkçası barışmalarını kendi rahatınız için istiyorsunuz gibi geldi bana. Anneniz için değil. Birleşirlerse kafam rahat olur diyorsunuz bence
Yazdığınız çok ayıp daha kibar bir dille yazabilirsiniz de terbiye meselesiAh evet ne oldu o yavrucak hırsızlık yapıyordu dimi en son
Şu an psikoloğa gidiyoruz ve çok şükür bir daha aynı durum yaşanmıyor elimizden geleni de yapıyoruz ama annemle babama hala üzülmeye devam ediyorumBırakın artık ana babanızın problemlerini de!
Kızınız için yardım aldınız mı?
Anne babanızdan daha ciddi bir sorun vardı evinizde ailenizde yavrunuzda!
Geç kalmazsınız umarım.
Ayıp birşey yazdıgımı veya sizin kıstaslarınıza göre terbiyesiz oldugumu düşünmüyorum para calmak veya aşırmak diye konunuz vardı ne farkı var ki o kelimeyle yapılan eylem aynı malesef ki kınamadımda ne o konunuzda ne buradaYazdığınız çok ayıp daha kibar bir dille yazabilirsiniz de terbiye meselesi
Zaten zorlama yok konusu bile açılımıyordu ama kendisi söyledi konuştuk güzelceOlmuyorsa zorlamayın nasıl mutlu olacaklarsa öyle yaşasınlar bu saatten sonra birlikte mutsuz olmalarındansa ayrı mutlu olacaklarsa bırakın olsunlar
Hırsız demek başka çocuğunuzun aynı durumu devam ediyor mu demek başkaAyıp birşey yazdıgımı veya sizin kıstaslarınıza göre terbiyesiz oldugumu düşünmüyorum para calmak veya aşırmak diye konunuz vardı ne farkı var ki o kelimeyle yapılan eylem aynı malesef ki kınamadımda ne o konunuzda ne burada
Tabi anlayana
İyi de senin ailen hepi topu bir yildir (belki daha da az süredir) ayrilar.Tum bunlari yapmak uzerremiydi ki kardesin? Biraz zaman ver annenle babanaZaten zorlama yok konusu bile açılımıyordu ama kendisi söyledi konuştuk güzelce
Aradan bir kaç gün geçince istemiyorum diyor bu kadar çabuk fikir değiştirmesine sinir oluyorum sevinmiştim aslında özellikle kardeşim adına anneme belli etmesekte kardeşimle plan yapmıştık
Her ay kenarıma para atarım araba alırım vs diyordu evlenirim diyordu sonra annem fikir değiştirince evlenemem ne yapayım böyle olucak dedi ben kardeşim için üzülüyorum
Kardeşinize çok üzülüyorsanız annenizi yanınıza alırsınız olur biter. Babanıza dönünce para yiyerek mutlu olacak olsaydı onca yıl mutlu olurdu. Derdiniz kardeşinizin evlenmesi olmasın. İllaki evlenir. Annesi ile kalıyor diye mi bu kadar maddi sıkıntı çekiyor yapmayın Allah aşkına. Anneniz o evde ağlarken kardeşiniz mutlu mutlu evlenecek, siz de evinizde huzurla oturacaksınız. O zaman gidin annenize yalvarın. Kardeşim evlenemeyecek. Rahat rahat para YEMEK istiyorsan babamla barış deyin. Koşa koşa kabul eder. Çok mantıklı çünkü çözümünüzBen kendim için değil tamamen kardeşime üzülüyorum, daha evlenemedi eline az bir para kalıyor ve onunla ev geçindiriyor, yarın öbür gün evlenmeye kalkarsa düğününü nasıl yapıcak, bu nereye kadar böyle devam edicek
Annem para isteyemiyor kardeşimden bir yere çıkmıyor sürekli evde, ben vermeye çalışıyorum ama ona göre çünkü biz de kredi ödüyoruz, çalış diyorum çalışmak istemiyor yapamam diyor e böyle nasıl olucak nereye kadar devam edicek, çocuğunun eline bakmaktansa kocadan para istemek daha mantıklı değil mi
Kardeşim belki evlenemeyebilir çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?