bende görümceyim biriyle kankayız herşeyimi bilir birinin yapısı farklı arada gel git oluyo bi iyi bi kötü yani huyuna gidiyorum olmadı olmadı maşamla korkutuyorumkaydirigubbakcemile
Ben görümceyim :icecream:
İki tane abim var doğal olarakta iki tane yengem var sositososito
Neden kıskanayım ki abilerimi eşlerinden. Bu saatten sonra benden değil eşlerinden fayda var onlara. Annem ve babam zaten benden, bizden uzaktalar birde abilerim ve yengelerim olmasa kafayı yerdim herhalde. Gül gibi geçinip gitmek varken neden hasetlenip hepimizin huzurunu bozayım ki. Bu gününe kadar hiç bir sorun yaşamadık inşallah bundan sonrada yaşamayız kaydirigubbakcemile5
bende görümceyim.. birtanede kizkardesim war.. biz 3 baci gibiyiz.. abim we yengemle beraber yasiyoruz.. yengemizi gelin olarak degil abla olarak goruyoruz.. oda bizi kizkardesleri gibi goruyor zatennn.. kiskanmam, yaptiklarina karismam, birsey yapacaksam ewde once ona sorarim oda bana sorar.. gül gibi geciniriz biz yaniiiiiiiiiiii..
iyiki o bizim yengemizzz,, ablamizzz :asigim:a.s.
kızlar okuyorum uzun zamandır takıp ediyorum ama herkes kaynanasından görümcesinden şikayetçi yokmu aranızda görümce olan gelininden şikayetçi olan abisini karısından kıskanan hadi anlatın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?