Yol geçen hanı !!

Eşiniz değişmezse daha çok yol geçen hanı olur eviniz.
Sizler o kişilere gidip ağırlandığınız gibi ağırlanıyormusunuz peki?
Bizdede öyle malesef kilometrelerce uzaktan gelip eve yaklaşınca arayan yemekli ve yatılı misafir kolonimiz var ve çare suratlarına pat pat söylediğimiz halde bulamadık.
Ağırladığımın onda biri bile ağırlamazlar biz bir kez gitsek beş kez on kez gelirler ama böyleler.
Eşiniz malesef bu durumdakilit mesele

En sevmediğim insan tipleri ya. Son durum nedir ne oldu? Allah aşkına gitmeden önce de bi laf çarp bi şey söyle ne bileyim bisey yap anlasınlar iyice. Dönüşte gelicez falan derlerse biz bi süre annemlere gidicez falan de sert bi sekilde.
Uğurlarken laf olsun diye bile yine gelin falan deme.
Ve onlar gidince de eşine tavrını koy bi güzel bi süre yüzüne bile bakma.
Aksama yemek yapma evi temizleme mesela onlar gittikten sonraki günler, eşine de "kaç gündür hem beden hem de zihin yorgunluğundan hasta düştüm madem onlara ayip olmasın diye bana bu ayıbı yapıyorsun buyur kendi yemegini kendin yap otur tek basina da ye" deyip bebeğini de al odaya cekil. Iyice bi kabus gibi bi hafta geçirsin de gözü korksun biraz.

Kocanızın demesine bakmayın siz belli edin. Valla benm kv net belli ediyo hatta geçen ona bozuldum. Annemin onların yaşadğı yerde işi vardı gitckti. Konşmasndan yada bildiği halde aramamasndan anlıyosun zaten.
Yani sen zaten aramıyosun anladğm kadryla gelncede evde ne varsa onu çıkar zorlandğnıda belli et yapcak başka bişey yok. Tabikide misafri severiz ama her ay iki üç günlük yatılı misafr ve hoşlanmıyosan bunu belli et.

Vallahi insanlari anlamak güç mağdur bir durum olur ok ama böylede olmazki otel gibi her canları isteyince yıl 2017 her yerde konaklama imkanı var hayır bide anlamadigim hadi özlediler diyelim geldiler bide dönüşte tekrarın ne alemi var daha bi travma geçmeden tekrar.... Bence tavrınızı koyun 7 kişi bence belese getirmece nasıl olsa hizmet ikram eden var düşüncesi

Valla helal olsun teyzeye. Insanin hayatta arkasinda kimse olmayinca kendi basinin caresine bakiyor iste. Kocalar keske once esim diyebilseler. Ama yok once esim bir hizmet etsin de kafasindalar.

En buyuk problem eşinizde.
Sizde kahvaltiya zeytin peynir yumurta cikarin gerisini ellemeyin. Oglen basit siradan seyler yapin. Aslinda hicbirini yapmayin. Cocukla ilgilenin uyutun edin. Ne diyebilirlerki? Bisey derlerse agzinin payini verin!! Okurken daraldım sinir oldum

Cok dogru..

Nasil bir cozum buldunuz bizde de benzerleri var

A Ayderkizi Eşiniz ailesine pek düşkün ama cefasını sizin çekmeniz koşuluyla. Daha önce de sizin işe geri dönmenize güvenip babasına para vermişti sanırım. Bence eşinizle bu misafir konusunu da konuşmalısınız. O kadar seviyorsa akrabalarını hizmet etmekten de gocunmamalı. İşleri başkası yapınca o misafirperverlik olmuyor.

Aslında bi cinnet geçirmek sizin işinizi çözer gibime geliyor. Siz onlara yemek hazırlarken onlar hiç yardım etmiyor mu içten içe doldurun kendinizi, onlara hizmet etmekten yorgunluktan ölüyormusunuz doldurun kendinizi, siz onlarla ilgilenmekten kaç gündür çocuğunuzla ilgilenmediniz mi çocuğunuzu ihmal mi ettiniz içten içe kızın onlara, siz böyle kafayı yemek üzereyken onlar içeride cümbür cemaat kahkahalar atıp eğleniyorlar mı hah işte kendinizi içten içe doldurduktan sonra geçin içeri ağzınıza geleni söyleyin, bütün içinizdekileri dökün. Geliyorsunuz bi yardım etmiyorsunuz çocuğumla ilgilenemiyorum sizin yüzünüzden öldüm yorgunluktan kaç gündür size hizmet etmekten diye bağırın, insan normal zamanda söyleyemediklerini kızgınlık anında çok rahat söyler. Hatta kırılmayan süs eşyalarınız varsa onları fırlatın yere ( kırılanları atmayın sonra toplamakla siz uğraşacaksınız) dönüşte sizi görmek istemiyorum deyin. İyice sinirinizi boşaltınca alın çocuğunuzu geçin odanıza. Bundan sonra tası tarağı toplayıp giderler herhalde. Hala gitmezlersede hepsini tek tek vurun bari kalıcı çözüm

Aslında o pat diye gecenin bi saatinde arayan misafirler varya,onlara şuan şehir dışındayız falan diyeceksin kalacaklar sokak ortasında,görecekler son dakika aramayı...
Yo yine gelirler bence,bari kapı dibinde sabahlayalım,en azından tanıdık kapı diye.Birde ev sahiplerini görünce,onlar utanmaz,ev sahibi utanır yine...

Birde süüürpriiiiz diyen versiyonu var bunların,ev sahibi şoktan bayılınca sevinçten sanıyorlar çünki

+1000

Kusura bakma canım eşin sana ve çocuğuna karşı cok merhametsiz
Sen ücretsiz izindeyken çalış diye baskı yapar
Evde otururken küçücük çocuğunla misafir yiğar

Eşin laftan anlayacak gibi durmuyor sen misafirle işini hallet
Geldiğin de suratını as
Öğle yemeğinde bulgur pilavı
Akşam yemeginde makarna yap otur kusura bakmayın bu aralar misafir ağırlayacak durumumuz yok diyin

Helal kız

walla 1 agırlarım 2 agırlarım 3 agırlarım 4. cü de elimi bişeye sürmem. hastayım derim. tavrımı belli ederim. önce eşime sonra misafirlerime. kim olursa olsun. makarnadan baska yemek yapmam.cocuguma da ayrı az bıse pişiririm onun yıyecegı oldu bitti oh miss. kendinizi dertlendiriyosunuz yarın öbürgün yüzünüze bakmayacagınız insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…