- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Tek gelinim malesef :)Gedersi bugün sende allah nasipeder
Dimi ama ar gözlüğü var bendeNe kadar dar kalıplardan bakıyosunuz hayata..
Kim nası rahat edecekse öyle yapar beğenmiyosanız gitmeyin.
bence buraya konu açmak demek insanın takıldığı bir konuda fikir danışmaya gelmesi demektir.Canimya benim hiç aklima bile gelmedi desem disari falan nedersin
Bende olayı buraya getirmek için yani bu konu sahibinin şahsına değildire getirmek için böyle soruyorum ama konu sahibi biraz kişiselleştirmiş gibime geldi..Ya canım sadece misal bize böyle olsa ne olur bence dışarda yemeğe çıkarmak daha güzel ve masraflı değilmidir
Belkide bu sıcaklarda eşi uğraşsın istemiyor ne güzel ben evde yemekse beni dışarı çıkarılmasını tercih ederdim
Neden yazkimiskiskandim ben dimi o disarda veriyoiftarı ben veremiyomcok yazik size baska bir sey demiyorum
Bence yüzde doksanı benim gibi düşünmediği için ben kendimi nerelere atayimbence buraya konu açmak demek insanın takıldığı bir konuda fikir danışmaya gelmesi demektir.
eğer dikkat ederseniz yorum yazanların neredeyse % 90 ı sizin bu tavrınızı hoş bulmadı. ben sizin yerinizde olsam "neden böyle düşündüler? acaba haklı olabilirler mi? " diye düşünürdüm. herkes mi yanlış?
ha eğer illaki size davet verecek kişinin en az sizin kadar yorulup, cefa çekip o şekilde daveti vermesini bekliyorsanız, üzgünüm işiniz çoook zor. herkes o cefaya katlanmak zorunda değil.
üstelik o cefa, karşıdaki insana verilen değere eşit de değil. örnek ta kendinizsiniz zira. adamlara kıymet verseniz, yorulmanızın lafını bile etmezdiniz.
O zaman hadi bizi dışarda yemeğa götürBende olayı buraya getirmek için yani bu konu sahibinin şahsına değildire getirmek için böyle soruyorum ama konu sahibi biraz kişiselleştirmiş gibime geldi..
Aynı fikirdeyim yani
Canim allah aşkına ya olay para masraf falan filan değil yaBen olsam disari goturup masrafi karsilayan ev sahibine daha bi degisik bakarim. Her baba yigidin harci degil disarda yemek yiyelim diyip masrafi karsilamak. Daha masrafli bisey. Belkide onlarda sizin icin " hep masraftan kaciniyor hep evde yiyoruz" diyorlardir. Bunu diyorlardir ve haklilar felanda demiyorum. Sadece 2 farkli bakis acisi oldugunu soyluyorum. 2side kendince hakli.
sizin neyi kast ettiğinizi burada herkes gayet iyi anladı... değer verilmek, kıymetin belli edilmesi, en azından bir çaba görmek vb gibi şeylere takılıp kalmışsınız da işte yanlış da burda.Bence yüzde doksanı benim gibi düşünmediği için ben kendimi nerelere atayim
Atar mi yaptım kime yaptım cevap yazdım sadece kiskanc cimri fesat bunlara okadarBaska bisey sorucam,Melek gibiydi hanfendi ne bu atarlanmalar? Herkesi azarlamissiniz( sira bana geldi bu yorumumu yaptimya).
Hayir neden nu kadar kisilestiriyosunuz olayi? Sizin durumunz oyleki 2 farkli bakis acisi var ve 2sinede yanlis yada dgru diyemeyiz. Neden illa sizinkinin dogru oldugunu ve eltinizin terbiyesizlik ettigini dusunuyosunz? Bencede mesela siz cimrisiniz, oldumu? Bana dayatamazsiniz kendi dusuncenizi, kimse dayatamazsniz.
Ya tamam derdiniz ne söyle bu sıcakta sabahtan akşama kadar temizlik yemek yapıcak iftarda yemek doldurmaktan ağırlamaktan ne yediğini anlamıyacak üstünede tatlı cayla falan uğraşacak o nu yapsın istiyorsunuz dimiCanim allah aşkına ya olay para masraf falan filan değil ya
yaptiklarinizda bi yanlis yok ama dusunceniz yanlis.Ne yanlışı yapıyorum ben pardon bi sorunum vardı konu actim heekes gibi anlamadimki
Işte ben oralarda kalmışım anladım ki herkesin değer kavramı farklı ben bitene var sanıyordum ya öyle değilmişsizin neyi kast ettiğinizi burada herkes gayet iyi anladı... değer verilmek, kıymetin belli edilmesi, en azından bir çaba görmek vb gibi şeylere takılıp kalmışsınız da işte yanlış da burda.
kişiler karşılarındaki insanlara verdikleri değeri farklı şekillerde gösterebilirler. sizinki evinizde ağırlamak iken akrabalarınız için dışarda yemek vermek değer ifade etmek olabilir.
Yokkkk ben sakinimagresif ol ucak bişey yokÇok agresifsiniz
Bence biraz sakinleşin
Olur arkadaşımO zaman hadi bizi dışarda yemeğa götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?