Yol geçen hanı !!

Bunu görmemişim ya,ooh,41 kere beğenmek istiyorum bu yorumu,nasıl yapacağım tam olarak

Allah aşkına okurken ruhum resmen bunaldı.Misafir severima ama adabını bilecek çocukluysa çocuğuna bakacak yaşlıysa hizmette kusur yok ama yaşlı değilde eli ayağı tutuyorsa düşünceli olacak yardım edecek.ben senin yerinde olsam alır çocuğumu 1 hafta giderim annemlere kafa dinliycem diye 15 gün gelmem eve o zaman bak nasıl anlıyor o koca.yuva dağıtır böyle düşüncesiz görgüsüzler ya.

okurken beni sıkıntı bastı.Allah yardım etsin. acaba yemekleri makarnayla geçiştirseniz yani kaç çeşit yemek koyuyorsunuz önlerine?

Direk soyleyin geliyoruz dediklerinde musait degiliz diye veya cocuk hasta diyin vs.

Kumandayi ellerine geçirmelerine bile izin vermeyip onlar yokmuş gibi davranin hatta duşa musa gırın kapıları carpin. Cocugunuz aglayinca bu çocuk kalabalıkta hep böyle az kaldı anne cim gidecekler diyin.
Keşke bunları yapabilmeniz mümkün olsa.

Aa aynı bizim ev. Biz de bir de kendi evlerinde tuvalet adabı olanlar da adapsizlasiyor. Tuvaletten çıkınca kapıyı açık bırakıyorlar, lamba söndürmek yok zaten. Biz kimsenin evinde yan gelmeyiz, bizim eve gelen yan geliyor biz hizmetciyiz. Bizim de yapımızda yok kırmak birini, babamdan kaynaklı tabii. Kendi ailesine çok toleranslı , bu sene taktik degistiricez. Yazın hep anne tarafimi davet edicez, onlar anlayışlı en azından. Hem temiz hem de yardımcı insanlar. Diğer tarafa sıra birakmiycaz

Aslında babalar yada koca lar 1 kere kendi agirlasa misafiri ömür boyu istemezler. Tam birileri gelince diğer tarafta acil hasta var ayağına toptan gitseniz:)

Ah canım,bu kadar pişkinliği yapanlar, konu sahibi bunları yapsa bile,ah bizim gelin pek suratsız cıktı,oğlumuzda pek bahtsızmış,ama biz olgunuz,koskoca kadınlarız,ona uymadık,suratına katlandık oğlanın hatırı için,belli etmedik,kaldık yine derler emin ol.

Eşiniz böyle hoşgörülü olmaya devam ederse daha çok gelirler zamanında benim babamın amcaoğluları da bize gelirlerdi (üstelik babam evde olmazdı ve adamlar kamyon şöförüydü) duş almak üstlerini değiştirmek isterlerdi bir geldiler annem surat etti anlamadılar ikincide annem açıl açık söyledi alamam sizi kusura bakmayın diye. O oldu bir daha anneme sormadan kimse gelmedi eve

En güzeli onlar geldiğinde surat asmak... Ve birşeyler yapmamak odaya gir çocukla ilgilen yanlarına uzun süreler gitme.. anlarlar..

Benim herkesten uzakta yaşayan bi eltim var kimse gitmez evine.
Kadına biz bir kere gittik 2 günlüğüne sürat asti sabah 1 den önce kalkmadı kahvaltıyi biz hazırladık öğlen akşam yemek de yemedik dışarda yedik ona rağmen surat asti.
Kimse de gitmez ona açık acik gelmeyin der ee millet bir iki kez arkasından konuşur yüzüne güler.
Ki senede bir kez bu dediğim onu bile istemez kadın düşünün.
Yani demek istediğim siz de böyle olun istemediğinizi açık açık belli edin inanın insanlar sadece arkanizdan konuşur yüzünüze gulerler.

Eşinizin sizi anlaması lazım malesf ki bn de çok tahammülsüzum böyle misafirliklere ne yuzsuz insanlar var ya eminim sırf rahat ediyorkar diye geliyorlardr tatil niyetine allah yardimcin olsn bnce soğuk davran hiç kendini heba etme defolup gitsinler

Babamın sülalesi de böyledir, gelir haftalarca kalır vs. Annem tabi ilk evlendiğinde durumu fark etmiş namahrem evimizde kalmasın bayan kalsın diye babama şart koşmuş. Evli çift de kocası ayrı karısı ayrı kalamayacağından bizde kalmıyorlardı...

Bence de konu sahibi eve döndüğünde kipkirli bir ev talan edilmiş mutfak görür daha beter sinir olur tek hal çıkar yolu evin icinde terör estirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…