yol açık hava sisli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet anlayabiliyorum imkanlar kısıtlıdır, Allah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda rahata kavuşursunuz

Kuzum sen 750 tl ile nasıl geçiniyorsun?
Evde kalıyorum demişsin, ev arkadaşı vs ile mi?
Faturalar, gıda vs napıyorsun Allah aşkına bir anlat ya.
anlatırsam destan olur. Her türlü yorum gelebileceği için acindirmis gibi de olmak istemiyorum burada.Gecim çok zor.Hayat çok zor.Brn yaşamak istiyorum.Hayal kurmak istiyorum.Off off

anlatırsam destan olur. Her türlü yorum gelebileceği için acindirmis gibi de olmak istemiyorum burada.Gecim çok zor.Hayat çok zor.Brn yaşamak istiyorum.Hayal kurmak istiyorum.Off off
Yok yok, sen bir anlat bakayım.
Yanlış anlayan, öyle anladığıyla kalır.
Anlat ki kendine dert sananlar bir silkelensin.

Kuzucum, ev senin mi kira mı arkadaşın falan mı var?
750 tl ile yaşayabilmen mümkün değil, anlat ki sana gereken asgari meblağı bulup, onum üzerinden yorumlama yapalım.
Hem okuyup ya da sınava hazırlanıp çalışacaksın.
En verimli ve karlı nasıl çalışabilirsin bunu detaylandıralım.

Burs ne kadar alıyordun mesela, onu alırken yetiyor muydu sana?

Asgari ücret yatırıp elden geri alan işyerleri var, ne yazık ki çaresizlik ve parasızlık bunu bile kabul ettirebiliyor insanlara.
Biliyorum güzelim. Biliyorum malesef. Bir ispatlansa anaları ağlar. Eşşek yükü ile ceza öderler. Allah kahretsin o emek hırsızı hak yiyicileri.

burs alırken yetiyordu çok şükür en azından ac kalmıyordum.ama şuan yetmiyor evet ev arkadaşım var. Kıra yemek fatura derken yetmiyor idare ediyor beni ama şuan sıyırma noktasındayım. okul uzadığı için para yatırıyoruz dönem başlarında şuan onu yatiramadigim icin ders kaydı yapamadım.Zateb okul kötü gidiyor.uzadi ama derd verebilmiş değilim.zorla bu bolume geldim 2.senemde annemi kaybettim.1 ve 2 . senem boş anneme baktım okula gidemedim.3 . senem de toparlanamadim.Maddiyattan eve çıktım yurt parasini ödeyemedim.Okul uzayınca burs kesildi haliyle.Okul bitmiyor aile yok başta.Allah var zor kurtuldum onlardan.Ben önüme bakmak istiyorum okul umrumda değil.Ac kafayla ders anlamıyorsun.Okula gitmek için günlük 5 tl dolmuş parası veremiyorum derd kitabı alamıyorum.daha saymak istemiyorum.

ve son olarak bu anlık bi heyacan olabilecek kadar bi yaşantım yok.Veya bi hayal de değil.Hic bir hayalimi gerçekleştiremedim.Sadrxe zorunluluk.

Ne olursun umutsuz olma. Yoksulluktan canına kıyanları değil de, yoksulluğa rağmen iyi yerlere gelebilenleri düşün. Kendine inan, ben max 3 dönemde bitirirsin diye düşünmüştüm, 6 dönem daha var diyorsun. Ne diyeyim kardeşim Allah yardımcın olsun, güzel fırsatlar çıkar umarım karşına. Sadece kimsem yok dedin diye kendini garantiye alacak adımlar at, risk alma demek istemiştim ben. Umarım karşına çok güzel fırsatlar çıkar, gelecek güzel günlerin kefaretidir inşallah bu zor günler

Benim sana tavsiyem, okulunu dondurmadan önce aöfe başvur hem de hemen.
Yarı dönemde olabilir mi bilmiyorum ama hazır üni kaydın varken değerlendirmelisin, bir araştır.
Okul öncesi gibi bir önlisans programı çok işe yarayacaktır hem okuması hem de bölüm sonrası iş olanağı çok fazla.
Hem okurken de tam zamanlı bir işte çalışabilirsin hatta bahsettiğim bölümle alakalı okul öncesi ana okulu, kreş, bakım evlerinde illa bir muhasebeyle ilgililenen ya da sekreterya yapan biri mevcut zaten.
Matematik bölümü dondurduğunu söylemen işine yarayacaktır, aynı zamanda buralarda mecburen asgari ücretten çalışacaksın, mezun olduğunda da işe yabancı olmayacaksın zaten.

amin inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…