Yine Karışık.. Boşanmak için Yeterli Sebepler ?

Kız çaresiz falan da değil.Mis gibi ailesi var.Evden ayrılıp annesinin evine gittiğinde kuş gibi hafiflemişti.Evine geri dönmeyi hiç istemiyordu.Ayakları geri geri gidiyordu. Çocuğu için geldi ama şimdide burada emanet gibi .Kocasının yaptıkları samimi gelmiyordu.İçindeki his doğruyu söylüyormuş.

Gıcık kocası sinir anında gerçek yüzünü ortaya koymuş umrumuzda değilsin diyor yani kendinide katıyor.Demek ki çocuk ve düzeni için devam ediyor.

Oğlunu da alıp onlara çaktırmadan annemi özledim bahanesiyle annesinin evine gitse ve dönmese çok rahatlayacak bence.

İkimizin pencereside ayni aslinda benim demek istedigim su en basindan donmeseydi keske e simdi dondu hemen haftasina olmuyor kendimi bir yere oturtamiyorum diye basladi bunu aile ilede paylasiyor buyuk ihtimal

Kocanin Aile belli bir sinirda duruyor patlak veren ev muhabbeti kapandi maddi skinti vb yok anladigim (bunlari disardan bakanlar icin yaziyorum) simdi kendi ailesi diyecekki e kocanin akari kokari yok ailesi kendini toparladi evinizde kendi eviniz birde cocugun var kizim sen ne istiosun (cok yuz vermeyelimde yuvasini yikmasin mantigi )
Bu noktada az sabredip desteginide alir basaramazsa aile diycekki olmuyor napalim gelsin ama haftasina baslayip her davranisi sorun var diye yansitirsa surekli olmuyor soyle boyle derse hakliyken kapris yapiyor diye haksiz duruma dusecek ailede yuz bulmasin mantigiyla destek vermeyecek daha cikmaz daha mutsuz olacak
Bende esin sole bir evlilik boyle olmaz demeyi kendi adima dogru bulmadim zaten bir gaz gelsede bavulu toplasam gitsem diye bekliyor hissini veriyor
O yuzden donduysen ver savasini olmadiysa olmadi de oyle git diyorum artik hislerle davranma asamasindan cikmislar sinirle ofkeyle haraket edecegine mantikli haraket etsin kendine kolaylik
+adam olacak kizdada yazdim bgn gitse kendine skinti yapacak iyisimi denesin gitsin kendi kafasinda da yururdu yurumezdiyi net oturtmus olur

sanırım birikimlerden dolayı , ne kadar cok istese de istedigi gibi olmuyor herşey olabilir.
aile varsa işin içinde...? belirtmemiş konu sahibi ama?

Tamamda bu söylediklerin evliliği yürütür ama bir yerde zorakilik mecburiyet v.s olduğu için tıkanır.Kişileri mutlu etmez.Evlilikte en önemli şey bence eşlerin birbirini sevmesi.Umrumda değilsin diyen adamı ben niye umursayım.

Annesiyle kavgamı ediyor bana suratmı asıyor umursamazdım.Ben olsam yılbaşı için Ankaraya gitmem.Ya annemin evine giderim ya da evde tek otururum ama yinede gitmem.Evden gidişin niyeti sadece aynı evde oturmamak değildi ki.Kocasının ailesinin sözünden çıkmak istememesiydi.Basiretsizdi.

Ayrı bir evler.Aileside kendiside anlayış gösterip bu yılbaşını eşiyle başbaşa kutlayabilirlerdi.Ama yok mecburlar sanki.Ne anladım ben bu işten. Ailesinin güdümünde yaşadıktan sonra o evliliği ne yapayım.

Aileside dediğin gibi konuşacak dediklerin oldu daha ne istiyorsun diyecek belki çocuğun var idare et diyecek ama önemli olan Sürekli Karışığın ne hissettiği .Ömür geçirecek olan o.

O zaten vermis kararini son bir umut denemeye dondu ama bu denemeyi 3,4 haftada olmuyor bosanalima dokunce hakliyken haksiz olacak (hazir dava zamani gecmemisken birazda acele ediyor yanlis hatirlamiyorsam daha gecmemisti)
Bu asamada kendi kendini gaza getirmesin his degil mantikla haraket etsin ki ailesini karsisina dgl arkasina alsin
Yoksa bir bebekle dahada zor olacak zaten Benim savasini ver dememde koca icin degil aslinda kendi icin hala icten ice acabalari var surekli hakli oldugunu duymak istiyor
Zamanla duygulari degisirmi eminde degil sevgisi varmi yokmu ondada net degil gitsin destegini alsin kafasini rahatlatsin bu evlilikte is var yurut kardesim baskasinin lafina bakma demiyorum ben
Bosanmakta zor alelacele sinirle haraket etme sakin sakin cozum yolunu ara baktin olmuyor yipranma yipratma diyorum (bknz uyenin kendisine yazdigim onceki sayfadaki msj) bu demek dgldi yillarca bu aile ile yasa
Ayrilipta herkes yuruttu(mecazi anlamda soyluyorum) ben acelemi ettim bir surecmiydi duzelirmiydi diye kendi kendini sorgulayacagina kafasi rahat kararini vermis olur.ha bu asamada bir peri cikarda kocaya sihirli degnegini degdirirse bilemem oda buyuk supriz olur diyelim
+hic bir hissiyati olmadan duygusal olarak ese karsi herseyi bitmis olarak sadece cocuk icinmi donmustu o kisim yok aklimda oyle yaptiysa zaten baligi bastan kokutmus buraya yazmaninda mantigi yok ama sanki hala birsyleri vardi dondu diye aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…