sağol canım bakalım kısmet değilmiş şuanda çok farklı durumdayım hiç bişey olmamış gibi boşluktayım bende anlamadım doktorum iki gün önceden fazla ümitlenmeyin diye uyarmıştı zaten belkide ondan bilemiyorum. hemen ikincisini nerde yaptıracağımızı düşünmeye başladık sonrada : Dur daha üç ay var hemen acele karar verme bi sindir bunu bi tamamiyle düşür normale geçsin ondan sonra, diyorum karışık duygularım şuanda ama ağlamıyorum ilginç...
Arkadaşlar dün yine rutin haftalık kontrolüme gittim, bebeğimin kalbi hala atıyor. Yalnız risk hala varmış ve haftaya beni yine çağırdılar. Her hafta böyle gerilmekten sinir sistemi diye bişey kalmadı bende. Bir haftayı ruh gibi geçiriyorum resmen randevu tarihinden randevu tarihine yaşıyorum. Bir oohhhh çekemedim hala...Buna da şükür, inşallah haftayı da başarı ile atlatırım. Dualarını esirgemeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalllah...
lavanta merhaba epeydir takip ediyorum seni...ve adına çok sevindim..kalp atışı var ise neden hala riskli gebelik anlayamadım...umarım kucağına almak da nasip olur canımarkadaşlar dün yine rutin haftalık kontrolüme gittim, bebeğimin kalbi hala atıyor. Yalnız risk hala varmış ve haftaya beni yine çağırdılar. Her hafta böyle gerilmekten sinir sistemi diye bişey kalmadı bende. Bir haftayı ruh gibi geçiriyorum resmen randevu tarihinden randevu tarihine yaşıyorum. Bir oohhhh çekemedim hala...buna da şükür, inşallah haftayı da başarı ile atlatırım. Dualarını esirgemeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalllah...
Arkadaşlar dün yine rutin haftalık kontrolüme gittim, bebeğimin kalbi hala atıyor. Yalnız risk hala varmış ve haftaya beni yine çağırdılar. Her hafta böyle gerilmekten sinir sistemi diye bişey kalmadı bende. Bir haftayı ruh gibi geçiriyorum resmen randevu tarihinden randevu tarihine yaşıyorum. Bir oohhhh çekemedim hala...Buna da şükür, inşallah haftayı da başarı ile atlatırım. Dualarını esirgemeyen, bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalllah...
lavantacım maşallah güzel gidiyorsun inşallah 35-36 hafta daha böyle gidip sonunda bebeğini hayırlısı ile sağlıkla kucağına alacaksın...Sana çok inanıyorum..Sen de inan canım...Dualarım seninle arkadaşım...
lavanta merhaba epeydir takip ediyorum seni...ve adına çok sevindim..kalp atışı var ise neden hala riskli gebelik anlayamadım...umarım kucağına almak da nasip olur canım
sevgiler
canım rabbim sana sabır versin. senin sağlığın her şeyden önemli. sağlıklı ise tabii ki devam edecektir. rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.
nerelerden nereye geldin..............
sen o bebeği o bebekte seni çoktaaaaaaannnnnnnn haketti.............
dilerim sonu çok çok güzel olur...........
ben istanbuldayım istanbulda devlet hastanelerinde tüp bebek uygulaması yapılıyormu yapılıyorsa ücretlerin ne kadarını sigorta karşılıyor yada özellerde fiyatlar ne kadar ve sigorta lıya nekadara mal oluyor bilen varsa lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?