Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Hani sen daha önce de bu adamın telefon kayıtlarını yakalamış ve ayrılmaya karar vermiştin, boşanmayı kolay sanan ablalar da seni tebrik edip helal olsun ne güçlü kadınsın filan demişlerdi? 4-5 ay sonra başka bir kadın mevzusuyla yine dert yanıyorsun. Evet boşanmak hiç kolay değil, ben de bu süreci yaşıyorum, üzülüyorum, gel-gitler yaşıyorum ama benim evliliğimde aldatma olsaydı (bana göre senin eşinin bu aldatma sayılır mı diye sorduğun her olayı aldatma) hiç gel-git yaşamazdım. Sevgimden acımdan ölsem de düşünmezdim bile. Bir psikoloğa gidip boşanma kararını alamamanın altındaki asıl sebepleri bulmanı tavsiye ederim. Malum kadınlar çoğunlukla boşanmamak için çocuğu BAHANE ederler. Oysa çocuk yapıp ayrılan ve çocuğunu harika yetiştiren çok kadın var!

Yetim sevindirmek mi?

Yani her séy bir yana. Ama yüzüme,gözümün içine baka baka gerizekali muamelesinyapan bir adamı oracıkta gık diye boğarım herhalde.

Enıstem yapıyor bunu ablama. Iceri giriyor
Odayi birden kesif bir sigara kokusu sarıyor.
Hayır içmedim diyor

Ha ben uydurdumm??? .ben salağim. Ben yalancıyım . Ben iftiracıyım he mi?

Flört etmiyorum, yetim sevindiriyorum nedir ya? Ne çeşit bi savunma

Tamam yalan söyle ama tutacak bir yalansöyle. Beni aptal yerine koyma.

Konu sahibi sen ne yaparsın bilmiyorum ama ben sanırım tımarhanelik olmuştum bu adama.

Yetim sevindirıorum ney ya ilk kez duydum?

Sen kocandan duzelecegı konusunda umudu kes. Kıza yazmadım etmedım kızlık bısey yok kız mesafelı bırı deme hıc. Mesafelı olsa evlı erkekle dısarda bıseylrr ıcmrde ne ısı var. Nasıl kabullenıyor evlı adamla sagda solda gorunmeyı. Kıza dekı sen allah rahmet esın ama ölmüş anne babandandamı utanmıyormusun ne hakla ne yuzle evlı adamla sagda solda bıseyler ıcmeys gıdersın esım sana karım bugun yok bıyerlere gıdelım dıyorda hemen fırsat bılıp gıdıyor musun.adına cok uzgunum keske basında ana baba olsaydı da sen bu evlı erkeklerle takılma rahatlıgana alısmasaydın. Otur evınde anne babanın ölmüşlerinşn ruhuna ac kuran oku yasın oku. Kendıne hayırlı bır es bşr yuvadile. Kocamla takıla takıla yuvamı dagıtmama sebeb olacaksın ve hıcbır zaman yuvan olmaz evladımın ve benım hakkıma gırıyorsun de. Esıne gelıncede iyi demıssın yetım dıye dıye kendı evladın yetm kalacak dıye. Aılesunun dogru duzgun ılgıkenmemesıde ayrı bı dunya. Restını cek ogulşarıyla onlar ılgılsnsın

Benim kocam yapsa vururum onu

Adam kadından bir aksiyon olmayacağından o kadar emin ki,işi dalga geçme boyutunda bir mizahla açıklamış resmen.Bu kadar pişkinliğe de pes doğrusu.Ne denilir ki başka?

Ben ki modern bir insanım yine de evli bir erkekle başbaşa kahve içmeye gitmem ne münesabet ya?
Ha toplu ortam olur gidilir gerçi ben kalabalık ortamları da sevmem
Bi kere bir arkadasım bir yerlerde birşeyler yiyelim mi dedi adam evli yok aç değilim dedim hayır belki kötü niyetli değildi bilmiyorum ama yinede istemedim banane ya onla niye zaman geçireyim bekar erkek dolu
Evlililer bi zahmet karılarını yemeğe götürsünler

Adam aldatıyor üstüne dalgasını da geçiyor, senin boşanmayacağından o kadar emin. Yatakta bassan yine boşanmazsın.

Kafeye gittiklerini okuyunca oha dedim. Bence de normal değil üstelik eşin bile isteye peşine takılıyor bence resti çekme zamanı gelmiş

Eşinizi karşınıza alın konuşun düşüncelerinizi anlatın siz çok mu üzerine gidiyorsunuz? belki de amacı sadece dertleşmektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…