1bucuk falan ama yatana kadar 2 bucuga çıkarırım ben onuBence menun guzel. Su kac lt ictin
Sen naptın canım günün nasıl gecti devam mıbende saat 12 gibi uyandım limonlu içtim bir yumurta yedim 25 dakika yürüdüm
Maşallah ne çok şey yapmışsınkızlar akşam limonlu yoğurt yesem bişe olur mu ama doğal ev yoğurdu yok normal yoğurtla yapsam olur mu
Anne değil nane olacaktıMaşallah ne çok şey yapmışsınama çok az yemişsin sanki yani ben duramam o kadarcık şeyle bence içine anneyle pul biber de koy saraçoğlunun öyle bi tarifi vardı sanki
benm hiç ortam yok ya tam yerim ya tam keserim :)Maşallah ne çok şey yapmışsınama çok az yemişsin sanki yani ben duramam o kadarcık şeyle bence içine anneyle pul biber de koy saraçoğlunun öyle bi tarifi vardı sanki
Ben genelde tam yerim kısmına uyuyorumbenm hiç ortam yok ya tam yerim ya tam keserim :)
bu sefer kafama koydum her tarafım çatlak oldu birden kilo aldım şimdi çatlak ve selülit için özel kremler aldım onları sürüyorum ardından spor yapıyorm inş eski halime dönecem hep birlikte inşBen genelde tam yerim kısmına uyuyorumsen böyle devam edersen çöp gibi bişey olacaksın yakın zamanda
Bend diyetevilk basladigim iki gun oluyo sonra geciyo. Bide beyinsel biliyomusun. Ben yemucem diyince yemiyorum ve ara yapiyorum sanirim ondan1bucuk falan ama yatana kadar 2 bucuga çıkarırım ben onu
Şimdide çok acıktım yarım yeşil elma yedim
Çok acıkıyorum ben ya tokluk hormonumu aldırmış gibiyimsende de öyle mi bi ben mi böyleyim
Bence karamsarlığa düşme hemen canım son şansım deme yaniKizlar mrb cok motive olamadim bu grupta cok yazi yazilmiyo bu benim son sansim bu nedenle size yolunuzda basarilar diliyorum
Canim sen nerde öğretmensin yoğun mu geçiyo günlerin spora falan vakit ayırabiliyomusunAfiyet olsun gayet guzel
Kayserideyim ben. Yogunum spora falan vaktim yok zaten dizimde yirtilma var yuruyus falan yapamiyorum. 2 yasinda bi oglum var ogle sonu eve geliyorum aksama kadar onla ugras durCanim sen nerde öğretmensin yoğun mu geçiyo günlerin spora falan vakit ayırabiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?