- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Haftasonu giremedim, herkese tek tek yazamıyorum da. Bu şekilde size hafta sonu olanları anlatayım.
Pek iyi geçtiği söylenemez. Öncelikle benim yaklaşık bir haftadır telefonum bozuk, telefonsuzum yani, evde eşimin eski telefonu vardı, onu yaptıracağım senin için dedi ama halen yok. Ev telefonu var ailemle onunla görüşüyorum ama dışarı bile çıkamıyorum cep telefonu olmadan, cumartesi bir kavga bu yüzden patlak verdi, aaslında mesele telefon da değil, umursamaması. "Cumartesi şuraya gidelim" teklifi zaten yalan oldu.
Önceki sayfalarda yazmıştım bir yılbaşı mevzumuz vardı. Cumartesi akşamı kız kardeşiyle konuşurken yılbaşında sizdeyiz dedi. Normalde her yıl ailesi burada olurdu ve herkes burada toplanırdı ama bu yıl görümcemin çocuklarının okulu nedeniyle kv-kp onların yaşadığı şehre gidecek. Bu tür özel günlerde birlikte olmak onlar için çok önemlidir. telefonu kapattıktan sonra "Yılbaşında oraya mı gidiyoruz?" dedim, evet bir sorun mu var dedi, ben istemiyorum deyince, neden istemezsin, istemezsen isteme bizim de umurumuzda, onlar için sen olsan ne olmasan ne, dedi.
Alın size bir kavga sebebi daha. Zaten o tartışmadan sonra boşanmaya kesin karar verdim. Ertesi gün aldım karşıma konuşmak için, boşanma mevzusunun kapandığını, beni çok sevdiği için istemediğini, benim takıntı yaptığımı, her şeyi benim istediğim şekilde yaptığını, bir sorun yokken sorun aradığımı, bana sarılıp, ilgi göstermek istediği zamanlarda kendisinden kaçtığımı vs. vs.. sıraladı. Benim şikayetlerime de işlerim yoğun, canım sıkkın gibisinden inanmadığım cevaplar verdi. O akşam da aldı bir yemeğe götürdü, akşam bir film açtı, her şey düzeldi numarası yapıyoruz.
Şimdi siz söyleyin ben ne yapmalıyım ?
Bu defa ailem de boşanmama pek olumlu bakmıyor. KV-KP gitti, eşinle de yapamıyorsunuz, sorun her evlilikte vardır, oluruna bakın filan diyorlar.
Bana hiç olmuyormuş gibi geliyor. Yazmadığım ama rahatsız olduğum aslında ufak belki ama bana göre büyük şeyler var.
Terapist araştırmaya başladım. Son olarak bunu da deneyip kararımı vereceğim.
Haftasonu giremedim, herkese tek tek yazamıyorum da. Bu şekilde size hafta sonu olanları anlatayım.
Pek iyi geçtiği söylenemez. Öncelikle benim yaklaşık bir haftadır telefonum bozuk, telefonsuzum yani, evde eşimin eski telefonu vardı, onu yaptıracağım senin için dedi ama halen yok. Ev telefonu var ailemle onunla görüşüyorum ama dışarı bile çıkamıyorum cep telefonu olmadan, cumartesi bir kavga bu yüzden patlak verdi, aaslında mesele telefon da değil, umursamaması. "Cumartesi şuraya gidelim" teklifi zaten yalan oldu.
Önceki sayfalarda yazmıştım bir yılbaşı mevzumuz vardı. Cumartesi akşamı kız kardeşiyle konuşurken yılbaşında sizdeyiz dedi. Normalde her yıl ailesi burada olurdu ve herkes burada toplanırdı ama bu yıl görümcemin çocuklarının okulu nedeniyle kv-kp onların yaşadığı şehre gidecek. Bu tür özel günlerde birlikte olmak onlar için çok önemlidir. telefonu kapattıktan sonra "Yılbaşında oraya mı gidiyoruz?" dedim, evet bir sorun mu var dedi, ben istemiyorum deyince, neden istemezsin, istemezsen isteme bizim de umurumuzda, onlar için sen olsan ne olmasan ne, dedi.
Alın size bir kavga sebebi daha. Zaten o tartışmadan sonra boşanmaya kesin karar verdim. Ertesi gün aldım karşıma konuşmak için, boşanma mevzusunun kapandığını, beni çok sevdiği için istemediğini, benim takıntı yaptığımı, her şeyi benim istediğim şekilde yaptığını, bir sorun yokken sorun aradığımı, bana sarılıp, ilgi göstermek istediği zamanlarda kendisinden kaçtığımı vs. vs.. sıraladı. Benim şikayetlerime de işlerim yoğun, canım sıkkın gibisinden inanmadığım cevaplar verdi. O akşam da aldı bir yemeğe götürdü, akşam bir film açtı, her şey düzeldi numarası yapıyoruz.
Bu defa ailem de boşanmama pek olumlu bakmıyor. KV-KP gitti, eşinle de yapamıyorsunuz, sorun her evlilikte vardır, oluruna bakın filan diyorlar.
Bana hiç olmuyormuş gibi geliyor. Yazmadığım ama rahatsız olduğum aslında ufak belki ama bana göre büyük şeyler var.
Eşim bu kafayla devam ettikçe öfkem de biraz zor diner. Bence bizim sonumuz belli ama benden başka kimse anlamıyor. Eşim de ailem de, oluruna bakılmalı diyor. Çok oluru varmış gibi.
Özet şu ki eşin olaylardan bi ders çıkarmamış yılbaşı konusundaki tavrı bunu gösteriyor . keşke gitmek istemiyorum yerine bu sene evde beraber birseyler yapariz diye düşünmüştüm deyip tepkisini ölçseydinHaftasonu giremedim, herkese tek tek yazamıyorum da. Bu şekilde size hafta sonu olanları anlatayım.
Anlamaz duz mantik ise bunu kabul ederek baslaman lazim o diyorki annem babam eskisi gibi degil gelme olayi sinirli beraber oturalim tutturmasida yok e karimda yuz vermiyor kendini geri cekti
Ablamlarla bir sorunu yoktuki onlar uzakta olan insanlar sorun ne simdi
Ben yedigim haltlarla bu isi bu reddeye getirdim zerre guven birakmadim bana hirsli sinirli emrivaki algiliyor kismini o algilamiyor
Ona gore hersey oldu bitti belki terapist onerinizle bitmedigini anlayip toparlar kendini kapsamli dusunur ama suan dusunmuyor
Bana kalırsa sen çok kinlenmişsin ve de eşini artık sevmiyorsun.bu saatten sonra eşin ağzıyla kuş tutsa,sen yine de öfkeni hep taze tutacaksın.eşini artık sevmiyorsun o yüzden bence boşan.hem sen kurtul hem de eşin biraz nefes alsın
Tamamda bunu bi düzgün söylemek var. Tamam herşeyi yoluna koyuyoruz yavaş yavaş, oraya neden gelmek istemiyorsun demek var birde sen kimin umrundasın gelmesende olur demek var.
Kocası öfkeli ve sevgisiz.Umursanmadığın yerde işin ne .
öncelikle günaydın arkadaşım...güzel bir gün olsun..Yukarıda hafta sonu yaşanan olaylardan bahsettim.
Ben bu adama nasıl olumlu bakabilirim ki? Neresinden tutsam elimde kalıyor. Biz üç ay neler yaşadık, ben buraya dönene dek bütün yol boyunca ağladım, ki dönerken de denemek için dönüyorum diye de defalarca konuşuldu, adam halen kalkmış bana diyor ki "neden gelmek istemiyorsun Ankara'ya, sebep ne?" adam yaşananlardan zerre bir şey anlamamış. Ya anlamamış ya da işine böyle geliyor. Bilemiyorum artık.
Ay sende bgn cok sinirlimisin depresifmisin ablam normalde bu kadar sert olmazsin akli selim temkinli yazarsin hep
napalim oda biliyor bazi seyleri farkinda cocuk icin denerim diye dondu ortadada bir bebe var yani
Bosanmakta kolay is dgl bosanicam diye tutturanlar kendim istedim ama cok kotu oldum nasil toparlayacam diye konu acmiyor mu?Anam babam destekti simdi egreti davraniyorlar demiyor mu?Bildiklerini soyleyip soyleyip canini skmanin ne mantigi var birazda su acidan bak terapi dene belki kurtarirsin diyoruz adam hakli demiyor kimse ya gittiginde bitiricekti yada donduyse denesin daha haftasina duzelemiyorum diye yazdi.
dayak yok,icki kumar yok,evine bakmama ac birakma,borc harc takma aldatma yok
Klasik kv kp gerilimiyle isin geldigi nokta
Dener belki duzelir duzelmezse zaten yolu belli ne diyeyim kocan odun desem kadin bilmiyormu odun oldugunu
Ay sende bgn cok sinirlimisin depresifmisin ablam normalde bu kadar sert olmazsin akli selim temkinli yazarsin hep
napalim oda biliyor bazi seyleri farkinda cocuk icin denerim diye dondu ortadada bir bebe var yani
Bosanmakta kolay is dgl bosanicam diye tutturanlar kendim istedim ama cok kotu oldum nasil toparlayacam diye konu acmiyor mu?Anam babam destekti simdi egreti davraniyorlar demiyor mu?Bildiklerini soyleyip soyleyip canini skmanin ne mantigi var birazda su acidan bak terapi dene belki kurtarirsin diyoruz adam hakli demiyor kimse ya gittiginde bitiricekti yada donduyse denesin daha haftasina duzelemiyorum diye yazdi.
dayak yok,icki kumar yok,evine bakmama ac birakma,borc harc takma aldatma yok
Klasik kv kp gerilimiyle isin geldigi nokta
Dener belki duzelir duzelmezse zaten yolu belli ne diyeyim kocan odun desem kadin bilmiyormu odun oldugunu
Kocası onu sevmiyorsa saygı duymuyorsa ayrı bir aile olarak görmüyorsa ve istemediği şeyleri yapması için baskı uyguluyorsa evli kalmasın daha iyi.
dildo ne bebikommmHiç yani düzenli seks için bu eziyeti çekeceğime alırım bir dildo sen sağ ben selamet
Tabiiki lutuf degil lutuf gordugumu nereden cikardiniz AllahaskinaKendi kendine yetemeyecek olan zaten boşanmasın
Dayak içki aldatma eve bakmama olmaması bir lütuf değil, evlilik dinamiğinde zaten olması gereken şeyler, neticede konu sahibinin de dayağı içkisi kumarı yok değil mi, lütfen bir erkeğin sizi dövmüyor oluşunu lütuf gibi görmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?