Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Hiçbiri sineye çekilecek şeyler değil tabi ama gerçekten çok sabirliyim. Ve adam bunları aldatmak olarak görmüyor. Naptım ben sana, yatakta mı bastın beni diyor. İki arkadaş gibi oturup kahve içip dertlesememizin ne zararı var ne yanlış var burda diyor. Beni iyice manipüle etti. Ben de mal gibi birşey oluyorum o konusurken. Ağzı öyle iyi laf yapıyor ki söyleyeceğim herşeyi unutup başlıyorum ağlamaya. İyilikle konuştum olmadı, sinir krizleri geçirip ağzını burnunu yirttim olmadı, hakaretler ettim belalar okudum olmadı. Adamın sütü bozuk mayası bozuk. Oysa öyle zorlukla kurmuştuk bu yuvayı. Herkesin karşı çıkmasına rağmen biz çok mutlu olacağız diye direttik. Ben boşanmak istiyorum cümlesini ağzıma almak bile o kadar zoruma gidiyor ki.

Evladınız üzüleceği kadar üzülüyor. Lütfen çocukların yanında kavga etmiyoruz, onlara bir şey söylemiyoruz diye hiçbir şeyden haberleri yok zannetmeyin. Yaşanan her türlü huzursuzluk onları derinden etkiliyor.
Mutsuzsanız hemen boşanın, sizin mutsuzluğunuz her ne kadar belli etmiyorum deseniz de çocuğunuzu etkiler.

Bosanmak en kolay yol bosandiktan sonra si onemli cocuk oldugunda hayatiniza birini almaniz biraz zor gorunuyor kolay gelsin

Kizin mesafeli hali bu mu?
Ben mesafeli oldugum evli is arkadasimla disarida kahve icmeye gitmem sahsen.

iki arkadaşın kahve içmesinde birşey yok elbette.
ama arkadaşa öyle mesaj atılmaz.

Aynı fikirdeyim ama konu sahibesinin durumunda başka bir şey var gibi geldi bana. 24 yıldır çalışıyorum evli arkadaşlarla yemeğe, kahveye gittiğimiz olmuştur ama eve gittikten sonra adam bana yazıyorsa noluyor arkadaş hayırdır derim yani.

Kendi hayatımda bu tür iş arkadaşlıklarını belli bir mesafede tutuyorum çünkü herkes aynı fikirde değil forumda görüldüğü üzere, bu tür iş sonrası buluşmalara en az üç kişi gitmeye ya da arkadaşlarımın eşlerini de içeren organizasyonlar yapmaya dikkat ediyorum, bize masum gelen kahve içmek herkese öyle gelmiyor çünkü, ya başka türlü düşünürlerse diye çekiniyorum açıkçası. Aynı şirkette 16. yılım artık akraba gibi olduk herkesle, bizden bir sonra ki jenerasyon için abla oldum artık ama yine de erkekle kadın arkadaş olmamalı zihniyeti yüzünden dikkat etmek zorunda kalıyorum

Açıkçası cinsel anlamda değil belki ama duygusal anlamda aldatılıyorsunuz ve bunun farkındasınız. Elbette bir erkek ve kadın karşı cinsiyle istediği zaman dışarıda yemek yiyebilir, kahve içebilir. Evliyim, gerektiğinde samimi olduğum, yıllardır görüştüğüm erkek arkadaşlarımla çay kahve içmeye çıkıyorum ama hiçbirisi bana gün sonunda flörtöz mesajlar atmıyor.
Bence sizin durumunuzda biri eğer boşanmayı ilk seçenek olarak görmüyorsa, kendini baştan yazmalı. Karşınızdakini kendi silahıyla vurun. Yukarıda bir arkadaş çok güzel yazmış. 'Ne yapıyorsun?' diye sorduğunda ' Günümü güzelleştirren biriyle oturuyorum.!' diye yanıt vermek muhteşem bir "kapak" olurdu.:) Kendinize olduğunuzdan daha fazla özen gösterin , dışarıda tek başınıza vakit geçirin . Öyle bir duruma gelin ki eşiniz sizden şüphelenmeye başlasın.

Adamın hali ortada zaten fırsatını bulsa yatıp kalkacak şu an fırsat kolluyor.
Şimdi eğer boşanmaya hazır değilseniz bence o telefon uygulamasını da silin her şeyi görüp siniriniz bozulmasın bari.
Çünkü kavga etmek söylenmek vs.siizi yıpratacak bitirecek.

Anlattıklarınız bana (eski) erkek arkadaşımı anımsattı. Yok anam yok, bu erkeklere 30'undan sonra insan ilişkisi mi öğreteceksin? Hani kahve, çay içilir. O orada biter. İşten sonra içiliyorsa da kadınlı erkekli olursa ancak. Yoksa ne o öyle baş başa, ancak karşımdaki kadını tanıyorsam öyle içim rahat eder. Bekar olanlar için bu gayet normal bir şeymiş gibi gelebilir de arkadaşlar biraz empati yapın... Burada neler neler okuyoruz, insan ufacık bir mesajdan, bir mimikten, hareketten bile şüphe ediyor. Kaldı ki bir erkek karşı cinsten bir arkadaşına böyle bir mesaj göndersin. Tam tersi olsa kıyamet kopardı eminim.

Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?

Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?

Siz artniyetsiz, dostca bulusup kahvenizi icmissiniz, ne guzel. Ama herkesi kendiniz gibi dusunmeyin, neler neler goruyor, duyuyoruz. Kadin kocasini taniyor belli ki, tekrarlayan bir seymis gibi yazmis, adamin niyetinide biliyordur. Kimse dostca icilen bir kahve sonrasi arkadasina gunumu guzel gecirttin iyi ki varsin falan diyede mesaj atmaz.

Konu sahibi, kiza mesafeli demissin yani Allahtan mesafeli. Ne esin, ne kadin seni umursamiyor. Her sey olabilir aralarinda.

Kız mesafeli filan değil kendinizi kandırıyorsunuz. Hadi 1-2 kez içseler neyse ama sürekli dışarıda birşeyler içiyorlarmış gibi geldi bana.

Size kendimden örnek vereyim. Üniversite de staj yaparken aynı iş yerinde çalıştığım biri vardı. Aylar sonra birgün durakta karşılaştık kahve içmeye davet etti. Şimdi ki eşimle o zaman sevgiliydik. Sevgilimin rahatsız olacağını düşündüğüm İçin davetini kabul etmedim.

Haklisin
Bazi evliliklerde hele ki cok zorlukla hayalllerle kurulan evliliklerde bosanmak kelimesini agza bile almak ölüm gibi gelebilir.

O zaman esinuzi fazla bos birakmayin derim
Gerekirse kizla samimiyet kurun biraz
Gerekirse rahatsizliginizi belli edin kiza yavastan
Baska da aklima birsey gelmedi

Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?

Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?

olunur neden olunmasın ama karısıyla da tanışılır samimi olunur doğrusu budur yani. karısına vebalı gibi uzak durup adamla birebir görüşmek alçaklıktır bana göre.

Cevreler farkli demek ki...
Çevreler farklı bile olsa insan bi düşünür bu adamın eşi rahatsız olur mu olmaz mı, evli bir erkek ve bir bayan arkadaş olabilir bu gayet doğal fakat eşlerden biri rahatsızsa bu durumdan tabiki de eşinin yanında olmalı. Arkadaşı yine bulur. Bayan arkadaşı olmayıversin ne olacak her şeyi paylaşacağı eşi var zaten.

Dedigim gibi, cevreler farkli demek ki.

Biz hic boyle antin kuntin, cirkin dusuncelerle cebellesmeyiz cunku biliriz kendimizi, cizgimizi. Arkadasca kahvemizi icer, yemegimizi yer, ders calisir, whatsapp grubunda geyikler dondururuz. Kimse de gocunmaz ve kimseyi de gocundurmayiz cunku kalbimiz kotu degil ve ne yaptigimizi cok iyi biliyoruz.

Neyse, eslerinizi siki tutun da kimseyle boyle kahveli arkadasliklar yapmasin, buna da evlilik deyin.

Bence bir çocuğun mutsuz anne babayla aynı evde kalmasındansa ayrı ama mutlu anne baba görmesi daha mantıklı çocuk büyüdükçe bu duruma alışır zaten ve sizin mutluluğunuzla mutlu olur. çocuk için ayrılmıyorum diyenlere hiç katılmıyorum ben şahsi fikrim...

Eh senin gibiler icinde midesi genislerin evliligi!!! Denebilir dimi...cevren farkli evet sanirim amerika veya ingiltere..yok cicim evliyse adam da kadin da naptigini bilecek.bilmiyorsa evlenmeyecek!!haaa siz kari koca ikinizde ayni seyi yapip rahatsiz olmuyorsaniz o sizin evliliginiz!! Sizde bana hic normal gelmediniz o nasil evlilik se artikkk..

Belki bazılarınız için normaldir bu durum
Bunu normal gören gitsin bir kafa doktoruna görünsün çünkü normal bir insanın bunu normal görmesi hiç normal değil :/
Evli olan bir erkekle/kadınla başbaşa takılmayı hiç tasvip etmesemde (ki zaten bu çok yanlış bişey çünkü senin niyetin bozuk olmayabilir ama o kişinin eşi için biraz empati yapmak lazım) hadi o kız art niyetli değil fakat eşiniz bir kadına günümü güzelleştirdin diyorsa bu yürümek değil depar atmaktır...
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…