Eh senin gibiler icinde midesi genislerin evliligi!!! Denebilir dimi...cevren farkli evet sanirim amerika veya ingiltere..yok cicim evliyse adam da kadin da naptigini bilecek.bilmiyorsa evlenmeyecek!!haaa siz kari koca ikinizde ayni seyi yapip rahatsiz olmuyorsaniz o sizin evliliginiz!! Sizde bana hic normal gelmediniz o nasil evlilik se artikkk..
Ne alakası var kalbim kötü diye mi böyle düşünüyorum ben, hiç alakası yok. Eskiden bir dostluk olur arkadaşlDedigim gibi, cevreler farkli demek ki.
Biz hic boyle antin kuntin, cirkin dusuncelerle cebellesmeyiz cunku biliriz kendimizi, cizgimizi. Arkadasca kahvemizi icer, yemegimizi yer, ders calisir, whatsapp grubunda geyikler dondururuz. Kimse de gocunmaz ve kimseyi de gocundurmayiz cunku kalbimiz kotu degil ve ne yaptigimizi cok iyi biliyoruz.
Neyse, eslerinizi siki tutun da kimseyle boyle kahveli arkadasliklar yapmasin, buna da evlilik deyin.
Ne alakası var canım, ben sırf iş yerimdeki adamla iyi niyetliyim diye karısının fikrini düşünmeden gidip çay kahve içiyorsam asıl budur kötü niyet. Farkımdaysan konu sahibi sesini çıkarmıyor karşı taraftaki kadına ama rahatsız ve kadının bundan haberi yok belkide eşinin rahatsız olmadığını düşündüğünde hala konuşmaya devam ediyor. Ben eşimi sıkı sıkı tutuyorum valla tanımadığım insanlarla mesafesi ancak belli bir seviyeye kadar olabilir. Bu kötü niyetse öyle olsun, sizin fikriniz. Farklı fikirler de olmalı hayatta.Dedigim gibi, cevreler farkli demek ki.
Biz hic boyle antin kuntin, cirkin dusuncelerle cebellesmeyiz cunku biliriz kendimizi, cizgimizi. Arkadasca kahvemizi icer, yemegimizi yer, ders calisir, whatsapp grubunda geyikler dondururuz. Kimse de gocunmaz ve kimseyi de gocundurmayiz cunku kalbimiz kotu degil ve ne yaptigimizi cok iyi biliyoruz.
Neyse, eslerinizi siki tutun da kimseyle boyle kahveli arkadasliklar yapmasin, buna da evlilik deyin.
Ne alakası var kalbim kötü diye mi böyle düşünüyorum ben, hiç alakası yok. Eskiden bir dostluk olur arkadaşl
Ne alakası var canım, ben sırf iş yerimdeki adamla iyi niyetliyim diye karısının fikrini düşünmeden gidip çay kahve içiyorsam asıl budur kötü niyet. Farkımdaysan konu sahibi sesini çıkarmıyor karşı taraftaki kadına ama rahatsız ve kadının bundan haberi yok belkide eşinin rahatsız olmadığını düşündüğünde hala konuşmaya devam ediyor. Ben eşimi sıkı sıkı tutuyorum valla tanımadığım insanlarla mesafesi ancak belli bir seviyeye kadar olabilir. Bu kötü niyetse öyle olsun, sizin fikriniz. Farklı fikirler de olmalı hayatta.
Arkadaşın dediği suçsa Sizin kokuşmuş zihniyet demeniz suç değil mi ?Hakkinizda suc duyurusunda bulunayim mi?
hey allahim bence evliligi tamamen yasak. etmeliler bu ne ya erkekler nie evlenip karsindaki insani aptal yerine koyar anlamis degil niye evleniyorsun kardesim bekar kal kimsenin gunahina girme. kadinn. ayni davranisi yaparsa ahlaksiz erkek yaparsa aaa ne olcakkk sanki oyle bir dunya yok gozunle bile aldatmayacan nefsine yenik duseceksen evlenme kimse kafana silah dayamiyor 34 yasindaki kadinada kiz demeyin allahinizi sewerseniz ben bekar olsam evli bir adamla kahve icmeye gitmem. ne isim var orda kadinin niyeti ne. bello lutfen kimse sizi aptal yerine koymasin. buna izin vermeyin. hayata en istemedigim sey birilerinin bosanmasi ama konu boyle seylere gelince. duramiyorm. dayanamiyorum esinize bunun hesabini sorun aynisi ben. yapsam. ne dusunursun yada bir adam bana boyle mesaj atsa ne yaparsin de lutfen bunlari yuzune vur sesiz kalmaMerhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
Günün yarısından fazlasını bazen iş arkadaşlarımızla geçiriyoruz ailemizden fazla onları görüyoruz boyle olunca insan kardeş gibi olabiliyor , iş yerinin kapısından çıkınca birbirimize yabancı gibi mi davranicazEh senin gibiler icinde midesi genislerin evliligi!!! Denebilir dimi...cevren farkli evet sanirim amerika veya ingiltere..yok cicim evliyse adam da kadin da naptigini bilecek.bilmiyorsa evlenmeyecek!!haaa siz kari koca ikinizde ayni seyi yapip rahatsiz olmuyorsaniz o sizin evliliginiz!! Sizde bana hic normal gelmediniz o nasil evlilik se artikkk..
Günün yarısından fazlasını bazen iş arkadaşlarımızla geçiriyoruz ailemizden fazla onları görüyoruz boyle olunca insan kardeş gibi olabiliyor , iş yerinin kapısından çıkınca birbirimize yabancı gibi mi davranicaz
Tabiyki öyle ama bayan arkadaşımızla da bazen iş çıkışı bir yerde oturabiliyoruz seni çok gördüm birazda kocamı göreyim demiyoruz. Bu arada benim iş yerimde erkek yok ve iş çıkışı hiç bir erkekle kahve içmiyorum bunları tamamen empati yaparak söylüyorumO kadar zamanı iş arkadaşıyla geçiren kişi karısını ve cocugunu özler normal şartta. Bir de gidip fazladan başbaşa görüşmek. Mesele burda.
Sen daha cook aldatilirsin. Bizzat yakaliyorsun konusmalari,ama sirf yatakta basmadin hala diye devam ediyorsun evliligine. esinin isi rqst gitmis olsa,o 2 çocuklu kadinla sen sehir dışındayken daha o gece isi pisirirdi . Neyi bekliyorsunuz pes hayir bosanmicaniz madem gelip burda isyan edip napcam etcem demeyinCmrtsi günü eşimin abisiyle konuştum anlattım tüm yaptıklarını. Sadece iyi ki varsın diye msj attığını söylemedim. Oradan takip ettiğimi bilmesinler simdilik. Ben 2 yıldır nerdeyse uğraşıyorum bu adamın yavsakliklariyla. Ve bütün ailede biliyor. Abisi de dediki valla kızım ben çok konuştum onunla kendine çeki düzen ver, adam ol diye ama bu adam oynak bir adam dedi. Ben sana birşey diyemem hassas konular bunlar. Senin önünde iki seçenek var, ya mücadele edersin ya da pes edersin diyor.
Bizimkinin kendini savunma şeklini yazayım da azıcık gulun. Kızın annesi ve babası vefat etmiş yıllar önce. Bizimki de diyor ki yetim birini mutlu etmek hoşuma gidiyor, o mutlu olunca seviniyorum diyor. Ulan gerizekalı dedim, sen git elin yetimini mutlu et, senin çocuğun yetim kalacak burada nerdeyse sen onu düşünsene dedim. Neresinden tutarsan tut fiyasko. Benim sadece cesaretim yok. Yılların verdiği alışkanlık var. Bir anda çok boşluğa düşermiyim korkusu var. Bunu nasıl asacağım.
Ciddi anlamda eşinizden adam olmaz,bu adamın yokluğunda niye boşluğa düşesiniz. Resmen sizinle alay ediyor. Baya sabırlıymışsınız ve bu sabrınızdan dolayı adam çok rahat.Cmrtsi günü eşimin abisiyle konuştum anlattım tüm yaptıklarını. Sadece iyi ki varsın diye msj attığını söylemedim. Oradan takip ettiğimi bilmesinler simdilik. Ben 2 yıldır nerdeyse uğraşıyorum bu adamın yavsakliklariyla. Ve bütün ailede biliyor. Abisi de dediki valla kızım ben çok konuştum onunla kendine çeki düzen ver, adam ol diye ama bu adam oynak bir adam dedi. Ben sana birşey diyemem hassas konular bunlar. Senin önünde iki seçenek var, ya mücadele edersin ya da pes edersin diyor.
Bizimkinin kendini savunma şeklini yazayım da azıcık gulun. Kızın annesi ve babası vefat etmiş yıllar önce. Bizimki de diyor ki yetim birini mutlu etmek hoşuma gidiyor, o mutlu olunca seviniyorum diyor. Ulan gerizekalı dedim, sen git elin yetimini mutlu et, senin çocuğun yetim kalacak burada nerdeyse sen onu düşünsene dedim. Neresinden tutarsan tut fiyasko. Benim sadece cesaretim yok. Yılların verdiği alışkanlık var. Bir anda çok boşluğa düşermiyim korkusu var. Bunu nasıl asacağım.
Size diyeceğim tek şey nasıl mesaj atabiliyor nasıl görüşebiliyor elin kadınıyla nerden bu yüzü buluyor lütfen kendine çeki düzen ver kendine yeni bir yol çiz bu iflah olmaz 40ından sonrada azar!Cmrtsi günü eşimin abisiyle konuştum anlattım tüm yaptıklarını. Sadece iyi ki varsın diye msj attığını söylemedim. Oradan takip ettiğimi bilmesinler simdilik. Ben 2 yıldır nerdeyse uğraşıyorum bu adamın yavsakliklariyla. Ve bütün ailede biliyor. Abisi de dediki valla kızım ben çok konuştum onunla kendine çeki düzen ver, adam ol diye ama bu adam oynak bir adam dedi. Ben sana birşey diyemem hassas konular bunlar. Senin önünde iki seçenek var, ya mücadele edersin ya da pes edersin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?