- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
-
İşçi değil köle arıyorlar sanırım artık is verenler.Saati 4 tl mi? Yanlış mı okudum?
maalesef doğruSaati 4 tl mi? Yanlış mı okudum?
sen neler yapıyorsun belki birbirimize yardımcı oluruz bu yolda geçen tecrübelerimizi anlatırsakYol puslu soğuk ve karanlık malesef aynı yolun yolcusuyuz biraz ucundan.
kesinlikle.Nerden iş bulabilirimbilmiyorum artık iş bulmak lazimİşçi değil köle arıyorlar sanırım artık is verenler.
bolum matematik dondurmak istediğim bolumDondurmayı düşündüğünüz bölüm nedir?
Hedeflediğiniz bölüm nedir?
Elbette herkes istediği bölümü okuyup hayalindeki mesleği yapsın isterim ama ülkenin gerçekleri malum.
Amacım heves kırmak değil, sadece gerçekçi yaklaşıyorum.
İşsizlik 28%.
25te sınava girip, 30 yaşında yeni mezun olarak iş aramaya başlamak sizin kafadan birkaç sıfır geriye atacaktır sanırım, bu konuda planınız var mı?
Bu arada sorunuza cevap verecek olursam ortaokul-lise grubuna özel ders verin. Ders ücretini uygun tutarsanız devamlılığı olan bir işiniz olur.
maalsef oyle en az bende sizin kadar sasirdimSaati 4 tl mi
Ben ogrenciyken stand hostesligi yapardim.sadece hafta sonlari calisiyordum.fuarlarda vs gorev aliyorsun.tabi ben istanbuldaydim.ya o zaman icin iyi kazaniyodum.maalsef oyle en az bende sizin kadar sasirdim
aydında yaşıyorum okul yüzünden.Sehir değiştirmek istiyorum ama kendimi garantiye almadan değil ortada kalırım.Bi birimimim yok aydında iş de yok çok karamsar konuşuyorum ama aydinlatirsaniz beni sevinirimBen ogrenciyken stand hostesligi yapardim.sadece hafta sonlari calisiyordum.fuarlarda vs gorev aliyorsun.tabi ben istanbuldaydim.ya o zaman icin iyi kazaniyodum.
bu dediğim 4 tl yerler herhangi bi cafe ve mağaza. Forum mac donals burger king tarzı yerler değil ama orası da eleman ihtiyacı olmadığı için almadı. bakıcılık yapabilirim diye netten başvurdum koca aydında bi kişi bakıcıarıyor başka ne yapabilirim bilmiyorumMcdonalds 2016da saati 5tlye calistiriyordu yapmayin Allah askina suan saati 4tl olan yer mi kaldi enflasyon olmus %12 suriyeliler bile o fiyata calismiyor
Ajanslar vardir orada da stand hostesligi yapiyosun.arasyir istersen.izmire yakinsin haftasonlari izmirde yaparsin.ama yukarida yazdigim cakallara dikkat et.aydında yaşıyorum okul yüzünden.Sehir değiştirmek istiyorum ama kendimi garantiye almadan değil ortada kalırım.Bi birimimim yok aydında iş de yok çok karamsar konuşuyorum ama aydinlatirsaniz beni sevinirim
evet evet biliyorum işte bende bu yüzden adam akıllı bi iş bulayım istiyorum.Kendimi ganratiye alsam yada birikmisim olsa iş hangi sehirdryse oraya gideceğim ama yok şuanda en azından birikim yapabilmek için bi iş arıyorum.Cunku aydın da iş yok beni bağlayan bişeyde yok önümü göremiyorumAjanslar vardir orada da stand hostesligi yapiyosun.arasyir istersen.izmire yakinsin haftasonlari izmirde yaparsin.ama yukarida yazdigim cakallara dikkat et.
Simit sat bence ya da kumru boyoz en cok para onlarda var ciddiyimbu dediğim 4 tl yerler herhangi bi cafe ve mağaza. Forum mac donals burger king tarzı yerler değil ama orası da eleman ihtiyacı olmadığı için almadı. bakıcılık yapabilirim diye netten başvurdum koca aydında bi kişi bakıcıarıyor başka ne yapabilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?