- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi tedirginkz
-
Ya iste babada birşey olmadı gibi geliyoda bir vesvesemi ne o iste yaktıkça taktik yaş korkuttular beni bide k bakmayın ben zar kafalı değilim ama erkekler öyle olunca düşünüyorsunuz mecbur
Bende 105 kiloydum canim, ben kendi kendime kurallar koydum herseyi yedim her gun cikolata yedim ama hepsinden azar azar yedim Kendimi hic biseyden kisitlamadim. Ve gitti kilolar cok sukur, ama sabirli olacaksin yoksa zor.22 kilo fazlam var kapsamlı bir mail atsana bana 87 kiloyum bende
Teşekkürlerha tekme mi bende bi şey sandım dı kulaklarını çekcektim di yok kız o kadar kolay bozulmuyo trablemlerden atladımdı yıllar yıllar önce çok sert bir düşüştü malum su beton ilişkisi evlendim kız oğlan kzdım yakorkma zar kolay bozulabilen bir şey değil..
normal olan doktorların tamamı tersliyo zaten..sistem bozxuk çark işlemiyor...takılma haysiyet takılmamayı öğrendik hastaneye gittiğimizde doktora her şey mubah utanmada..jinekoloğa git devlette yok mu..ya da gel biz bakak olmadı ama o zar duruyo rahat olDevlet baksa çoktan gitmistimki terslerlerse onurum çok incilir
hallederiz yarın konu açarım takip edersin ..
Ya sen beni Anlıyorsun gerçekten.. Evet o bu konuyu açtı benim zaten korkum vardı daha çok korktumNişanlın-sevgilin çok mu takınıtılı bu konulara? Sanki seni o gerginleştirmiş.
Dediğim gibi zaten ilk ilişkin olunca ister istemez ilk olduğunu eşin hisseder.
ha tekme mi bende bi şey sandım dı kulaklarını çekcektim di yok kız o kadar kolay bozulmuyo trablemlerden atladımdı yıllar yıllar önce çok sert bir düşüştü malum su beton ilişkisi evlendim kız oğlan kzdım yakorkma zar kolay bozulabilen bir şey değil..
ya bu arada bu kız kimden tekme yedi yaşı kaç dedi mi..kız onu bi de..doktora rica etse durumu anlatsa diycem de du bi olayın aslını çöğrenelim bilen biri anlatsın please.devlette adli rapor olmadan bakmazlar
ben atarlanmadım kimseye ya yok öyle bir şey
İnşallah canm çok sağol olmadı yuzsuzluk yapıp diyeceğim zaten beni bi daha görmezler de öğrendiğim özele gerçek paramda yok benimnormal olan doktorların tamamı tersliyo zaten..sistem bozxuk çark işlemiyor...takılma haysiyet takılmamayı öğrendik hastaneye gittiğimizde doktora her şey mubah utanmada..jinekoloğa git devlette yok mu..ya da gel biz bakak olmadı ama o zar duruyo rahat ol
iyiki bozulmamış yoksa kocana sölesen inanmaz ne diyecen.....trablenden at beni in aşağı tut beni
Ya iste zamansalmiydi bilmiyorum 5 dk snra karnına sancı girdi ve 3 gün 3 pet adet gördüm normalde de adetim 3 gündür
İste bende bu duruma dusmemeye çalışıyorum arkadaşlariyiki bozulmamış yoksa kocana sölesen inanmaz ne diyecen.....trablenden at beni in aşağı tut beni
İnşallah canm çok sağol olmadı yuzsuzluk yapıp diyeceğim zaten beni bi daha görmezler de öğrendiğim özele gerçek paramda yok benim
kızıııım şüphem olsa çok önceden gideridm doktora ...utanmam ki ben doğrusunu biliyom vicdanım rahat...bana inanmayacak adamla evlenmezdim zateniyiki bozulmamış yoksa kocana sölesen inanmaz ne diyecen.....trablenden at beni in aşağı tut beni
Kız oğlan kız hem kız hem oğlan gibi birseyay nefret ediyorum o tabirden kız oğlan kız neden ya
hangi özelde just burda 320 lira bi tanesinde sen nabersinözel hastanede muayene ücreti taş çatlasın 30 lira
nenelerimiz demiyo mu kız oğlanmısın kadın kız mısın diye nasıl oluyo sa aklıma geldiKız oğlan kız hem kız hem oğlan gibi birsey
Ben 57 kiloyum 10 kilogram zayiflamak istiyorum ne yapmalıyım. Spor sevmiyorum. Chips ve cola hastasıyım. Sağlıklı şeylere karşıyımBende 105 kiloydum canim, ben kendi kendime kurallar koydum herseyi yedim her gun cikolata yedim ama hepsinden azar azar yedim Kendimi hic biseyden kisitlamadim. Ve gitti kilolar cok sukur, ama sabirli olacaksin yoksa zor.
Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktirememArkadaşım da komik ama bisikletten düştü ve böyle oldu. Birden panikledi, doktora gittik, düşmenin verdiği sarsıntıdan olmuş. Kızlık zarında bir şey yokmuş.Özelde muayene olmuştu. Ki ben o zaman da ona anlatmıştım, oraya bir şey temas etmeden bir şey olması mümkün değil. Afedersin bir şey girse neyse.
Ya sen beni Anlıyorsun gerçekten.. Evet o bu konuyu açtı benim zaten korkum vardı daha çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?