Yok mu Görümce olan aranızda?

bende görümceyim ama ne yengemi kıskanırım nede kızarım aman evlerinde mutlu olsunlar vede benimde görümcem var vede çookseverim kendisini bebeğini kendi bebeğim gibi severim vallahi şöyle bir gerçek vardır sen iyisen herkes iyi sen kötüysen herkes kötü
bence güzel güzel geçinmek varken kavga neden olsun herkesin evi ayrı yolu ayrı
ama eğerki yengem annemi babamı üzerse bende onları üzerim buda bir gerçektirklava:

canım bunların hiçbiri kıskanmak için neden değil
tabiki abimiz kardeşimiz evlendiğinde onun hayatının merkezini eşi yani kendine kurdu yeni ailesi oluşturacak
nasılkı biz evlendiğimiz zaman eşlerimizden bunu bekliyorsak doğal olarak gelinlerimizde bunu kardeşlerimizden beklerler ve bu konuda haklılar
açıkcası ben kendi adıma abimi eskiden daha az görmüşüm bu beni hiç rahatsız etmiyor
zaten ikimiz bekarkende günün 24saatini birlikte geçirmiyorduk biz, hata çok az görüşürdük herkesin kendi hayatı vardı sonuçta ve şuanda değişen birşey yok benim için hata ben şuan ailemden farklı ülkelerde yaşadığım için hiç farketmiyor
ama birde ufak erkek kardeşim var işte o benim için çok farklı aramızda yaş farkıda oldukça büyük olduğu için ben onun küçük annesi şeklindeyim. Abimin hiç bişeyin karışmam ama kardeşin herşeyine müdahale ederim. Oda bazen sıkılır bende ama elimde değil çok uzakta olmamıza rağmen bile onu burdan beri hep takıp ederim naptı ne etti diye merak ederim. O evlendiği zaman işte nasıl bir görümce olurum onu bilemiyorum. Herhalde ozaman bende eli maşalı görümcelerden olabilirim diye düşünüyrorum :1shok:

allah hepinizin ağız tadını bozmasın mahşallah ne iyi görümçelerde varmış
allah banada nasip etseydi ya iyi parca görümçelerden:roflol:
bende 1,5 senelik yeni görümçeyim
iyiyiz gelinle bir şeyliğimiz yok iyi geçinenle iyi geçinirim
neden kardeşimin huzurunu bozaçak durumlarda bulunayım aksine gelin bize alışsın diye
şakalaşıp gülüşürüz gelip gideriz
hem çalışıyorda bazı şeylerden dolayı birbirimize fikirler veririz
hamarattır hizmetide iyi bana geldiğinde ben gittiğimde boş durmayız
köye annemlere gittiğimizde ikimiz mutfaktan cıkamayız:roflol:nedense
ne bilem işte gelin gibi görmüyom bi bakıma kızkardeşim gibi
aman aman benim görümçeler gibi görümçelik yapamam huzurlarını niye kaçırayımki kötükedihüso kızrım öylelerine

kızlar bende görümceyim hemde evlenmeden önce abisine çok düşkün olan, üstüne titreyen, ona bişey olur hasta olur diye hep tedirgin olan biriydim.... tabi abimde beni el üstünde tutar... arkadaşlarım hep abinle evlenecek olan kişiyi çok kıskanırsın diyolardı bende öyle sanıyodum açıkcası... ama evlendi onların mutluluğunu görmek beni her defasında daha çok mutlu ediyo gelinimizle aramız gelin görümce gibi değil abla kardeş gibi.... insan kendi canından olan insanın mutlu olduğunu görmekten kıskanır mı bu abi olsada aynı evlat olsada aynı.... kıskanacak olsam ben kıskanırdım çok düşkündüm abime ama çok şükür bugüne kadar olmadı Allah'ım bundan sonrada olmasın.... onların birbirlerine olan sevgilerini görmek bana daha huzur veriyo...

ama canım düşünmek gerekir ki bak sende evlisin sen kendi ailene mi danışıyosun hala herşeyi... senin hayatında eşin yok mu.... sen eşinin teyzesine halasınada vakit ayır mıyomusun.... evli olmayanlar bunu hep kendi yönlerinden düşünebilir ama evli insanların bunu daha ii anlaması gerekiyo diye düşünüyorum.... tabi herkes aynı olmuyo yoksa neden kötü görümce gelin olsun ki....

ben de görümceyim.. kardeşimin eşi benim de kardeşimdir.. hiç aklıma gelmedi kıskanmak fitnelemek.. hatta onla bir olur kardeşimle uğraşırız. :jeyyar: ona gelin demek bile aklıma gelmez evimizin 2. kızıdır işte..

ama şuda bi gerçek benim annemi, babamı, abimi üzen insanı bende üzerim..... bunu kimse kabul edemez...

ben hem gelinim hemde görümce
çok şükür iki taraflada çok iyi anlaşıyorum
hem gelinimizi hemde görümcelerimi severim
kıskanmak olayına gelince bunu bir türlü anlamış değilim:uhm:
ben neden kardeşimi mutlu eden bir kadını kıskanayım ki tam aksine onların huzursuzluğu beni üzer.onlar ne kadar mutlu olurlarsa bende o kadar sevinirim
sağolsun gelinimizde çok iyi bir insan bugüne kadar hiç bir kötülüğünü görmedim
zaten ayrı şehirlerdeyiz çok sık görüşemiyoruz.birbirimizi gördüğümüzdede niye kötü olalımki.
oğlunu gelininden erkek kardeşini eşinden kıskanan insanları anlamıyorum ve açıkçası hasta ruhlu olduklarını düşünüyorum:1shok:
çünkü beni sevdiğim insanların mutluluğu mutlu eder kıskandırmaz:1hug:

bende bende bende bende börülceyim:roflol:

amannnnnnnnn alsın abimi onun olsun tepe tepe kullansın hiçççççççç tınmamkaydirigubbakcemile3

evet bende görümceyimm...
Tabiki herkesin kusuru oluyordur ama önemli olan anlayışla karşılamak.
Sevgide saygıda tek taraflı değil ben ona inanıyorum...
12 yıllık gelinimiz bizimm..
çok şükür herşey güzel gidiyor.
Kötülükten ne yarar görüceklerki insanlar ....
Ve aynı şekilde benimde görümcem var dünya tatlısıdır kendisi saolsun...
Kendinden çok bizi kollar düşünür...

bende görümceyim ama hiiçç kıskanmam ayrıca karışmamda ama gelin beni kıskanır etmediği

kalmaz ama ben yinede tın valla abime ve yiğenlerime hastayım onları çok seviyorum gelinde arada kaynıyor:)))

bahçelerde böğrülce oynar gelin görümce

aklıma geldide bunu bide gelinlere sormak lazım bizden memnunlar mı acep:))

8 yıllık evlıler valla,hıc bır sekılde olumsuz bır tavrım lafım sözüm bakışım..vs hıcbırseyım olmadı,yapmamda..Yengemde der zaten,en ıyı görümce görünmeyen görümceymiş der,hıc bulasmıyorum ya ondan yani :))
Ama bende bı görümce var kii... Anmayım bile...

Ben de 10 yıllık görümceyim kızlar kaydirigubbakcemile3
Yengemle aramızda 6 yaş var o benim ikinci ablam sayılır. Dertlerimi ablam ve yengeme anlatırım herzaman. Biz üç kızkardeş gibi bişey olduk artık çok iyi anlaşırız Şeniz

canım sen beni yalnış anlamışsın sanırım.bende evli bir bayanm olarak düşünüyorum.bence erkek ailesi ister istemez bazı konuları aşamıyo tabiki bu herkes için geçerli değil.bn kendimi düşünerek yazdım.eşimle evlendiğimizden beri diğer akrabalr kendileriminki dahil uzak kaldı bize.hatta eşimin akrabaları daha yakın olduğu için onlarla kendi akrabalarımdan fazla görüşmüşümdür.yani demem şu ki bazı görümcelr kayınvalideler gelinin ailesini fazla görerek kendi ailesiyle ilgili olmasını istiyor.çiftlerde bunu yapmayınca hoşlarına gitmiyor.

ayrıca bana kalırsa bende çok ii bi görümce olurum bi kaç eksik dışında.anlaşılması çok kolayımdır.isterse gelecek olan gelinimiz benden fazlasıyla faydalanır ama istemezse herşey uzaktan olur.ne karışırım ne de gidip huzur kaçırım.yaşadıklarımı asla ve asla yapmam.gelinlerde insan sonuçta.

bende görümceyım....aynı sehırde degılız...nesını kıskanıcam kı...mutluluklarınımı...
yada neyı anlamadım...mutlularsa ben daha mutlu olurum...
işlerine yada herne yapıyorlarsa...ne annem nede ben mudahale edrız...
herkesın kendı evı ne yaparlarsa yapsınşar...mutlu olsunlarda...hiç kıskanmam.....

hayatı keşke herkes sizin kadar sindirerek ve saygıyla yaşasa ne güzel olurdu.tebrik ederim bu şekilde ilişkiler kurabildiğiniz iççn allah nazarlardan saklasın.bencede hiçbiri kıskanmak için sebep değil ama nedense milletçe kabullenemiyrouz kardeşlerimizin evlendiğini.bence bu işler tamamen ailenin saygı seviyesiyle alakalı.hoşçakalın.

bahçelerde böğrülce oynar gelin görümce

aklıma geldide bunu bide gelinlere sormak lazım bizden memnunlar mı acep:))

ben söyleyim canım benden memnun değil:1closedeyes:
biz birbirimizden nefret ediyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…