Yok mu Görümce olan aranızda?

Görümceyim..Hiiiççç kıskanmıyorum..Onlar mutlu olsun tek derdimiz o ailecek..Bana vitrin takımı örüyormuş şimdi iki küçük çocuğulyla..:ecrin_bebek:

ayy ne guzelll, görumce dedıgın boyle olmalı yahu,abla olmalı

bende gorumceyim ama cok uzaklardayim gelin hanemize katildiginda ben yokdum kardesim 5 yillik sevgilisini birakip 2 aylik gelinimizle evlendi hizli davrandi ben yetisemedim dugunlerine falan neyse sonradan tanisdik cok tatli bir kizcagiz gurbetlerde kimse dost olmadigindan midir nedir ablam ne istiyorsun ne yapayim sana dedikce eridim gitti elime ne gecse ona veresim geldi bu yil gene gidicem ne alsam diye dusunur oldum neden mutlu olur acaba ayyyy cok seviyorum ben deli kizi yaaaaaaaaaaaa

Ben dee görümceyim...gelin de fena bi tip...abimin hatırına iyi geçiniyorum ama resmiyeti de elden bırakmıyorum çünkü suistimal olasılığı yüksek malesef...hayırlısı olsun bakalım..herkes yerinde mutlu olsun...

ama şuda bi gerçek benim annemi, babamı, abimi üzen insanı bende üzerim..... bunu kimse kabul edemez...

işte tamda sıkıntı burada başlıyor BANA GÖRE. yani sizinle iyi olan gelin annenizle sürtüşse ve üzse veya babayla veya abiniz olan kocasıyla sizde onu üzeceksiniz öylemi?
ben kv istemeden kırarsam laf söylersem görümce bana tavır yapar bana laf söyler. sonuçmu görümce ile görüşmüyoruz

benim düşünceme göre olaylar kişiselleştirilmemeli. benimde bir tane erkek kardeşim var. evlenince gelin annemle yada babamla yada ablamla tartışırsa ben hiiiç karışmam bana ne ben kendime bakarım. herkes küserde barışırda. ben her küsenle küsersem ooo işim var

birde bişi anlatayım sana. ben görümce ile tartıştım küstük diğer görümce kayınlar vs benle küstü. şimdi küstüğüm görümcem benle barışmak istiyor. onla barışırım mühim değilde öbrleri ne yüzle barışcak benle onu hiç bilmiyorum(hatta kavga ettiğimle barışıp durup dururken küsenlerle barışmamayı düşünüyorum

Ben iki gelinin gorumcesiyim. Valla ne etlisine,ne sütlüsune bulasmam kimsenin banane ya. Cok sasiriyorum burda yazilanlari okuyunca. Ben gelinleri esleriyle mutlu görmeye bayiliyorum..

Ben iki gelinin gorumcesiyim. Valla ne etlisine,ne sütlüsune bulasmam kimsenin banane ya. Cok sasiriyorum burda yazilanlari okuyunca. Ben gelinleri esleriyle mutlu görmeye bayiliyorum..

bizde 3 kızız. kardeşim bekar kız arkadaşları 3 görümceyi duyunca suratları düşüyormuş. İNŞALLAH İYİ BİR GÖRÜMCE OLABİLİRİM

cok sacma akli ermeyen cocuk kiskanir yengesini veya gorumcesini. ya karekteri oturmamistir ya da kocasiyla mutsuzdur etrafinada mutsuzluk sacmaya calisir genelde boyle insanlar fesat ve cekemez oluyor. ben ne diye kardesimi kiskaniyim o mutluysa bende mutlu olurum allah cocuguyla karisiyla mutluluk daimi versin. kardesler birbirini kiskanmaz ki can dir yani ona bisey olsa senin icin yanmazmi kardes abi abla cok onemli insanin hayatindaki en onemli vazgecilmez kisiler anne ve babadan sonra. hir gur yerine guzel guzel gecinmek varken su uc gunluk dunyada degmez boyle seylere diye dusunuyorum kimseyle bir sorunum yok hrrkes yerinde mutlu olsun dimi...

Ben de gorumceyim ama maalesef yengemle pek anlasamiyoruz çünkü asiri dik basli yani hatir gönül bilmiyor abime surekli bagiriyor yani normalde erkekleri bu sekilde sikayet eder bayanlar ama biz erkekligi yengemde gorduk.
Ki abim melektir demiyorum onun da hataları vardır elbet ama yemek yicek misin sorusuna bile ozellukle benim annemin babamin yaninda bagirarak cevap veriyorsa ben o kadini sevemem sacindan tutup sallandirmak istiyorum hatta kendine gelmez yine.ama evlenmeden once kaleyi icten fethetmek icin benimle coook iyi geciniyordu ne zamanki evlendi bi hallendi biseler oldu. Bir de cok dik basli isi cok sikintiliydi benim babamin da hatri sayılır cevresi vardir sana istedigin gibi guzel bir is bulalim saatleri de maasi da guzel ne dersin kizim dedi demez olaydi ben isimden memnunumla basladi neler neler saydi babama ki bir buyuk olarak kotulugune asla demedi babam cunku yeri geliyor gece ise gidiyordu memnun degilim diye sizlaniyordu ha ne oldu yedi tekmeyi isten de. Babam bir daha agzini acmadi. Daha uzatip biiiiiir suru sey yazabilirim

Bende görümceyim iki tane gelinimiz var biri almanyada kiz kardesiyle konusamadigini bana yazar benden akil alir bende ondan. Diger gelinimizde kendime ne alirsam onada alirim abim sinirli biraz iyi olsunlar mutlu olsunlar diye hep arayi bulmaya calisirim hatta abimle bi kac kez aram bozuldu gelinimizi tutuyorum diye. Neden kotu olalim annemde cok iyi gelinimize karsi kendi ailesi bile diyor bizden icin gelinimize ne gorumce ne kaynana gordun valla sanslisin diyorlar. Gelinimizin ailesi uzakta biraz tek basina bizde kötü olunca ne olacak günah bikere yazik onada. Kendini bilen insan için böyle olmali abilerimin huzuru mutlulugu herseyden önemli

bende görümceyim....gelinimiz polonyalı ve çok iyi....ben abimi asla kıskanmam eger eşi onu mutlu ediyorsa çok sevinirim(ki öyle allah razı olsun abime ve bizlere türk kızlarının gösteremeyeceği saygı ve sevgiyi gösteriyor)eğer üzüyorsa benim sorunum değil sevip evlenen kendisi. evleniyorsa karısıyla anlaşmayı becerek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…