arkadaşlar herkes neden kıskanayım abim mutlu olsun falan demişte neden hemen her gelin görümcesiyle sorun yaşar.henüz benim kardeşim daha evlenmedi evlenirse nasıl olur bilmiyorum ama gerçektende görümcemin bana yaptıklarını yapmamaya çalışrım.
bir kardeş gelini neden kıskanır ???
1-artık kardeşin yüzünü eskisi kadar göremez olmuştu
2-artık 2. bi ailesi vardır.teyze hala dayı amcaan daha çok gidilir eşinin aiseine
3-artık hyatlarını bütünleştirmeleri vesilesiyle kardeşin annenin fikri değilde eşininki dinlenir bunuda herkes bilir
bence ençok sorun 3. madde.gelini yok saymaya çalışmak fakat gelinin o hayatlarda var olması.mutlu vakitler dilerim tüm gelinlere görümcelere
arkadaşlar herkes neden kıskanayım abim mutlu olsun falan demişte neden hemen her gelin görümcesiyle sorun yaşar.henüz benim kardeşim daha evlenmedi evlenirse nasıl olur bilmiyorum ama gerçektende görümcemin bana yaptıklarını yapmamaya çalışrım.
bir kardeş gelini neden kıskanır ???
1-artık kardeşin yüzünü eskisi kadar göremez olmuştu
2-artık 2. bi ailesi vardır.teyze hala dayı amcaan daha çok gidilir eşinin aiseine
3-artık hyatlarını bütünleştirmeleri vesilesiyle kardeşin annenin fikri değilde eşininki dinlenir bunuda herkes bilir
bence ençok sorun 3. madde.gelini yok saymaya çalışmak fakat gelinin o hayatlarda var olması.mutlu vakitler dilerim tüm gelinlere görümcelere
ama canım düşünmek gerekir ki bak sende evlisin sen kendi ailene mi danışıyosun hala herşeyi... senin hayatında eşin yok mu.... sen eşinin teyzesine halasınada vakit ayır mıyomusun.... evli olmayanlar bunu hep kendi yönlerinden düşünebilir ama evli insanların bunu daha ii anlaması gerekiyo diye düşünüyorum.... tabi herkes aynı olmuyo yoksa neden kötü görümce gelin olsun ki....
canım bunların hiçbiri kıskanmak için neden değil
tabiki abimiz kardeşimiz evlendiğinde onun hayatının merkezini eşi yani kendine kurdu yeni ailesi oluşturacak
nasılkı biz evlendiğimiz zaman eşlerimizden bunu bekliyorsak doğal olarak gelinlerimizde bunu kardeşlerimizden beklerler ve bu konuda haklılar
açıkcası ben kendi adıma abimi eskiden daha az görmüşüm bu beni hiç rahatsız etmiyor
zaten ikimiz bekarkende günün 24saatini birlikte geçirmiyorduk biz, hata çok az görüşürdük herkesin kendi hayatı vardı sonuçta ve şuanda değişen birşey yok benim için hata ben şuan ailemden farklı ülkelerde yaşadığım için hiç farketmiyor
ama birde ufak erkek kardeşim var işte o benim için çok farklı aramızda yaş farkıda oldukça büyük olduğu için ben onun küçük annesi şeklindeyim. Abimin hiç bişeyin karışmam ama kardeşin herşeyine müdahale ederim. Oda bazen sıkılır bende ama elimde değil çok uzakta olmamıza rağmen bile onu burdan beri hep takıp ederim naptı ne etti diye merak ederim. O evlendiği zaman işte nasıl bir görümce olurum onu bilemiyorum. Herhalde ozaman bende eli maşalı görümcelerden olabilirim diye düşünüyrorum :1shok:
görümce görmiiimmm ömrümcedelikafadulden
bahçelerde böğrülce oynar gelin görümce
aklıma geldide bunu bide gelinlere sormak lazım bizden memnunlar mı acep:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?