Yok mu Görümce olan aranızda?

aynı mesaj 3 kere gelmiş anlamadım

Son düzenleme:
Bende görümceyim ve gelinimiz benden bir yas büyük
Cok seviyorum ben onu oda bizleri seviyor bunda eminim

abimin eşiyle aramızda müthis bi diolog var ayyy böle anlatıyorum nazar değcek:)))) saka bi yanada aramız gercekten çok iyi tabi bu iki kisiyle alakalı karsılıklı iyiyiz öle fesatlıkları yoktur allaha sükür kıskançlıklarıda yok ALLAH nazarlardan saklasın..hatta ben uzun zaman görüsmeyince abimi değil yengemi özlerim:))))

Ben de görümceyim :CüvCüv: Gelincik benden 4 yaş küççüq :1rolleyes: Aramızda da hiç gelin görümce ilişkisi olmadı :teytey:
5 ay kadar önce de hala oldum :ecrin_bebek::sm_cool:

bende potansiyel görümce adayıyım...
abim yok kardeşim var....
benden iyi bir görümce olur...
bir kız arkadaşı vardı kardeşim ayrıldıklarında öldürecektim neredeyse kardeşimi neden üzdün onu diye..
sarmaş dolaş fotoğrafları masamın üzerinde duruyordu hep.. ama bitti maalesef...
severim ben gelinimi... kardeşimi de severim... onun mutluluğu benim mutluluğum gibi bir şey.. kıskanmak gibi bir şeyin mevzusu dahi olamaz..

Hiç tarzım değil ne kıskanacam kadeşimi karısından. Aksine daha mutlu olmalarını isterim.

Bu arada anlaşamamak ayrı kardeşini eşinden kıskanmak daha ayrı. Herkes anlaşacak diye bir kaide de yok. Ama kıskanmak heleki ağbiyi karısından kıskanmak çok basit ve çirkin davranış.

bende görümceyim abimin eşi bende 8 ay küçük ama arkadaş gibiyiz 5 yıldır bir kere tartışmamışızdır bile kıskançlık fersatlık yoktur ikimizdede ablam da var oda gelimize karşı aynı seviyorum ben gelinimizi abimin yanında hep onu savunurum hiç laf soyletmem kimseyede

Görümceyim..... Ama pek samimiLik yoktur ßizde..... Ama ALLAH var $imdıLik pek ßi zararını görmedik

bende yakın zamanda adayım
gelin 5 yas küçük benden ablası sayılırım
mutlu olsunlar daha ne isteyelim hersey karsılıklı sevgi ve saygıda
kimseden çok şey beklememek gerek asgari
müştereklerde buluşsak yeter

bende görümce adayıyım..bizim oğlanlar daha küçük ama olsun ben kendimi alıştırım dimi...öle kötü bi görümce olmam ama iş annemi üzme noktasına gelirse zaptedilemz olurum heralde..annemden başka kimsem yok çnk onun üsülmesinide istemem..babamı 9sene önce kaybettimm :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bir annem var..amaaaan bana bak ya ortadaa kimsecikler yok ben 2 dk yazdım vallaaaa..

Canım benim öylede bir zapdedersin ki kendini, konu kardeşinin mutluluğu olunca, hatta demir leblebiyi bile yutarsın, şimdi böyle söylüyorsun ama iş başa gelince söylediklerimi anlayacaksın, inşallah Allah vicdanlı ve iyi insanlara denk getirsin :1hug:

tamam belki görümce olamayacağım ama oğluşum yolda güzel kaynana olur benden ay ne güsel..

haklısın galiba canım:1rolleyes::1rolleyes: babasız büyüyünce onları herşeyden sakınıorum ister istemz daha çok küçükler...hep böyle kalmıcaklary aelbet birgün kendilerini savunacak konuma gelecekler..ben onların 2. annesi sayılırımmmirmirmirmir tabiki onların mutluluğu herşeyden önemli...

hey bende görümceyim eli maşalı bizim gelin ne yapsın kaydirigubbakcemile bir değil iki değil 3 tane görümce (cadı)

Allah hayırlı bi kısmet çıkartırsa 2 kere görümce olucam inşallah:)
Bir tane görümceleri olacak bizim gelin adaylarının iyi bakmaları lazım bana:)))))
Ay ben ne karışırım ne de kıskanırım onlar iyi olsunlarda

Haaa bu arada benim de 3 görümcem var düşman başına....

Ben henüz görümce değilim ama bu yaz olacağım büyük ihtimal.. Bizim gelin tek olacak ama görümcesi 5 olacak:)) Ama hepimiz dışardayız sadece yazları görecek..

Bende görümceyim ama ne abimi kıskanırım ..nede yengemi..
ben görümcelerimden çekerken..
yengeme kötü davranmam aptalca olur..
yengem ne kadar sorunluda olsa ..
asla onu yadırgamam ..
ne anneme nede başkasına ezdirmem..
alırım karşıma o bana ailemle olan sorununu anlatır ben sadece nasıl davranması gerekti..hakında yardım ederim ..
bu yardımı yaparkende onu kendi yerime koyarım..
anneme babama şunu yaptı bunu dedi diye cahilce davranmam..
yengemde beni çok sever ailemle olan herşeyini anlatır..
tabi annemde ara sıra şöğle böğle der ..
ama ne anneme gelin sana şunu dedi ,nede yengeme annem sana şunu dedi deyip fitne yaratmam..bilakis yengeme annem seni çok seviyo bak hep sana iyi şeyler söğlüyo falan filan diye konuşurum..
napim abimi ve ailemi çok seviyorum ve bizim ailemize katılan yengemide..
ölümlü dünyada kimseyi kırmaya üzmeye değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…