- 13 Ağustos 2018
- 104
- 50
- 18
- Konu Sahibi rockametist
-
evet yerini yapıyor. Hep bahane bulup bize gelmeye çalışıyor. Annem gelir kalmaya senede 1 kere, hemen bize damlar kalır ben çağırmadan sıkıldım geldim der. Klasik kaynana gelin muhabbeti pek sevmeyiz birbirimiz ama arada kavga gürültü yok, ama sürekli laf sokar ben kesinlikle muhattap olmam. Sizce bu durum normal mi sürekli dile getirmesi?Aranızda başka problemler mi oldu bu kadar rahatsız ediyor bu düşünce? Hani bu yanınıza gelicem vs sözleri beni rahatsız eder çünkü benim ciddi problemlerim var kv ile.
Ama eşimim babaannesi ölmeden önce bir ay bizde kaldı. Kv istemedi, ben eşime bize getir dedim. Sonra rahatsızlığına bağlı yoğun bakıma kaldırıldı ve hayatını kaybetti. Ama bir problemimiz yoktu ona bakmak bana dokunmadı açıkcası.
Sürekli şimdiden dillendirmesi mi rahatsız ediyor sizi? Yoksa başka problemleriniz de mi var? Takmayın bence, daha dinç diyorsunuz. HA ama yerini yapıyor, şimdiden gelicek diyorsanız bilemem
Hayır bunu söylesin istemiyorum tabi ama annesine benim bu konudan rahatsız olduğumu sürekli dile getirmesini söylesin istiyorum.*bavulunu toplayıp gelmemiş sonuçta. eşinin ne yapmasını bekliyorsun, yok anne gelemezsin mi desin
bence duymazdan gelin yani ne kadar sık duyuyor olabilirsiniz ki? haftada kaç gün görüşüyorsunuz?Hayır bunu söylesin istemiyorum tabi ama annesine benim bu konudan rahatsız olduğumu sürekli dile getirmesini söylesin istiyorum.
cevap vermeyip duymamazlığıma devam mı ediyim yoksa tabi ne demek bakarım size nolucak mı demek lazım?Bazıları böyle. Yapamayacakları şeyleri huzur kaçırmak için söyler. Bak bizimki çocuk olursa ben bakacağım dedi daha nisanliyken. Ortada ne evlilik var ne bişey. Şimdi çocuğum oldu annem bakacak
Oglum bana yakın oturursunuz öyle böyle dedi anneme yakın oturuyorum
Şimdi kızıma çok düşkün oldugumu biliyor görüyor mesela hadi gel anneni bırakıp parka gidelim diye espiri yapiyor aklınca,bensiz bı metre öteye goturemezsin diyorum mesela üstüne üstüne defalarca aynı şeyleri soyluyor. Ama sallamiyorum bı yerden sonra kesiyor.
Demem o ki siz dediklerini onemsedikce o abartarak konuşmaya sizi sinir etmeye devam edecek. Güçlü durursaniz kimse size istemediğiniz bişey i yaptiramaz. Ancak konuşur sinir bozmaya sizi yıpratmaya çalışır. Oyuna gelmeyin
haftada bir kere görüşüyoruz. Duymamazlığa geliyorum ama o kadar yüzsüzki bazen sesleniyor sana söylüyorum duymadın mı diyorbence duymazdan gelin yani ne kadar sık duyuyor olabilirsiniz ki? haftada kaç gün görüşüyorsunuz?
siz nasıl başediyorsunuz?Ayni benim kv. Turp gibi ama her kese surekli hastayim diyor uzun yillardir, gitmediyi doktor kalmadi, agrayan yeri de yok ama)))
Surekli ben yatalak olunca bana bakcaksin dimi diyordu bana)))
Yaniniza taşimacam diyorsa eminim ki, tasinir)))
Bu tarz insanlar hizmet gormeyi cok sever. Sirf hizmet gorsun diye yalandan hasta numarasi yapar, en son kendileri de hasta oldugu yalanina inanirlar )))
Bu konudan rahatsız olduğunuzu belli etmeyin bile. Nasılsa gelip kalmayacak. Sadece sizin sinir oldugunuzu anlamış da inadına yapıyormuş gibi geldi. Eşinizi de darlamayin. Ben kendi kayınvalidem adına konuşuyorum her istediğini oğluna yaptirabilecegini sanan bı kadın sizinkinde de öyle bı durum sezdim. Siz rahatsız olduğunuzu belli ettikçe üstünüze gelecek. "sen ne dersen de benim dediğim olur" mesajını ona zamanla verirseniz bu huyundan vazgececektir. Şu an eminim çok egleniyodur fazla takip da eğlence çıkarmayın kadinacevap vermeyip duymamazlığıma devam mı ediyim yoksa tabi ne demek bakarım size nolucak mı demek lazım?
daha az görüş. yoklama mı alıyolar haftalık? eşin sorarsa da sebebi bu de. niye hayatı kendinize zindan ediyorsunuz anlamıyorum.haftada bir kere görüşüyoruz. Duymamazlığa geliyorum ama o kadar yüzsüzki bazen sesleniyor sana söylüyorum duymadın mı diyor
Ben yatalak bile olsa bakardim ama bizim aramizda başka sorunlar cikti. 2 yildir kendisiyle hic bir sekilde iletisim kurmuyorum.siz nasıl başediyorsunuz?
Kadını tanıyan sizsiniz yani bunu ona göre değerlendirin lütfen. Misal halam dese bunu gelinine “halam endişelidir, aa tabi ben bakarım anne demeni bekliyordur, o kalacağından değil yani gelinim de beni istiyor diye düşünmek için, he de geç” derin geline. Ama teyzem dese “he dersen yarın bavulu ile gelir, yerini yapıyor” derim :) herkesin düşücesi farklı.evet yerini yapıyor. Hep bahane bulup bize gelmeye çalışıyor. Annem gelir kalmaya senede 1 kere, hemen bize damlar kalır ben çağırmadan sıkıldım geldim der. Klasik kaynana gelin muhabbeti pek sevmeyiz birbirimiz ama arada kavga gürültü yok, ama sürekli laf sokar ben kesinlikle muhattap olmam. Sizce bu durum normal mi sürekli dile getirmesi?
kayinvalidene deki bu gidişle senden önce yaşlanacağım. Sen bakarsın bizeMerhaba arkadaşlar,
Öncedende bir başlık açmıştım yine kaynanamla ilgili ama dert bitmediği için konular bitmiyor. 5 senelik evliyim ve kaynanam genç denilicek yaşta. Gayet hareketli minyon bir tip ama ne varki 2 senedir tutturdu oram ağrıyor burum ağrıyor o doktor senin bu doktor geziyor birşey yok. Gezme olunca saatlerce ayakta durup geziyor ama ona gittiğimizde hep off moff bıktım artık. Bize 20 dk uzaklıkta oturuyor ve ilk evlendiğimiz günden beri yaşlanınca oğlumun dibine gelicem diyor. Eşimle kaç kez tartıştım bu konu için daha yaşı neki neden söylüyor ama eşimde yok kalmaz deyip geçiştiriyordu. Neyse artık onu geçtim her muhabbetinde her onu gördüğümde yaşlanınca sen bize bakarsın size gelirim konusunda duymamazlığa geliyorum yine açıyor. Şimdide ben kocamla anlaşamıyorum size kalmaya gelicem diyor. Eşime diyorum gelmez diyor hala ama bunu söyleyen gelir. Bıktım artık hep gelin bize bakar muhabbetinden bende de cevap alamayınca sen çalışıyorsun zaten diyor. Ne yani çalışmasam size mi bakıcam. Annemde anlatıyorum daha dur neler düşünüyorsun şimdiden diyor ama kadın her gördüğümde aynı şeyi söylüyor nasıl takmayayım. Lütfen akıl verin, sizde de aynı durumlar var mı?Eşim hiç sallamıyor.
O kadar aynı ki! Benimki kendi çocuklarını büyütmemiş, küçük görümcemi köye yollamış orda babaannesi bakmış, şimdi benim kız ile hayaller kuruyor. Ama torun aşkından değil, bana üzüntü verme amacı ile. Bendiz parka götürme, bensiz köye götürme falan filan. Herşey BENSİZBazıları böyle. Yapamayacakları şeyleri huzur kaçırmak için söyler. Bak bizimki çocuk olursa ben bakacağım dedi daha nisanliyken. Ortada ne evlilik var ne bişey. Şimdi çocuğum oldu annem bakacak
Oglum bana yakın oturursunuz öyle böyle dedi anneme yakın oturuyorum
Şimdi kızıma çok düşkün oldugumu biliyor görüyor mesela hadi gel anneni bırakıp parka gidelim diye espiri yapiyor aklınca,bensiz bı metre öteye goturemezsin diyorum mesela üstüne üstüne defalarca aynı şeyleri soyluyor. Ama sallamiyorum bı yerden sonra kesiyor.
Demem o ki siz dediklerini onemsedikce o abartarak konuşmaya sizi sinir etmeye devam edecek. Güçlü durursaniz kimse size istemediğiniz bişey i yaptiramaz. Ancak konuşur sinir bozmaya sizi yıpratmaya çalışır. Oyuna gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?