Yine yeniden

Bence senin ciddi bir özgüven problemin var.Yardim almalısın kendi ni çok yıpratıyor sun

Eski konularınıza da baktım. Net hayatımda gördüğüm en sağlıksız ilişki. En sağlıksız ilişkilerden biri değil, en sağlıksızı. İlla birbirinizle beraber olup kendinize eziyet edecekseniz bari çocuk yapmayın, böyle absürt bir aile ortamında büyümesin.

Kendine mi güvenin yok eşine mi?
Tehlikeli ilişki tipi. Kesin herif arkasına bakmadan kaçacaktır.

elif sen esinin çevresindeki kadınlardan soyutlanip ne ara bilim üretiyosun?

senin tezin,seminerin,çevirin,kongren fln yok mu bacim?

benim sadece çeviri yapmak canimi cikariyor.dizi izleyemezdim sen 100 bölüm senaryo yazip yaprak dökümü çeviriyosun kafanda

ama bunun için seni suçlamiyorum esine guvenmiyorsun bence.kismen haklisin da

ama artık bi karar vermelisin.bu dunyayi ikinize de zindan etme.evam ediyorsan boyle kabullen.

Tövbeler olsun.. Kadında ki tek hata eğer tanisikliginiz var ise size atmaligdi sabun msjini gerisi tamamen fiyasko ayıp etmissiniz.

Elif birisi akademisyen ise o insan ögrencilerine, diğer akademisyen arkadaşlarına yardim etmek, insanlarla sürekli iletişim halinde olmak zorundadır. Kimse onu oraya boşuna oturtmaz. Maaşını haketmesi, insanlara faydalı olması akademisyenlerin keyfi isteği değil zorunlulugudur. Yok ona yardim etmesin, yok ogrencilere yardım etmesin yok oyle bir dünya. Biz üniversitede iken hocaya değil onun asistanına sorardık soruları. Hocalar da onlara yönlendirirdi. Soru çözerken muhabbet de ederdik iyi niyetle. Bana yok yardım edemem, eşim izin vermez dese o zaman defol git yer işgal etme, yerine yardımcı olacak birisi gelsin derdim.

Eşin de sen de kimseyle muhattab olamayız modunda iseniz lütfen bırakın bu işi, akademisyenlik geniş perspektif gerektiren, ihtiras, aşk, kıskançlıkla asla bir arada olamayacak bir meslek. Valla ulkemizde akademisyenler böyle yüzeysel bakış açısına sahip ya da torpille bu mesleğe girdiği için universitelerde özgünlük yok ve başarılı akademik çalışmalarımız, çığır açan makalelerimiz yok ve çok gerideyiz. Kusura bakma ama konum olarak ulkeyi bilimsel temsil ediyorsunuz, bilim insanı bu kadar sığ olamaz. Artık kocana degil bilime odaklan.

Son düzenleme:
Bu kadar kıskanmaaa... Bu kadar sıkmaaa... Benim durumumda olsaydın napardın acabaaa.. Deliriyorum şu an.

Kız elif senin eşini çok merak ediyorum ben çok mu yakışıklı bu kadar deli oluyorsun?
Sanki çevresindeki tüm kadınlar eşin için pervane oluyormuş gibi bir takıntın var.
Yemezler kocanı korkma nikahı da sende.
Oyyy insanı çok daraltıyorsun ama valla bak.

Bence bu konunun en çarpıcı malzemesi bende :)
Çünkü elifi de kocasını da tanıyom ama onlar beni tanımıyo.
Tesadüfen tanıdım ikisini de.
Ve biraz gözlemle onlar olduğuna emin oldum.
Oyüzden en tarafsız yorumu yapacağımı düşünüyorum.
Adam çirkin ama dilli bi tip.
Yani kendini sevdirmeyi biliyo.
Ve yaşı hayli büyük.
Gerçi elif de çok küçük değil ama daha küçük gösteriyo yaşına göre.
Elif güzel ama sadece biraz göbeği var onun dışında yüzü gayet hoş. Eşinde dediğim gibi tip yok tek avantajı insanlarla iletişiminin iyi olması.
Elif de odun değil ama kocasını merkeze koyduğu için kendi sempatisini ortaya çıkaramıyo.
Gelgelelim durumlara....
Adam aslında çok öyle herkese dibi düşen bi tip değil.
Ama sınır koyamadığı kesin ve onun bu sıcak tavırlarına sıcak karşılık verenler oluyo.
Ve doğal olarak elif diken üstünde çünkü eşi hiçbizaman eşinin sadakatinden emin olamıyo.
Elif adama çoook aşık.
Adam da seviyo ama k.çı kalktığı için pek sevgisini göstermiyo.
Olayların krize dönüşme nedeni: adamın güven vermeyen tavırları ama elif malzemeyi yanlış yerde arıyo.
Argümanları çok bayağı..
Yok silgiydi sabunduyla uğraşıyo.
Ve adamın k.çını iyce kafdağına oturtuyo....
Onun yerine eşini takmayıp onun gibi rahat olsa eşi kendine gelcek.
Eşinin kıskançlık damarını kabartması bu olayı çözer.
Çünkü adam laftan anlıycak bi tip değil.
Karakteri oturmamış ve kurulmaya müsait bi tip.
Oyüzden o adama yaptığının aynıyla karşılık vermeli.
Yani onu kıçına takmadan samimi bi erkek arkadaş çevresi kurmak ve onu dışlamak gibi.
O da elifin beceremediği bi iş.
Oyüzden bi türlü bu saçma muhabbetler bitmiyo
Nokta.
(Az kaldı yanlışlıkla gerçek isimlerini yazcaktım zor tuttum.ama elif bunu sırf sen bil diye yazıyorum:eşin iki isimli. Tanıdığımı bil ki sözlerimi dikkate al. Çünkü gerçekten artık normale dönmenizi istiyorum)

Son düzenleme:
Nereli olduklarını çok merak ettim
Bu yorum gerçekten çok iyi geldi
Yani bize
Teşekkürler:)

Nerden taniyon kız çok merak ettim

Nereli olduklarını çok merak ettim
Bu yorum gerçekten çok iyi geldi
Yani bize
Teşekkürler:)

Rica ederim :)
Malesef söyleyemem.
Elifi deşifre etmek değil amacım sadece biraz yardımcı olmak.
Burda elife çok yükleniliyo.
Evet çok hatası var ama adam da zor bi tip.
Kızın hatalarının temelinde aşkından ötürü mantıklı davranamamak var.
Adam da kızı anlamak yerine ufak şeylerle kıskançlığını depreştiriyo sonra da üste çıkıyo.
Elif de ota çöpe bile takılarak iyce kendini itici hale getiriyo malesef.
Umarım orta yolu bulurlar....
Elifcim sorunu burda çözmek yerine lütfen bi uzman yardımı al.
Eminim toparlanırsın o şekilde.

Ben eliif haklı buluyorum ama dediklerinizi yapamıyor işte
KESK e yapabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…