Yüksel model araba falan istemiyorum hiçmi hatırım yok deseydiniz.
Yuh bu nasıl koca çok nankörmüş kusura bakma canım
Sen haklısın ben olsam bende aynı şeyleri hissederdim... Ki birde babanın eşine yardım etmişliği varsa şayet eşin tamamen nankörlük yapıyor. Birdaha baban da destek olmasın hiç bi konuda...
Ben olsam eşimin yanında da telefonu alır babamı arar derdimki "baba x kenarında sana verebilecek parası olmasına rağmen yardım edemeyeceğinden bahsediyor kusura bakma olurmu" der kapatırdım.
Yada varsa elinden gelen bir şey sen destek olmaya çalış ama eşinin bu yaptığını da bilsinler bence büyük terbiyesizlik yapıyor vefasız herif...
Bu saatten sonra da o düşünsün..
30 tane mesajın 1 inde tamam göndericem para yazıyor mu ? Merak ettimSu anda manevra yapıyor bana karşı. Özür diliyor 30 tane mesaj attı ama kusura bakmasin ben ilk aldigim cevaba bakarım. Bundan sonrasını kestiremiyorum bibi.
Sen ikinci bebek için uğraşıyorsun galiba canım uğraşma lütfen bu olay boşanmaya bile gider maalesef çok ayıp çokSu anda manevra yapıyor bana karşı. Özür diliyor 30 tane mesaj attı ama kusura bakmasin ben ilk aldigim cevaba bakarım. Bundan sonrasını kestiremiyorum bibi.
30 tane mesajın 1 inde tamam göndericem para yazıyor mu ? Merak ettim
babası daha çok üzülür onun haberi olmadan halledilmeliSen haklısın ben olsam bende aynı şeyleri hissederdim... Ki birde babanın eşine yardım etmişliği varsa şayet eşin tamamen nankörlük yapıyor. Birdaha baban da destek olmasın hiç bi konuda...
Ben olsam eşimin yanında da telefonu alır babamı arar derdimki "baba x kenarında sana verebilecek parası olmasına rağmen yardım edemeyeceğinden bahsediyor kusura bakma olurmu" der kapatırdım.
Yada varsa elinden gelen bir şey sen destek olmaya çalış ama eşinin bu yaptığını da bilsinler bence büyük terbiyesizlik yapıyor vefasız herif...
Bu saatten sonra da o düşünsün..
Sen ikinci bebek için uğraşıyorsun galiba canım uğraşma lütfen bu olay boşanmaya bile gider maalesef çok ayıp çok
Yazıyor ama ne fayda. Sonuna kadar haklısın, aynı durumda olsam senden farksız olmazdim.Yazıyor.
Yazıyor ama ne fayda. Sonuna kadar haklısın, aynı durumda olsam senden farksız olmazdim.
Bu arada işe girersende kesinlikle paranı biriktir verme bu adamın işi belli olmaz 20bin köşede parası var 2bin veremiyor böyle şey duymadımAa yok asla 2 cocuk için ugrasmicam artık. Demekki varmış Rabbimin bi bildiği 2. Nasip etmedigine göre
Ya bana 1 kere Hayır dedi ya daha da özemem ben şimdi gelse parayi yatirdim dahi dese bidaha kalbim ona sıcak olmayacak bunu iyi biliyorum.
Bu arada işe girersende kesinlikle paranı biriktir verme bu adamın işi belli olmaz 20bin köşede parası var 2bin veremiyor böyle şey duymadımvefa ne demek bilseydi keşke
Olsun sen yine de altta kalma derim.Sizin herşeyiniz ortak o 20 milyar sadece onun değil seninde paran kenarda para var dediğin için söylüyorum.Sadece onun söz hakkı yok.Açacaksın ağzını yumacaksın gözünü ayağını denk alsın.Arkadaşına verirken sana sordumu mesela?Bugün dar gününde babana yardım etmiyorsa ne zaman yardım edecek?Aile olmak bu mu?
Unutulcak gibi degil zaten..bu yaptigi nankorluk vefasizliktan baska bisey degill..cok buyuk bi askim olsa ve beni ne soguturdu acaba diye dusunsem bu anlattklariniz cuk oturur sanirim..halden anlamayan ustelik vefasz bi kocayla Allah size sabir versin..babana uzuldum ki bu herife destek olmus vakti zamaninda..bi arkads takimi kadar degeri yok mu babanin herseyi gectim sizin..ara bozulcaksa tam da bu sebpten bozulur bence.Ailemle eşimin arası iyidir. Babam 3 sene önce eşim çok daraldı diye 25 milyarı verdi eline ne zaman geçerse o zaman verirsin demişti. Gerçekten çok sogudum ve kesinlikle unutmucam bu hareketini asla. Odememiz gereken bi yer yok bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?