yol açık hava sisli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaannn bu ne şimdi
Acel tecel eşimi aradım öğrenci biri varmış ne yapsak diye yıkıldım şu an fake mi yani

yaa umarım değildir. okurken içim paramparça olmuştu.. ne yapabilirim diye düşünürken gerçekten yıkılırım fake çıkarsa..
normalde fakelerle dalga geçerim ama buna cidden üzülürüm yaa..

Aynen. Çocuğun büyüdüğünde denenebilir.
Sonuçta azim meselesi:)
Ama eşit agirliksa öğretmenlikte iyi olur..

Ilkokul veya Ana okulu öğretmenliği..

Iyi niyetli birisiniz..
Belki eşiyle mi ayrıldı zor duruma düştü?
Bir bekleyelim yazacak mi..
Konu sahibi insanları bi güzel keklemiş. Bu tipler yüzünden yeri geliyor gerçekten muhtaç olana inanmıyoruz .! Yakın zamandaki Önceki konusunu alıntıladım. Elimiz bollaştı bana mikser alacakmış ama ben mikser istemiyorum diyor. Elimiz bollaştı kısmının altını çizerim

Bir diğer konu abla o kadar zorda ise neden para ile fal baktırır ?

daha ne diyeyim !

Abla şimdi bunu koymuşsunda ben bundan ne anlamalıyım ?
İnanın bir ekran görüntüsünden konuyu çözecek zeka yok bende.

Konu fake tamamen. Buraya kimsesi olmayan 5 kurussuz öğrenci gibi yansitti kendini diğer konuda salı günü yazmış evli sözde. Eşi mikser alacakmista kendisi çikolata kutusu istiyormuşmus mikser alırsa sınır krizi geçirip ağlarmış..
Burada heralde kendine acıyıp burs falan verecek birini aradı zavallı

Bu arada maddi yardım istiyorum dememiş ilk mesajında iş arıyor bu sebeple Ben kendisinde değil para yollamaya kalkanlarda suç buluyorum.

Veeee defalarca yazdık ben bir yardım kampanyası açmadığım sürece kimseye YARDIM ETMEYİN!

Son düzenleme:

Evet açık acik para istiyorum yazmadı ama bu kadar yalan dolan ona denk gelmiyor mu ? Iste kendini yalandan acindırıp sadcee bir dilim ekmek yedim annem babam yok kimsem yok öğrenciyim deyip diğer konuda ne hikmetse evli eşiyle yaşıyor ve mikser değil de çikolata kutusu isteyecek kadar da maddi durumu yerinde şımarık bir ev hanımı imaji var bence. Bir dilim ekmeğe muhtaç olan bu şekilde konuşamaz.

Bi arkadaşım lcwde part time çalışıyordu memnundu. Ben şöyle bir işte calıstım lise son ve ünv boyunca, ajansa yazıldım(yanlış anlama oyunculuk mankenlik vs değil.) bu marketlerde ürün tanıtanlar oluyor ya mesela ben birgün şinitzel paketi ile stand actım baska gün tadımlık mantı. Bazen palyaco kıyafeti giyip balon yaptım cocuklara(ki bu daha cok para) sene 2012 gibi haftasonları sadece calısırdım ve günlüğüm 70-100 arasıydı. Prim bile veriyorlardı

Ben de stand hostesliği yaptım mükemmel para kazanıyordum. Tertemiz bir işti

Ya yalandan kuru ekmeğin fotoğrafını çekmiş göndermiş. Altına da bugün bundan başka bir şey yemedim yazmış .. bu tarz tipleri bilmiyor musunuz direkt istemez ama istemeye getirir .. bunlar zaten üstü kapalı istemenin metotları ..!!

Bu arada ablada bir çene var aklınız şaşar.

Bakın diyorum evet para yardımı istememişsiniz ama konuda tutarsızlık var, hem yurtta kalıyorum demişsiniz, hem de evliyim demişsiniz diyorum. Sen yazdıklarımı okumadın mı diyor. Ara mesajda yazmış 2 sene önce yurtta kalıyormuş....

Acayip bir çene var bırakın kendi haline .... Yalnız şu konuda haklı sizden para yardımı istememiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…