Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen haklısın ben olsam bende aynı şeyleri hissederdim... Ki birde babanın eşine yardım etmişliği varsa şayet eşin tamamen nankörlük yapıyor. Birdaha baban da destek olmasın hiç bi konuda...

Ben olsam eşimin yanında da telefonu alır babamı arar derdimki "baba x kenarında sana verebilecek parası olmasına rağmen yardım edemeyeceğinden bahsediyor kusura bakma olurmu" der kapatırdım.

Yada varsa elinden gelen bir şey sen destek olmaya çalış ama eşinin bu yaptığını da bilsinler bence büyük terbiyesizlik yapıyor vefasız herif...

Bu saatten sonra da o düşünsün..

Yüksel model araba falan istemiyorum hiçmi hatırım yok deseydiniz.

Ya bana 1 kere Hayır dedi ya daha da özemem ben şimdi gelse parayi yatirdim dahi dese bidaha kalbim ona sıcak olmayacak bunu iyi biliyorum.

O zaman babam üzülür yapamam. Eşime söylenecek en ağır şeyleri söyledim zaten. Tabi anlayana

Su anda manevra yapıyor bana karşı. Özür diliyor 30 tane mesaj attı ama kusura bakmasin ben ilk aldigim cevaba bakarım. Bundan sonrasını kestiremiyorum bibi.
Sen ikinci bebek için uğraşıyorsun galiba canım uğraşma lütfen bu olay boşanmaya bile gider maalesef çok ayıp çok

babası daha çok üzülür onun haberi olmadan halledilmeli

Sen ikinci bebek için uğraşıyorsun galiba canım uğraşma lütfen bu olay boşanmaya bile gider maalesef çok ayıp çok

Aa yok asla 2 cocuk için ugrasmicam artık. Demekki varmış Rabbimin bi bildiği 2. Nasip etmedigine göre

Aa yok asla 2 cocuk için ugrasmicam artık. Demekki varmış Rabbimin bi bildiği 2. Nasip etmedigine göre
Bu arada işe girersende kesinlikle paranı biriktir verme bu adamın işi belli olmaz 20bin köşede parası var 2bin veremiyor böyle şey duymadım vefa ne demek bilseydi keşke

Ya bana 1 kere Hayır dedi ya daha da özemem ben şimdi gelse parayi yatirdim dahi dese bidaha kalbim ona sıcak olmayacak bunu iyi biliyorum.

Olsun sen yine de altta kalma derim.Sizin herşeyiniz ortak o 20 milyar sadece onun değil seninde paran kenarda para var dediğin için söylüyorum.Sadece onun söz hakkı yok.Açacaksın ağzını yumacaksın gözünü ayağını denk alsın.Arkadaşına verirken sana sordumu mesela?Bugün dar gününde babana yardım etmiyorsa ne zaman yardım edecek?Aile olmak bu mu?

Bu arada işe girersende kesinlikle paranı biriktir verme bu adamın işi belli olmaz 20bin köşede parası var 2bin veremiyor böyle şey duymadım vefa ne demek bilseydi keşke

Kıymet bilseydi eğer benim babam ona kendi babasından daha çok babalık yaptı. Sadece para konusunda değil anlatsam babaya bak dersiniz ciddiyim. Ama nankör kocamin yaptığına bakın. Canım çok yanıyor beddua etmek istemiyorum bu acıyla tam 12 den tuttururum

Ben ona bugüne kadar etmediğim orjinal kufurleri ettim oysa ki küfür hiç sevmem ama baya da lugatim genismis.

Unutulcak gibi degil zaten..bu yaptigi nankorluk vefasizliktan baska bisey degill..cok buyuk bi askim olsa ve beni ne soguturdu acaba diye dusunsem bu anlattklariniz cuk oturur sanirim..halden anlamayan ustelik vefasz bi kocayla Allah size sabir versin..babana uzuldum ki bu herife destek olmus vakti zamaninda..bi arkads takimi kadar degeri yok mu babanin herseyi gectim sizin..ara bozulcaksa tam da bu sebpten bozulur bence.

Tabiki adam söylediğine de pişman olur ama bu herifin yaptıgıda nankörlük...

Adam sanki paranın hepsini bana ver diyor. Geri vermese ne olur ki 2 binlira para sonuçta... Cimri insandan oldum olası nefret ediyorum...

Ben olsam cok pis sogurum esime karsi.

Adam 25 bin cikarip verdiginde iyimis simdi 2 bin tl mi gozune batti. Onu karsiliksiz bike verebilirdi. Ke di ailesi oksa verir geri almaz. Onlar benim annem babam der. Ee onlari aikede seninki degil mi?
Senin annen baban onunda annesi babasi degil mi?

Bu konuda ALLAH esimden razi olsun.
Bir seferinde 1 ayligina babamin maasina el koymustu bir borcundan dolayi. Bende duydum tabi agladim (yeni evliydim) esim dayanamaz hic aglamama (tabi artik alisti) esime hic demedim babama para gonderelim falan diye. Kendi desin istedim. Babamda istemedi. Ben internetten gördüm ben haber verdim babama hatta.
Esim sen yeterki aglama uzulme dedi o ayda tam ikramiye almisti. Ikramiyesinin hepsini babama verdi 850 tl idi galiba 50 tl de ben koydum 900 tl cok değildi ama hic yoktan iyidi.
Geri odemelerine gerek yok onlar benimde annem babam demisti.

Ne bileyim erkek aileleri kiz ailelerinide kendi aileleri gibi gormeli. Bizler onlarin ailelerine bagli amk zorunda kalıyorsak. Onalrda olmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…