Evladınız üzüleceği kadar üzülüyor. Lütfen çocukların yanında kavga etmiyoruz, onlara bir şey söylemiyoruz diye hiçbir şeyden haberleri yok zannetmeyin. Yaşanan her türlü huzursuzluk onları derinden etkiliyor.Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
Hiçbiri sineye çekilecek şeyler değil tabi ama gerçekten çok sabirliyim. Ve adam bunları aldatmak olarak görmüyor. Naptım ben sana, yatakta mı bastın beni diyor. İki arkadaş gibi oturup kahve içip dertlesememizin ne zararı var ne yanlış var burda diyor. Beni iyice manipüle etti. Ben de mal gibi birşey oluyorum o konusurken. Ağzı öyle iyi laf yapıyor ki söyleyeceğim herşeyi unutup başlıyorum ağlamaya. İyilikle konuştum olmadı, sinir krizleri geçirip ağzını burnunu yirttim olmadı, hakaretler ettim belalar okudum olmadı. Adamın sütü bozuk mayası bozuk. Oysa öyle zorlukla kurmuştuk bu yuvayı. Herkesin karşı çıkmasına rağmen biz çok mutlu olacağız diye direttik. Ben boşanmak istiyorum cümlesini ağzıma almak bile o kadar zoruma gidiyor ki.
Kendimi dusundum ayolesim veya sevgilim olmayan bir erkekle kahve icerken nasil gununu guzellestirebilirim yani? İcer kahveyi iki lafin belini kirar kalkarsin masadan. El ele goz goze diz dize oturmadiktan sonra,ne zarari var anlayamiyorum ya cidden.
Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
Hiçbiri sineye çekilecek şeyler değil tabi ama gerçekten çok sabirliyim. Ve adam bunları aldatmak olarak görmüyor. Naptım ben sana, yatakta mı bastın beni diyor. İki arkadaş gibi oturup kahve içip dertlesememizin ne zararı var ne yanlış var burda diyor. Beni iyice manipüle etti. Ben de mal gibi birşey oluyorum o konusurken. Ağzı öyle iyi laf yapıyor ki söyleyeceğim herşeyi unutup başlıyorum ağlamaya. İyilikle konuştum olmadı, sinir krizleri geçirip ağzını burnunu yirttim olmadı, hakaretler ettim belalar okudum olmadı. Adamın sütü bozuk mayası bozuk. Oysa öyle zorlukla kurmuştuk bu yuvayı. Herkesin karşı çıkmasına rağmen biz çok mutlu olacağız diye direttik. Ben boşanmak istiyorum cümlesini ağzıma almak bile o kadar zoruma gidiyor ki.
Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?
Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?
HaklisinHiçbiri sineye çekilecek şeyler değil tabi ama gerçekten çok sabirliyim. Ve adam bunları aldatmak olarak görmüyor. Naptım ben sana, yatakta mı bastın beni diyor. İki arkadaş gibi oturup kahve içip dertlesememizin ne zararı var ne yanlış var burda diyor. Beni iyice manipüle etti. Ben de mal gibi birşey oluyorum o konusurken. Ağzı öyle iyi laf yapıyor ki söyleyeceğim herşeyi unutup başlıyorum ağlamaya. İyilikle konuştum olmadı, sinir krizleri geçirip ağzını burnunu yirttim olmadı, hakaretler ettim belalar okudum olmadı. Adamın sütü bozuk mayası bozuk. Oysa öyle zorlukla kurmuştuk bu yuvayı. Herkesin karşı çıkmasına rağmen biz çok mutlu olacağız diye direttik. Ben boşanmak istiyorum cümlesini ağzıma almak bile o kadar zoruma gidiyor ki.
Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?
Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?
olunur neden olunmasın ama karısıyla da tanışılır samimi olunur doğrusu budur yani. karısına vebalı gibi uzak durup adamla birebir görüşmek alçaklıktır bana göre.
Çevreler farklı bile olsa insan bi düşünür bu adamın eşi rahatsız olur mu olmaz mı, evli bir erkek ve bir bayan arkadaş olabilir bu gayet doğal fakat eşlerden biri rahatsızsa bu durumdan tabiki de eşinin yanında olmalı. Arkadaşı yine bulur. Bayan arkadaşı olmayıversin ne olacak her şeyi paylaşacağı eşi var zaten.Cevreler farkli demek ki...
Çevreler farklı bile olsa insan bi düşünür bu adamın eşi rahatsız olur mu olmaz mı, evli bir erkek ve bir bayan arkadaş olabilir bu gayet doğal fakat eşlerden biri rahatsızsa bu durumdan tabiki de eşinin yanında olmalı. Arkadaşı yine bulur. Bayan arkadaşı olmayıversin ne olacak her şeyi paylaşacağı eşi var zaten.
Bence bir çocuğun mutsuz anne babayla aynı evde kalmasındansa ayrı ama mutlu anne baba görmesi daha mantıklı çocuk büyüdükçe bu duruma alışır zaten ve sizin mutluluğunuzla mutlu olur. çocuk için ayrılmıyorum diyenlere hiç katılmıyorum ben şahsi fikrim...Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Eh senin gibiler icinde midesi genislerin evliligi!!! Denebilir dimi...cevren farkli evet sanirim amerika veya ingiltere..yok cicim evliyse adam da kadin da naptigini bilecek.bilmiyorsa evlenmeyecek!!haaa siz kari koca ikinizde ayni seyi yapip rahatsiz olmuyorsaniz o sizin evliliginiz!! Sizde bana hic normal gelmediniz o nasil evlilik se artikkk..Dedigim gibi, cevreler farkli demek ki.
Biz hic boyle antin kuntin, cirkin dusuncelerle cebellesmeyiz cunku biliriz kendimizi, cizgimizi. Arkadasca kahvemizi icer, yemegimizi yer, ders calisir, whatsapp grubunda geyikler dondururuz. Kimse de gocunmaz ve kimseyi de gocundurmayiz cunku kalbimiz kotu degil ve ne yaptigimizi cok iyi biliyoruz.
Neyse, eslerinizi siki tutun da kimseyle boyle kahveli arkadasliklar yapmasin, buna da evlilik deyin.
Bunu normal gören gitsin bir kafa doktoruna görünsün çünkü normal bir insanın bunu normal görmesi hiç normal değil :/Belki bazılarınız için normaldir bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?