Yine aynı dertler

O evden çıkman lazım. Mesleğin varmış.

Ondokuz Mayis mi? Keşke gitseydinz, Samsun harika bir şehir... Bir ömür yaşanır. Eşimi ikna edemedim, Samsunu ben de çok istedim. Anneniz sizi bakici bellemiş, elinden kaçırmak istemiyor. Internetten özel hastanelere falan başvuru yapın, çakılı kadro da olsa güzel bir şehirde yaşanır.

Evet Ondokuz Mayıs gelmişti üniversite hastanesi. Şimdi de diyor ki ben bir şey demedim. Sen kendin sildin attın çakılı kadro diye diyor. Aradılar evraklar için o gün hayır de demişti halbuki. Özel hastane en yakın Ankarada var. Onun için yine kira ödemem gerekiyor. Maaşı az. Gerçi evde oturmaktan iyidir. Elazığ üniversitesine başvurdum 7 hemşire alıyormuş.

Kızlar Ankaradaki özel hastanelere de başvurayım mı sizce? Özelde çalışırsam babamdan aldığım yetim aylığı kesilmiyormuş diye biliyorum. Kocaeli Medikalpark da alım yapıyor şu an. Üniversiteye başlayınca aynı ünvanda 1 yıl cezasız geçemiyorsun. Aslında bütün çabam Aralık ayında alım olursa cezasız gitmek ama kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…