yine kaynana yine evlilik

e boyle dedıgınde aman annecım saglık onemlı bır kere kaybedersenız sız cok cekersınız
bakmamız gerekırse cocuklarınız var gelır bakarlar sıze zaten hastalıkta yaslılıkta ınsanlar kendı evlerınde daha rahat eder dıye nıye dıyemıyorsunuz onu anlamadım ?

aman annecim allah sağlık sıhhat versin. o gün gelir düşünürüz de geç.
sonra da annem sen ne kadar emekli aylığı alıyorsun diye sor.!

Valla ayni seyi banada diyorlar duymamazliktam geliyorum. Ise gelince din allah tovbe hasa Allaha kurban olayim islerine gelince oyle ama dindede gelinin erkegin ailesine bakma gibi zorunlulugu yoktur diyorum bu kezde onlar beni duymamazliktan gelio. Artik takmiyorum

Ben sakin sakin yapamayacagi şeylerin hayallerini kurmamasini söylüyorum kendisine ona dert oluyor Allah akıl fikir versin. Benden cekiniyor da işin garibi ama yine de bı denemekten geri kalmıyor bazı şeyleri

Benim kaynanamda genç çalışmıyoken oram ağrıyo buram ağtıyo kafa sarılı gezer,biz gideriz ay of puf çalışmaya girdi şimdi yorgunum diyo ama eskisi aylamıyo uylamıyo yatmayı sevıyosa yatmaktandır o ağrıları :)

Bakarim anne basimizin ustunde yerin var deyin gecistirin. Boyle seyleri simdiden buyutmeyin.

hayir normal degil esin kac kardes simdiden huzurunu boz onun senden hayir gelmeycgini anlasin oyle birinin sirtina binmek hos degil

aman annecim allah sağlık sıhhat versin. o gün gelir düşünürüz de geç.
sonra da annem sen ne kadar emekli aylığı alıyorsun diye sor.!

emekli ayligi onemli degil sen lafta bile olsa bskarim deme sakinnnn en cok hic ses etme dahada ustune gelirse oteki yavrularini ozlersin onlara haksizlik olur bunu zamani gelince konusuruzde gec

Sizinki gerçekten kuruntu, kendi kendinize dert çıkartmışsınız. Tamam diyin geçin veya geçiştirin ne olmuş yani her dakika söyleşin isterse elinde bavul kapınızda mı bekliyor? Elden ayaktan düşmüş değil, çok yaşlı değil velev ki yerini yapıyor olsun onu da zamanı gelince düşünürsünüz. Eşiniz en doğrusunu yapıyor sallamıyormuş siz de uygulayabilseniz sorun ortadan kalkacak. İsterse her gün doktora gitsin siz mi götürüyorsunuz? Kendi kendine gidiyormuş takmayın bu kadar

Ben sakin sakin yapamayacagi şeylerin hayallerini kurmamasini söylüyorum kendisine ona dert oluyor Allah akıl fikir versin. Benden cekiniyor da işin garibi ama yine de bı denemekten geri kalmıyor bazı şeyleri
Aynı ya, “kapının önünden geçiyorum ama yine de her seferinde gelmiyorum” diyip benden çekindiğini söyleyen, çekindiği halde haftada 4 gün gelen bir kaynanam var
Yapasam da yüreklerini oynatayım diyorlar galiba

Belki kuruntu ama. Başta şaka sanıyordum geçen cidden gelicektim diyor,kocasından bıkmış artık ayrı kalmak istiyormuş arada ama sonra işi çıktı gelemedi kalmaya. Yani müsait misiniz yok, mantık şu;benim oğlumun evi herzaman çıkıp gelirim sen önemli değilsin imajı. Sinir durum bu aslında.

emekli ayligi onemli degil sen lafta bile olsa bskarim deme sakinnnn en cok hic ses etme dahada ustune gelirse oteki yavrularini ozlersin onlara haksizlik olur bunu zamani gelince konusuruzde gec
çalışmıyor kendisi. 2 erkek çocuğu var oda başka şehirde bekar ve bunu sallamıyor zaten, oda o çocuktan korkuyor.

evet diyemez haklısınız zaten ağzını açmıyor ama olan benim pskolojime oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…