- 12 Temmuz 2006
- 360
- 430
- 628
Guncelleme: 16. Sayfada.
Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
Yetim sevindirıorum ney ya ilk kez duydum?Yetim sevindirmek mi?
Yani her séy bir yana. Ama yüzüme,gözümün içine baka baka gerizekali muamelesinyapan bir adamı oracıkta gık diye boğarım herhalde.
Enıstem yapıyor bunu ablama. Iceri giriyor
Odayi birden kesif bir sigara kokusu sarıyor.
Hayır içmedim diyor
Ha ben uydurdumm??? .ben salağim. Ben yalancıyım . Ben iftiracıyım he mi?
Flört etmiyorum, yetim sevindiriyorum nedir ya? Ne çeşit bi savunma
Tamam yalan söyle ama tutacak bir yalansöyle. Beni aptal yerine koyma.
Konu sahibi sen ne yaparsın bilmiyorum ama ben sanırım tımarhanelik olmuştum bu adama.
Sen kocandan duzelecegı konusunda umudu kes. Kıza yazmadım etmedım kızlık bısey yok kız mesafelı bırı deme hıc. Mesafelı olsa evlı erkekle dısarda bıseylrr ıcmrde ne ısı var. Nasıl kabullenıyor evlı adamla sagda solda gorunmeyı. Kıza dekı sen allah rahmet esın ama ölmüş anne babandandamı utanmıyormusun ne hakla ne yuzle evlı adamla sagda solda bıseyler ıcmeys gıdersın esım sana karım bugun yok bıyerlere gıdelım dıyorda hemen fırsat bılıp gıdıyor musun.adına cok uzgunum keske basında ana baba olsaydı da sen bu evlı erkeklerle takılma rahatlıgana alısmasaydın. Otur evınde anne babanın ölmüşlerinşn ruhuna ac kuran oku yasın oku. Kendıne hayırlı bır es bşr yuvadile. Kocamla takıla takıla yuvamı dagıtmama sebeb olacaksın ve hıcbır zaman yuvan olmaz evladımın ve benım hakkıma gırıyorsun de. Esıne gelıncede iyi demıssın yetım dıye dıye kendı evladın yetm kalacak dıye. Aılesunun dogru duzgun ılgıkenmemesıde ayrı bı dunya. Restını cek ogulşarıyla onlar ılgılsnsınCmrtsi günü eşimin abisiyle konuştum anlattım tüm yaptıklarını. Sadece iyi ki varsın diye msj attığını söylemedim. Oradan takip ettiğimi bilmesinler simdilik. Ben 2 yıldır nerdeyse uğraşıyorum bu adamın yavsakliklariyla. Ve bütün ailede biliyor. Abisi de dediki valla kızım ben çok konuştum onunla kendine çeki düzen ver, adam ol diye ama bu adam oynak bir adam dedi. Ben sana birşey diyemem hassas konular bunlar. Senin önünde iki seçenek var, ya mücadele edersin ya da pes edersin diyor.
Bizimkinin kendini savunma şeklini yazayım da azıcık gulun. Kızın annesi ve babası vefat etmiş yıllar önce. Bizimki de diyor ki yetim birini mutlu etmek hoşuma gidiyor, o mutlu olunca seviniyorum diyor. Ulan gerizekalı dedim, sen git elin yetimini mutlu et, senin çocuğun yetim kalacak burada nerdeyse sen onu düşünsene dedim. Neresinden tutarsan tut fiyasko. Benim sadece cesaretim yok. Yılların verdiği alışkanlık var. Bir anda çok boşluğa düşermiyim korkusu var. Bunu nasıl asacağım.
Konu sahibi 16.sayfadaki güncellemede bahsediyor.Yetim sevindirıorum ney ya ilk kez duydum?
Boşansanız?Benim kocam yapsa vururum onu
Sakasina demistim. Evli degilim zaten bekarim. :)Boşansanız?
Vurmalı cümleler tüylerimi ürpertiyor. Şakası bile kötü.
Konu sahibesi ortalıkta yok kim hortlattı bunu yaoku oku bitmiyor valla kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?