Yine yeniden

Ben eliif haklı buluyorum ama dediklerinizi yapamıyor işte
KESK e yapabilse

Ya işte bi türlü taktik uygulayamıyo.
Politik değil.
Adam da tam tersi çok politik dilli dibek.
Zamanında kızı göklere çıkarmış.
Hevesi kaçınca uzaklaşmış, kız şimdi gökten yere çakılmış gibi hissediyo.
Aşkını eskidenki gibi yaşamak istiyo, karşılıklı.
Ama adam şımarmış, elif şımartmış.
Oyüzden ilk iş adamın gazını almalı.
İlgilenmiyo gibi davranmayı beceremez elif ve kesin çözüm olmaz.
Bu adamın biraz kendini toparlaması için elifi kıskanması lazım.
O da elife bağlı.
Kendi başına kuul ve mutlu takılmayı öğrencek ve eşi gibi karşı cinse rahat davrancak.
Ancak öyle anlar o adam....

Bu kadar tanıdığınıza göre elif bu yorumu değerlendirmeli bence
Ya elif artk mutlu olsun ya çok istiyorum

İnşallah mutlu olurlar.
Yazık en güzel yılları böyle savaşmakla geçti.

Ya aslında ne zevkli olur Elif'in açtığı "Kocam aşırı kıskanç" "Çok sert tepki verdi" "Selamlaştığım adamı kıskandı" tarzı konuları görmek... Anlattığı kadarıyla Elif sosyal olup takmasa adam delirecek gibi

Eşinizin etrafındaki tüm kadınları yok edemezsiniz. Bunu kabullenin önce. Hayatınız boyunca kadınlar kulubune "eşimle konuşan kadın" tarzı konular mı açmayı düşünüyorsunuz. Aynı durumlarda hep aynı tepkiyi veriyorsunuz ve sonuçtan memnun değilsiniz, demek ki bir şeyleri değiştirmeniz gerekiyor. Kadın - erkek ilişkilerine bakışınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz.

Ya belki Elif'in aşırı sahiplenme duygusu cok baskındir bilemeyiz.

Ya da hissediyodur bisiler olcak.

Ben hissedince birinden bisi illa oluyor.
Burnuma kotu kokular gelir hemen.

Niye evlendiniz ?
Evlilikte ki amaç nedir ?
Hiç düşündünüz mü şu iki günlük dünya da bu yaptığımın bana faydası var mı ? Napiyorum ben ? Diye...

Bu arada sabun imalatcisiyim özelden adres verirseniz yollayayım size içimden geldi faydasını goreceginize eminim.

Türk erkekleri niye böyle o kadar açık ki.

Sürekli olur olma şeylerden kıskanan kadınlar olursa onlar da kendini "ben neymişim abi" diye düşünüp şişirir tabi.

Hayır, adamı kafese koyamazsın. Sal gitsin. İstediğini yapsın. Aldattı mı? Bırak gitsin. Ama o adam bilsin aldatınca okkalı bir tekme yiyeceğini, bak bakalım yapabiliyor mu? Böyle hayat çekilmez.

Ayrıca bir şey daha söyleyeceğim, gerçekten yardım etmek için yazıyorum. Yapı itibariyle kıskanç biriyim, ama belli etmem. Eşimi tamamen serbest bıraktım, ama sınırını aşacak olursa arkama bile bakmam, ki önceden bunun korkusunu ona yaşattım. Adamın da içinde olmaması önemli orası ayrı konu, ama içinde varsa da serbest bırak ortaya çıksın, dön arkana git.

Hayat bu konuda denetlemeyle geçmez. İnsanlar sana hep çıkışıyor çünkü konunu okurken bile fenalık geliyor, biz burdan hayatını düşünüp baskıya dayanamıyoruz, sen nasıl böyle yaşıyorsun diye çıkışıyorlar.

Hayati bir değişiklik yapmadıkça değişmeyeceksiniz. Ne sen, ne eşin. Açık ve net çok yıpranacaksınız. Madem devam etmek istiyorsun, hazır hala birlikteyken ipleri eline al, ve kıskanan taraf olma.

Ben 16 17 yaslarindayken babam hep kizim sana elbette guveniyoruz ama cevreye guvenmiyoruz derdi.
Siz esinize guveniyorsunuz ama etrafindaki kadinlara guvemiyorsunuz ya o geldi aklima.
Yalniz esiniz 16 17 yasinda degil.
Sizin hic mi cevreniz yok arkadaslariniz sosyal hayatniz.esinizden bagimsiz bir birey degilsiniz anladigim kadar ve onuda sadece size bagimli bir bireye cevirmeye calisiyorsunuz.
Ama unutmayin bagimlilik ve baglilik farkli kavramlar.
Bagimliliginizdan arinin ve esinize sevgi ile bagli biri olmayi deneyin

Abartmışsın canım, böyle böyle eşini kendinden iyice soğutursun

Hatalısın...

Valla elif senin konularını okurken artık tahmin edebiliyorum. sabırlı bir eşin var ve senden gerçekten nasıl bıkmadı şaşırıyorum dişi sinekten kıskanır oldun kocanı biraz rahat olmaya çalış hiç işin içinden çıkamıyorsan bir yardım al

Adam sana neden saygi duysun elif? Sadece esi olman saygi duymasi icin yeterli mi? Ben apartman gorevlisinin eline cop posetini verirken yuz kere tesekkur ediyorum adam o posetle seni kapinin onune koydu ve sen geri dondun.. elbette buraya yuzlerce konu acabilirsin ve elinden tek gelen de bu olacak.. bu iliski ne oldurecek seni ne de guldurecek..

Ben kendimi kıskanç bilirdim de, değilmişim demek ki.

Eski konularınızı hatırlamıyorum, ama sabun konusunda mesaj atmış olması, iş ortamında bir araya gelmelerinden yola çıkarak bu kadar agresifleşmenize gerek yok. Eşinizi alırsınız karşınıza 'ben bu kadından olumlu enerji almıyorum, uzak kalmaya bak' dersiniz daha kolay olur sizin için.

Ama siz böyle asi kalırsanız eşinizin size karşı tavrı ve sevgisini köreltirsiniz, bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…