yok hayir olamaz!!

ya sabır.. bak arkadaşım doktorumuzun oldugu hastahaneye gittik. odaya girdik bizim doktor yoktu:// bu doktor vardı. adamı hayatımda ilk defa görüyorum. ismini sormadım araştırmada yapmadım. kendi kendimi telkin ediyodum zaten amann iki güne çıkar aklından boşluktan düşünüyosun onu vs gibisinden taa ki onun msjını görene kadar
peki diyelim ki öylesine bir mesaj eşinizle problem vs de yoksa neden bu heyecan ? benim bildiğim evli bir kadın başka bir erkekten ilgi yada vs içerikli mesaj geldiğinde panik olur kocasının onu yanlış anlamasından korkar ben sizde bunu sezemiyorum yanlış mıyım ?

Sizin gibi insanlar yüzünden kadınlar paranoyak oldu.
Kendinize sahip çıkın yeter ya!
Başkasına gönlünüz kayacaksa evlenmeseydiniz arkadaşım, ne kocanızın ne de çocuğunuzun başını yakmamış olurdunuz.

ne yaptıgımı bilmiyorum okypete inan çok saçma bi durum. belki şu an için çok sıradan bi konuşma durumu var ama bunun böyle gitmicegini çok iyi biliyorum. kendime gelmem lazım. çocuktan sonra kaybolan özgüvenimin bana bunu yaptırdgını düşünüyorum

kendine gelmen lazım ama elin evli barklı adamını düşünüyorsun ... ikinizin deevladı var ama adamı çok beğendin ... kusura bakma ban yesemde diyeceğim dr karaktersiz sen ondan da karaktersiz ... yazık kocana boşasada bi kurtulsa senden ..

Bnce ogrenmesin kocasi adamin boşluk bir zamanina gelir . Alir ekmek bicagini dograr kadını . Sonra suclu kim koca . Onu aldatan karisinda bisey yok . Cok masum sadece sevmis heycan.aramis

uuuuuuuuu fena konu.Valla böyle giderse pişmanlıkla sonuçlanabilir .uzak durmanız lazım bencede

sonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı ya
Yok biz gerizekalıyız ablacım:KK53:
bende kocamı boşayıp onu almayı düşünmüyorum zaten
Bu yazıdan sonra sana bu şarkıyı gönderiyorum :

peki diyelim ki öylesine bir mesaj eşinizle problem vs de yoksa neden bu heyecan ? benim bildiğim evli bir kadın başka bir erkekten ilgi yada vs içerikli mesaj geldiğinde panik olur kocasının onu yanlış anlamasından korkar ben sizde bunu sezemiyorum yanlış mıyım ?
dogru. öyle bi panik durumum yok açıkcası.

Fake kokan hareketler bunlar hangi kadın bu kadar rahat kılıf uydurabilir içini dökücekmiş böyle iç dökmemi olur bide eşiyle sorunu yokmuş tamamen öylesine heycan yapmış aldatıcakmış buraya bilgi veriyo gibi

Fake kokan hareketler bunlar hangi kadın bu kadar rahat kılıf uydurabilir içini dökücekmiş böyle iç dökmemi olur bide eşiyle sorunu yokmuş tamamen öylesine heycan yapmış aldatıcakmış buraya bilgi veriyo gibi

Bir gün kocası yakalarsa gizli yapmıyordum ki tüm KK biliyordu inanmıyorsan sor diyecek herhalde. :KK70::KK70:

konu sahibi...hiç yakışmıyo adam evli sen evlisin heyecan aramak nedir ya.. içini döküp rahatlamak mı istedin..burda seni rahatlatmazlar

Back
X