- 17 Aralık 2015
- 4.067
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.696
- 208
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben eliif haklı buluyorum ama dediklerinizi yapamıyor işte
KESK e yapabilse
Bu kadar tanıdığınıza göre elif bu yorumu değerlendirmeli benceYa işte ni türlü taktik uygulayamıyo.
Politik değil.
Adam da tam tersi çok politik dilli dibek.
Zamanında kızı göklere çıkarmış.
Hevesi kaçınca uzaklaşmış, kız şimdi gökten yere çakılmış gibi hissediyo.
Aşkını eskidenki gibi yaşamak istiyo, karşılıklı.
Ama adam şımarmış, elif şımartmış.
Oyüzden ilk iş adamın gazını almalı.
İlgilenmiyo gibi davransa beceremez ve kesin çözüm olmaz.
Bu adamın biraz kendini toparlaması için elifi kıskanması lazım.
O da elife bağlı.
Kendi başına kuul ve mutlu takılmayı öğrencek ve eşi gibi karşı cinse rahat davrancak.
Ancak öyle anlar o adam....
Bu kadar tanıdığınıza göre elif bu yorumu değerlendirmeli bence
Ya elif artk mutlu olsun ya çok istiyorum
İnşallah mutlu olurlar.
Yazık en güzel yılları böyle savaşmakla geçti.
Hatalısın...Mrb herkese
Konu açmaya ne zamandır çekiniyordum
Çünkü suçlu olsamda olmasam da burdaki çoğu insanda bana karşı bir önyargı oluştu buna eminim..
Herneyse yine bazı arkadaşlar senden bıktık, yine mi , vs diye yorum yapacaklar birşey demiyorum haklılar kendilerine göre
Ama ben buraya üye isem haklı da olsam haksızda olsam konu açmak istiyorum
Yine taşlanıcam ama anlatıcam
Uzun bi aradan sonra eşimle aramız düzeldi yani geçirdiğimiz onca kötü günü telafi etmek için çabaladı bende zaten dünden razıydım demek ki barışmaya, neyse işte aramız iyiydi baya dediğim gibi çabaladı epeyce
Bu sabah yine olanlar oldu..
Benim üniversiteden hocamın bir akrabası kadın var, bu kadın benim eşimin yanına gidip bir kaç kere yardım istemişti işle ilgili ( ben ve eşim aynı fakültede çalışıyoruz, bu kadın da bizimle aynı ünide ama farklı bir fakültede çalışıyor.)
Böyle böyle bir kaç kez devam etti hatta bende gittim eşimin yanına bi kaç kez o kadın geldiğinde.. ama rahatsız oldum kendisinden işle ilgili geliyo güya ama sürekli sohbet etmeye çalışıyo vs.
Ben bi rahatsızlık geçirdim ellerimde bi sorun oldu. Bu kadın da duymuş rahatsızlığımı ve eşime mesaj atmış whatsaptan, işte bi sabun önermiş ben alıyım demiş, eşimde tamam ilgimize tşk ederim filan demiş.. 1-2hafta önce
Ben bu mesajlaşmayı bu sabah gördüm ve o sinirle eşimin telefonundan kızı engelledim, eşim dışarı çıktı, bi kaç saat geçti mesaj attım dedim ki o kızla mesajlaşmanı gördüm çok rahatsız oldum engeli kaldır ama bi daha mesaj istemiyorum dedim
Oda neden bu kadar abarttın sohbet mi etmişim sanki dedi
Tartıştık ve canım çok sıkkın
Uzun zamandır böyle bi tartışmamız olmamıştı yani onun yanında görsem bu mesajı ve ona hesap sorsam eminim alttan alırdı ama ondan habersiz engellediğim için suçlu oldum sanki kadın çok önemli bi şahsiyet
Bu yüzden çok canım sıkkın
Karına sabun veeyim şeklinde flört mü olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?