yoo nerden bilicem?çocuğunun doktoru olmasına gerek bile yok kadınlar arasında meşhurdur ben şu doktora gidiyorum iyi geliyor bu böyle derken bütün doktorları biliriz aslında öyle değil mi ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo nerden bilicem?çocuğunun doktoru olmasına gerek bile yok kadınlar arasında meşhurdur ben şu doktora gidiyorum iyi geliyor bu böyle derken bütün doktorları biliriz aslında öyle değil mi ?![]()
yok onun engelleyesi yok bencee engelle madem kızım silah mı dayadılar sana ?![]()
çocuğunun doktoru olmasına gerek bile yok kadınlar arasında meşhurdur ben şu doktora gidiyorum iyi geliyor bu böyle derken bütün doktorları biliriz aslında öyle değil mi ?![]()
bana normal bi peki gibi gelmedi yada ben öyle algılamak istedim.teşekkür ettiniz, adam da peki dedi. neden yetinmiyosunuzda da peki ney? yazıyosunuz muhabbeti uzatmak için??
degişmiş yazmıştım.. ilk defa gördüm.. şikayet edicek bi durum yok. rahatızsan cevap verme engelle kızım sana silah mı dayadı derler adama.
ne tuhafsınız ya. e bilmiyorum ilk defa gördüm ne yapabilirim yani??? ne yapayım görmedim daha önce ne yapayım evet cevap istiyorum bunaKesinlikle biliriz . Su anda kadar oglumum gtti butun dr larin ismini bilirim :)
eşinden boşansa ne olur doktor evli.
arkadaşlar oglum durmadıgı için sürekli giremiyorum. eşimle boşanmadık hayır. şu an aramızda da hiç bi problem yok. gayet iyiyiz. ben sormadım açıkcası beni nasıl buldun vs diye çünkü ben de istesem ismini bile bilmedigim halde onu bulabilirdim ki o beni rahatlıkla bulabilir. oglumun kimlik bilgileri var sonuçta onun bilgisayarında. ben de konumda ilk konuşma için tuhaf ve anlamsız bi konuşma oldugunu yazmıştım zaten. kırk yıllık tanışıyormuş gibi tamam peki bekle tarzı konuşmalar inanın okudukça bana da anlamsız geliyor. sizin de dediginiz gibi demekki o yuzu bulmuşki yazdı yoksa kim cesaret edebilir böyle bi şeye. benim onu inceledigimi görmesi imkansız çünkü eşim çocugu tutuyordu sedyenin üzerinde doktorda çocugu muayene ediyordu
degişmiş yazmıştım.. ilk defa gördüm.. şikayet edicek bi durum yok. rahatızsan cevap verme engelle kızım sana silah mı dayadı derler adama.
yani heyecan yaşamak istiyosunuz, masumane facebooktan yazışacaksınız sadece. adrenalin tavan yapcak, adamda evli. ow w heyecana bak!bana normal bi peki gibi gelmedi yada ben öyle algılamak istedim.
engellemek istese 2ci kere konuşmazdı. ilkinde yapardıyok onun engelleyesi yok bence
olacakları merak ediyor
ee rahatsızım demedimki zaten? okudugunuza emin misiniz konumu?Bak ene guzel yazmissim kendinde :) demekki sen rahatsiz degilsin![]()
engellemek istese 2ci kere konuşmazdı. ilkinde yapardı
ne tuhafsınız ya. e bilmiyorum ilk defa gördüm ne yapabilirim yani??? ne yapayım görmedim daha önce ne yapayım evet cevap istiyorum buna
sonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı yaengellemek istese 2ci kere konuşmazdı. ilkinde yapardı
rahatsız değilki bayan, sizde ne kadar abarttınız evli bi çocuk annesi bi kadınla, evli çocuk babası doktor facebooktan konuşacaklar sadece. ne var bunda masumane :)) hem belki doktor işni çok iyi yaptığı için her anneye facebooktan mesaj gönderiyor. adamda yakışıklıymış ee güzele bakma sevap değilmi? bence biz çok geri kafalıyız konu sahibi hariç :)))))Bak ene guzel yazmissim kendinde :) demekki sen rahatsiz degilsin![]()
ee rahatsızım demedimki zaten? okudugunuza emin misiniz konumu?
Adamin poyuna posuna bakmak yerine masasinin ustundeki ismine yada kapilarinsada asili olur orada ismine bakmaniz yeterli gelir tatmij oldun mu canim ? Yani ogrenmek isteaen bir sekilde ogrenirsin .