Yine yenidenn vazgeçmeyenler toplanalım mı

sabah 1 yumurta yedim öğlen bi tabak kısır ekmeksiz çok küçük 1 dilim kek şekersiz çay 3 lt limonlu su içtim :) başkada bişe yemedim akşamda yemedim

Ben genelde tam yerim kısmına uyuyorum sen böyle devam edersen çöp gibi bişey olacaksın yakın zamanda
bu sefer kafama koydum her tarafım çatlak oldu birden kilo aldım şimdi çatlak ve selülit için özel kremler aldım onları sürüyorum ardından spor yapıyorm inş eski halime dönecem hep birlikte inş

1bucuk falan ama yatana kadar 2 bucuga çıkarırım ben onu
Şimdide çok acıktım yarım yeşil elma yedim
Çok acıkıyorum ben ya tokluk hormonumu aldırmış gibiyim sende de öyle mi bi ben mi böyleyim
Bend diyetevilk basladigim iki gun oluyo sonra geciyo. Bide beyinsel biliyomusun. Ben yemucem diyince yemiyorum ve ara yapiyorum sanirim ondan

Kizlar mrb cok motive olamadim bu grupta cok yazi yazilmiyo bu benim son sansim bu nedenle size yolunuzda basarilar diliyorum

Kizlar mrb cok motive olamadim bu grupta cok yazi yazilmiyo bu benim son sansim bu nedenle size yolunuzda basarilar diliyorum
Bence karamsarlığa düşme hemen canım son şansım deme yani evet az kişi yazıyo olabilir ama önemli olan birbirimizi daha iyi tanıyıp motive etmek şahsen ben çok kişi olunca takip edemiyorum sürekli sen bilirsin tabiki yinede başarılar inşallah hedefine ulaşırsın

Evet sanırım kendimle başbaşa kaldım
Olsun bende kendi kendimi motive ederim napalım bugünkü menüm le başlayayım
Sabah;
Aç karnına büyük bardak limonlu su
Yulaf kepekli ve maydanozlu omlet
3 tane zeytin
Öğlen
Ezogelin çorba
3tane köfte
Salata
Yoğurt
Akşam a henüz karar veremedim napsam diye bulunca onu da yazarım artık

Canim sen nerde öğretmensin yoğun mu geçiyo günlerin spora falan vakit ayırabiliyomusun
Kayserideyim ben. Yogunum spora falan vaktim yok zaten dizimde yirtilma var yuruyus falan yapamiyorum. 2 yasinda bi oglum var ogle sonu eve geliyorum aksama kadar onla ugras dur

Ailemledevbaya zaman geciriyirum gezmeler gelen misafir falan filan geciyor zaman

Sen ne isle mesgulsun nerdensin.

Ben düzcedeyim yeni atandım buraya 2 ay fln oldu diş hekimiyim 7 aylık bi oğluşum var benimde bende spor yapamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…