- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi tedirginkz
-
hangi dangoz orana tekme attı ..... tekmeyle bozulmaz yaaaaİnşallah canm çok sağol olmadı yuzsuzluk yapıp diyeceğim zaten beni bi daha görmezler de öğrendiğim özele gerçek paramda yok benim
sen öl desemben de zayıflamak istiyorum 57 kilo olmuşum yuvarlandım
nenelerimiz demiyo mu kız oğlanmısın kadın kız mısın diye nasıl oluyo sa aklıma geldi
Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktiremem((
havuzlarda zıplıyon ya suıya atlamak için ..kıbrostayken plajda ...hey gidi günler hey bak şimdi duygulandımtrablen ne
ben de yüksek merdivenlere çıkıp atlardım okulda
hangi özelde just burda 320 lira bi tanesinde sen nabersin
sen öl desemkızım barıştın sen kocanla zayıflarsın artık moralin düzeldi
Bu konunun üzerine çok düşükte beni yanlış anlamasını istemiyorum birşey var sancak şüphelenmek sonra ama konu olunca soylerimİnsan o an en özel anlarını yaşıyor. O senin eşin olacak, ilk ilişkiye önem veriyorsa sana güvenmeli, ve sen öyle söylüyorsan öyledir.
Önemli olan orayı kanatmak değil, en özel anında erkeğin olarak seni o an mutlu etmesidir. Birbirinizde tatmin olmanızdır. Kan çıkarmak değil. Bence ilk ilişkinin onunla yaşayacağını ama bu kızlık zarı konusunu sürekli ortaya atarak sizin için aşkın en zirvesi olan o anlardan ürkmene sebep olduğunu anlatmalısın. Ben ilk ilişkimizi birbirimize en yakın oladuğumuz an olarak hatırlamak istiyorum, zaten ilk ilişkim ve bir kadın için gerginlik verici, böyle davranarak güzel heyecanlarımı yok ediyorsun demelisin.
hvuzda zıplayıp atlıyosun ya o icattrablen ne
ben de yüksek merdivenlere çıkıp atlardım okulda
Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktiremem((
Kardeşimle sakalasiyorduk kardeşler arasında oluryahangi dangoz orana tekme attı ..... tekmeyle bozulmaz yaaaa
saçmalama be kızım kaza ile bozulan zar için atlanır mı gider rapor alırsın...Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktiremem((
Anladım canım sevindim arkadasiniza bakalım inşallah bende oyleyimdirArkadaşımda kan da geldi, hatta o bir keresinde özel yerini masanın köşesine de çarpmıştı. Hafif girer gibi bile olmuştu. Yine de bir şey olmamış demek ki.
senin bu arkadaş kızlığı bozmaya yemin mi etmiş ...Arkadaşımda kan da geldi, hatta o bir keresinde özel yerini masanın köşesine de çarpmıştı. Hafif girer gibi bile olmuştu. Yine de bir şey olmamış demek ki.
hvuzda zıplayıp atlıyosun ya o icat
heeee o zaman dangozu geri aldım.....Kardeşimle sakalasiyorduk kardeşler arasında olurya
Tesekkur ederim insallahKızlık zarin duruyor. Endiselenme güven bana
senin bu arkadaş kızlığı bozmaya yemin mi etmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?