Yok mu Görümce olan aranızda?

dolaylı olarak gorumceyım :)))
sut agabeylerım evlendı..

kendı kardesım daha ufak ama kıskanmazdım ole diyim..

erkek kardeşim yok, görümce olsaydım da kıskanacağımı sanmıyorum. kıskançlık genlerimde yok sanırım.
kimsenin hayatına karışmam da. sorun yaşamazdık heralde.
geline ısınamasam da uzak dururdum, uğraşmazdım asla.

üstüme alındım valla ne ekersem onu biçerim heesositososito
istemiyom sevmiyom anlaşamıyomkafamçokkarıştı gıcık işte gıcıııııııkk:dilcikar:
yarın bana gelmek istedi ama ben evde değilimsüprizzzzz kaynanam çağırdı:lepi:
ama kurtuluşum yok en geç pazartesi yine bende :bbo:

bende görümceyim.iki abim var ikisi de evli.büyük abimin eşine yenge demiyorum abla diyorum.küçük abimin eşi ile de aramda 1 yaş var onun için ismi ile hitap ediyorum.çünkü artık onlarda benim ablam,kardeşim,bacım...ben kıskansam sorunlar çıkarsam o sorunlar en çok abimi üzecek ve abimin üzülmesi beni,annemi,babamı üzecek.3günlük dünya da gerek var mı ? birisi ailemize geleli 8 yıl diğeri geleli 2bucuk yıl oldu.çok şükür daha 1 kere bile sorunumuz olmadı.insanlar iyi niyetli olduktan sonra.yerinde zamanında görmeyip duymayıp konuşmadıktan sonra hiç bir problem olmaz.unutmamak lazım ki insan ektiğini biçer ve ne edersen kendine edersin kendi kendine yerimseniben

öyle sekerim, ne ekersen onu bicersin:1closedeyes:

Ya inanki kimse kimseyi sevmek zorunda degil olabilir kafa uymuyor anlasamiyorsun gayet dogal fakat yinede bazi yerde kendimizede cuvaldizi batirmamiz lazim diye düsnüyorum, mesela sen (iste bak basina gelenleri yakladim seni simdikaydirigubbakcemile) görümceni sevmiyorsun, onunda seni sevmesini saymasini bekleyebilirmisin?? Hayir kesinlikle ve oda belki senin icin degil kardesi icin geliyordur? benneyaptımki

Yani hayatim hersey karsilikli, bizimde bir gelin adayimiz var ufukta, hic kafa yapimda biri degil ama her insan bir sans hak ediyor, diye düsünyorum...ve nötr olmaya calisiyorum ona karsi, bakalim belkide cok iyi olucak aramiz...ama olmak zorundada degil...a.s

Benim iki tane abim var. Yani iki tane yengeciklerim
Ben onlari cooook seviyorum..
Allaha sükür cok iyi geciniyoruz. Arkadas gibiyiz

gülsüm sultancım anlaşamadığım abimin eşi
kocacımın kardeşleriyle yani görümcelerimle aram çok iyi
abimin karısıyla ilk zamanlar çok iyi anlaşıyoduk ama çok kullandı beni her işinde

aslında anlatacak o kadar çok şeyim varki
neyse ben gelin giderken bana inşallah görümcelerinle anlaşamazsın dedi
bende sana o fırsatı vermiycem dedim
ağzı dolu yalan iftira desen ohoooo
benim adımı kız değil diye bile çıkardı halk oyunlarındaydım kültür merkezinde finaller için kıbrısa gitmiştik o zaman güya ben erkeklerle gitmişim yarışma falan bahaneymiş kız değilsin sen falan
sana getirir kanlı çarşafımı yediririm dedim
kıskanç kadın benimle çok uğraştı
onun evime gelmesinden huylanıyorum açıkçası istemiyorum
kaynanama bile beni kesmiş sadece onunla kalsa iyi
ablamın kaynanasına burda ne dediyse almanyada eniştem ablamı dövmüş
benden uzak olsun allaha yakın günaha giriyorum başka bişey değil yoksa herkes benide bilir onuda bilir

ben 2008 in yazindan buyana görümceyim ama allaha sükür aramizda hic bir sorun yok gelinimizle ne ben ona karsi nede o bana karsi suan hersey yolunda cok sükür ki birbirimizide cok seviyoruz..........

Ama ama ama benim ne abim var ne erkek kardeşimmm senağlama ben hiçç görümce olamıcaaamm eli maşalılık yapamıyceemm

Ne diye daha evine gelmek istiyorki anlamiyorum böylesinide iste...

Bu arada abin nasil böyle birseye firsat veriyor, agzinin payini veremiyormu?
Kiz kardesinle böyle konusmasina izin vermemeli, yada cok kari köylü galiba!!

Aman be bosver canim, kafani yorma hic, edebi edepsizden ögren diye dememisler bosuna, ben olsam acik acik sorarim kendisine, benim namusuma laf uzatacak kadar beni sevmiyorsun evime niye gelmek istiyorsunki.??? Gelme istemiyorum derim...

Abimede sen gelebilirsin ama karin gelmiyor diye gelmeyeceksen keyfin bilir...

dedimya ağzı yalan dolu diye
ayağının üstünde 40 yalan söyleme marifeti var
herkes illallah etmiş durumda
abim boşanmayı çok istedi zamanında ama çocuk vardı
kimsede yuvalarının yıkılma taraftarı değildi aralarını düzeltmeye çalıştılar
ben evlendikten sonra evime 4-5 sene gelmedi sonradan gelmeye başladı
hiç gelmese daha memnun olacam ama gelmek isteyenede gelme diyemiyosun
oda sık sık geliyo
bırak saatleri dakkalar geçmiyo o gelince kalkmakta bilmiyo

Bende görümceyim delikafadulden ama severim keratayı gelinimizi kaydirigubbakcemile2 aynı yaştayız valla gelin göümce değil arkdaş gibiyiz herşeyimizi paylaşırız ağzıda sıkı heee Şeniz bazen gıcık olmuyomuyum oluyorummm :dilcikar: hehheh bu arada gelinde üye buraya arada sayfamı okur yazdıklarımı pek bişi yamıcam :tomato:
Ayy olsada karşılıklı tüttürsek
kızz severim görümcemiii ama yeğenimi daha çok delikafadulden

Benim kardeşimde yaklaşık 6 ay önce evlendi. Evlenene kadar gelinimizin ailesi yapmadığı şey kalmadı.Annem olkmadığı için doğal olarak herşeye ben ve ablam koşturduk.Ama annesi öyle cazgırki hiçbişeyi beğenmeyip sürekli ortalığı birbirine kattı. Kardeşim ve eşi yaklaşık 5 yıldır tanışıyorlar ve sürekli bize gelip giderler. Hatta biz de kalmışlığı bile olmuştur. Kavga ettiklerinde bana gelir ağlardı, ben de bi şekilde aralarını düzeltip barıştırırdım.
Ama ne oldu, şimdi ben kötü oldum. Evlendiklerinden beri evlerine bir kere gittik, o da eşim, ben ve babamla. Nasıl olduysa iftara çağırdı. Ondan beri ne arar, konuşsak bile, ne buyurun gelin der, ne de başka birşey.
Bizim aileden hiçkimseyi aramaz, sormaz, davet etmez. Hep yorgundur, ama kendi ailesini hep çağırır !!!!
Geçenlerde ablamla çay içmeye gidelim, uzun zamandır görüşmüyoruz dedik. Demez olaydıki yok şöyle , yok böyle bir sürü bahaneler uydurdular, bizde sinirlendik gitmedik. Açtım kardeşime ağzıma geleni söyledim., aynı şekilde ablamda. Çocuk evlendiğinden beri bize gelemez oldu, gelse bile ondan gizlice. Neymiş dırdır ediyomuş.Daha düne kadar benim evimden çıkmayan kız şimdi düşman oldu, nedeni yok.
Sonra birbirlerine girmişler, gelin hanım aradıi konuştu, konuştu.Sonunda bende dayanamadım, bu kadar zamandır tuttuğum herşeyi söyledim. Bozuldu tabi, ama ne zamana kadar kardeşim üzülmesin diye susucaz ki. Resmen çocuk bize yabancı oldu.
Konuşmanın sonunda zorla BİZE DE GELİN, KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK DEDİ, nasıl olduysa.
Ben anlamadım ya kardeşimi bizden kıskanıyor, ya da bizi sevmiyor. Öyle olsa bile onun bir ailesi var, ne kadar uzak tutabilir ki bizden.
Hatasını anlıycak ama hiçbirimizin gözünde kıymeti kalmadı.
Benim eşimin ailesi beni hiç sevmediği, istemediği halde,her zaman çağırır, giderim. Geldiklerinde her hizmeti yaparım.Sonuçta burası sadece benim değili oğullarının da evidir.

bende görümceyim
ama gelinimizle cok iyi anlasirim
kaldiki kendi görümcelerimlede iyi anlasirim
bana dokunmayan yilan bin yasasin :)))

benimde iki yengem var
onları çok seviyorum :1hug:
onlar bizim ailemizin baş tacılar
zaman zaman bazı davranışlarına kızsakda kırılsakda
kesinlikle ters konuşmayız
tabi tek taraflı değil onlarda ailemizi her zaman el üstünde tuttular
benim için çok önemliler eminim onlar içinde ben önemliyim

bende görümceyim
konuşmak isterdim ama malesef kendi ellerimle üye yaptım bizim cadı gelini buraya
hergün takip ediyor beni
hatta üyesi olduğum diyet takımına bile geliyor cadı klava:
şaka bir tarafa iyidir gelin
hoş ben onu gelin olarak görmüyorumki adı gelin olmuş işte :1rolleyes:
yoksa biraraya geldikmi felaket kaynatıyoruz onun eşi yani kardeşim benim eşim çocuklar ın dedikodusu derken ohoooo vakit nasıl geçiyor anlamıyoruz bile a.s
yarın bana yemeğe gelecek cadı
fena alıştırdım hazır yemeye

okadar okuyorum herkes görümcesinden kaynanasından şikayetçi bakalım görümceler nedio dedim konuyu açtım maşallah bütün görümceler melek çıktı eee gelinler melek görümceler melek peki bukadar şikayet sorun sıkıntı nerden çıkıyo anlamadım valla

cadı görümceler cadı gelinler ziyaret etmiyordur topiğini :roflol:
anacım ben geline bunumu yaptım diyecek
yada gelin şunumu yaptım diyecek
burası kk sağı solu belli olmaz
yerden yere vururlar hee :enbuyukkk:

Ben ğörümceyim ama ablam kadar iyi anlaşırız abimin eşiyle 18 yıl oldu dertleşiriz birbirimizin kıyafetlerini paylasırız kısacası severiz birbirimizi

arkadaşlar herkes neden kıskanayım abim mutlu olsun falan demişte neden hemen her gelin görümcesiyle sorun yaşar.henüz benim kardeşim daha evlenmedi evlenirse nasıl olur bilmiyorum ama gerçektende görümcemin bana yaptıklarını yapmamaya çalışrım.

bir kardeş gelini neden kıskanır ???

1-artık kardeşin yüzünü eskisi kadar göremez olmuştu
2-artık 2. bi ailesi vardır.teyze hala dayı amcaan daha çok gidilir eşinin aiseine
3-artık hyatlarını bütünleştirmeleri vesilesiyle kardeşin annenin fikri değilde eşininki dinlenir bunuda herkes bilir

bence ençok sorun 3. madde.gelini yok saymaya çalışmak fakat gelinin o hayatlarda var olması.mutlu vakitler dilerim tüm gelinlere görümcelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…