• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokluktan mı ?

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .

Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok . :-)
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .

Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?

Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?

Rumuz : Kendine sinir olan bir kız

Hayranlık o bence. Yaptığı o iyilikten dolayı hayran kalmışsınız..

Evet olabilir aslında :) Bir de içimden o an tebrik etmek gelmişti ama yüzü biraz sert birisi koktum tebriğimi içimde tuttuğum için olmuş olabilir mi acaba O.o . Çünkü ben düşündüğümü o an söylerim hele ki iyiyse :halay:

Olmustu banada:) hastanede karsilastigim biriyle tek bir gorus baya aklimda kaldi tabi nerden bulucan oyle geldi gecti:)

Hayır bir de ben birisi bir iyilik yapınca benim yanımda bu iyiliği 10 tane yakınıma anlatırım :KK200::KK200::KK200:
Çok önem veriyorum iyilik yapan insana . Böyle görünce gözlerimden kalp fışkırıyor hemen tasdik edip yayasım geliyor .
İçimde kaldı diye mi böyle oldum ben . Kendimden o kadar yaş büyük birinden etkilenmeyi yediremiyorum sanırım :hasta:

Yokluktandir üzerinde durma geçer :KK53:

Hoşuna gittiyse düşünüp kendini tatmin ediyorsun beynin yolunu bulmuş iste :rapci:

Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .

Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok . :-)
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .

Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?

Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?

Rumuz : Kendine sinir olan bir kız

Biriyle konuşsam geçer mi :KK70:
Ya ben de eskiden böyleydim flört adayım bile olmayınca tek bakış tek hareketten etkilenir romantik müzikler eşliğinde onu düşünür dertlenirdim falan:-)

Birine aşık ol geçiyor :KK36:

Valla cok da surmedi ya sonra zaten hayatima birileri girmisti akabinde:)) cok etkisinde kaldiysan bi adim at ben olsam yapardim:)

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Sen şuan gaz veriyorsun yapma bunu :D :D
Tabiri caiz ise yemez ki . Hem adamın belki ilişkisi var O.o . Arada çok farkı var .

Buna biz ilk harekette a§k diyoruz.

Allah korusun ya . O adam bana bakmaz ki . Birde arada çok yaş farkı var ebn saftirik bir şeyim adamın elinde oyuncak olurum :D
Yokluktandir üzerinde durma geçer :KK53:

Hoşuna gittiyse düşünüp kendini tatmin ediyorsun beynin yolunu bulmuş iste :rapci:
:KK53::KK53::KK53::KK53: Araya aşk lafı filan girince yokluk olmasına şükredicem :D :D :D

Ya ben de eskiden böyleydim flört adayım bile olmayınca tek bakış tek hareketten etkilenir romantik müzikler eşliğinde onu düşünür dertlenirdim falan:-)

Birine aşık ol geçiyor :KK36:

O romantik müzik seviyesine daha gelmedim umarım gelmem de :D

Bal gibi etkilenmişin :)
Hayır gerçekten cok uzun süre sevgilin olmasa yokluktan diyecem ama 3 ay pek yokluk değil gibi. :)
Bulamaz misin o adami.?

Hayır bir de ben birisi bir iyilik yapınca benim yanımda bu iyiliği 10 tane yakınıma anlatırım :KK200::KK200::KK200:
Çok önem veriyorum iyilik yapan insana . Böyle görünce gözlerimden kalp fışkırıyor hemen tasdik edip yayasım geliyor .
İçimde kaldı diye mi böyle oldum ben . Kendimden o kadar yaş büyük birinden etkilenmeyi yediremiyorum sanırım :hasta:
Bu sebeptendir iste. Adam cekiciyse bi de kaçınılmaz son:KK45:

Back
X