Yok anladım ben salagim

verdiginiz iftarin hava atmaktan baska bir sebebi yok ego tatmini ramazani hic anlayamamissiniz
Nediyosunuz ya ne havası sanami hava atcam tanımıyorum etmiyorum bunumu cikardin yazdiklarimdam r amazani sen anlamissin tanımadığım insanın kalbini kirarak bravo alkış sana çok beğeni alırsın simdi

Nediyosunuz ya ne havası sanami hava atcam tanımıyorum etmiyorum bunumu cikardin yazdiklarimdam r amazani sen anlamissin tanımadığım insanın kalbini kirarak bravo alkış sana çok beğeni alırsın simdi
sana tek diyecegim tam bir zavalli oldugun seninle oturup dedikodu yapmiyoruz diye etrafa saldirma

Hazırım bu sorun yok anlaşılmaması biraz sorun

eltin tam benim kafadan.. bende olsam bütün gün yatar, akşam da milleti toplar iftar verirdim.. ne temizlik, ne bulaşık, ne "pilav tam pişmemiş, tavuk bilmem ne olmuş" tırı-vınısını da çekmezdim.. bunu değer vermemek olarak görüyorsan gitme, o da bir daha çağırmaz zaten.. devir pratiklik devri, ne güzel eltin hiçbir şey için yormuyor kendini..

Bu senenin modası galiba bu dışarda misafir ağırlamak biz de eşimle geçen Facebookta gördük şaşırdık. Ayrıca eğer maddi durumu iyiyse birinin olabilir bu kadar abes karşılanacak ne var ki belki ev müsait değildir belki yemeklerine güvenemiyordur eltiniz . Sonuçta tadına bakmadan yapıyoruz yemegi mesela ben bugün tuzu baya kaçırmışım misafir olsa rezil olurdum:) sıkmayın o güzel canınızı böyle nedenlerden. İşin olumlu tarafına bakın bulaşık toplama servise yardım gibi dertleriniz olmayacak hoppppp her şey önünüze gelecek

Biri bizi iftara davet etse biz de onu davet etmek zorunda hissediyoruz kendimizi. Bu bana yanlış gelse de ben de bu baskıyı yasiyorum. Beni davet edeni ben de davet ediyorum. Ama ben sizi haklı buldum. Bu resmen kolaya kaçmak oluyor. Ben restorana gideceksem kendim de giderim yani beni neden oralarda agirlasin anlamıyorum. Benim de zoruma giderdi..

Evet yormuyo en guzeli

Yüzde ona girdin sende ışte bunu diyorum da diyemedim afaroz edildim bacim

Maddi sorunun yoksa ve illa evde ağırlamak istiyorsan,çağırırsın bi temizlik şirketi evi temizler...bi de yemek firmasına iftar siparişi,bitti gitti...

Teşekkürler sağol hakaret etmeden elestirmissin yani herkes nasıl isterse öyle yapar sonuç degismismiyo

Yüzde ona girdin sende ışte bunu diyorum da diyemedim afaroz edildim bacim
Yok bacım yuzde yüz haklısın. Sen kalk temizlik yap çeşit cesit yemek yap. Yetmedi bir de akşam boyunca etraflarinda dön hizmet et. Onlar gidene kadar pestilin çıksın, sonra da onlar seni restorana davet etsin..hayır yani davet etmesinler..illa davet etsinler diyen yok ki..etmesinler..

Teşekkürler sağol hakaret etmeden elestirmissin yani herkes nasıl isterse öyle yapar sonuç degismismiyo
Aynen öyle sonuç değişmiyor o zaman siz neden güzel canınızı sıkasiniz ki bosverin keyfinize bakın önümüzdeki yıl ramazana sağ çıkarsak siz de ona göre alın önleminizi:)

konu sahibi haklı. ben eve çağırdıysam, karşıdaki de evine çağırmalı. bu kadının zorumu var sabahtan akşama kadar yemek temizlik bulaşıkla uğraşmaya. bence konu sahibi bundan sonra sen de eltini hep dışarı çağır. evine çaya bile çağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…