Yol geçen hanı !!

Bide sizi hemen esinize sikayet edecek kadar rahat olmalari cok ilginc!!
Ederler canım çünkü yeğenleri için çok kıymetli olduklarının farkındalar,o yüzden soyleyecekleri bizim aramızı açar mı diye düşünmez hatta sorun olsun diye de anlatırlar.
Bir de
Gönül koyduk demişler,biz sizi nasıl yakin görüyorduk da geliyorduk demek ki öyle görmememiz lazımmış. Öyle tripli şeyler içeriğini çok sormadım eşime ama daha fena şeyler söylemişlerdir eşim ben onlara iyice sogumayayim diye söylememiştir diye düşünüyorum.

Bence bir iki gün yorgun dolaşın ortalıklarda başınız ağrısın sürekli. Kafam gürültüyü çekmedi artık,kaç gündür hizmet etmekten hiç oturamadım acısı anca çıkıyor diyin.

Yakın gören insan bi işin ucundan tutar. Bütün işi evin hanımına bırakmaz. Heleki küçük bebeği varsa

Bu konuyu da diğerini de defalarca konuştum ama eşim bana tamam diyor anlıyorum diyor ama karşı tarafa da öyle net bir tavır gosteremiyor ,ne şiş yansın ne kebap misali iki tarafı da idare etmeye çalışıyor ve hep zararlı çıkan ben oluyorum.artik ona bırakmadan yapabildiklerimi kendim halledicem.
Bu arada
Diğer konumda ki paranın bir kısmını zora ki yatirdilar ama ne paragozlugumuz kaldı ne cimriliğimiz ..

bu ne yüzsüzlük hem o kadar evinde ağırla, karşıla, önlerine yemek koy hem de seni gidip kocana şikayet etsinler memnun kalmadık desinler, ayaklarını da yıkamanı bekliyorlardı herhalde. afedersin ama bulaşık (bizim memlekette yapışan insana denir) bu insanlar, inanılmaz derecede sinir oldum. çok çok iyi yaptın hatta az bile yaptın ben kocana karşı daha ılımlı davranmanı tavsiye etmiştim ama az bile yapmışsın. üzgünüm kocan adam olmayı öğrenmeli.

Iyi ki geldiniz kocam size en güzel yemekleri pişirecekmiş deyip karnim da nasil agriyor ah ölüyorum diye odalara kapansaydinız bu halde olmazdiniz.

Hadi gözünüz aydın artık o zaman. Bu gece rahat ve huzurlu bir uyku çekin bence.
Sağolun ,gerçekten ev darmadağın bir haftaya ancak temizlerim belki ama içim cok rahat,
Sabah kalktığımda inşallah sadece oğlumun sesi olacak evimde :))

Teşekkür ederim,
Kocamın ailesine olan bu tavrını evlenmeden önce görmüş olsaydım kesinlikle devam etmezdim ama herkes bu adam çok iyi bı aile babası olur dedi durdu , ki evlendik çok çok saygılı bir dediğimi iki etmeyen bir adam ama sadece evin içinde. Kendi ailesi annesi babası söz konusuysa onlar çok daha kıymetli ve kendisinin artık ayrı bir ailesi olduğunun farkında olmadığını gördüm her hatasinda. Benim sabrım tükenene kadar duzelir diye umut ediyorum.

Iyi ki geldiniz kocam size en güzel yemekleri pişirecekmiş deyip karnim da nasil agriyor ah ölüyorum diye odalara kapansaydinız bu halde olmazdiniz.
Ah şu misafir gelince ,evde en güzel ne varsa hazırla yedir ,en rahat yerde yatır mantığıyla buyutulmemis olsaydım yapabilrdim bu dediğinizi ve bunca zaman kendimi kullandirmazdim.

Ah şu misafir gelince ,evde en güzel ne varsa hazırla yedir ,en rahat yerde yatır mantığıyla buyutulmemis olsaydım yapabilrdim bu dediğinizi ve bunca zaman kendimi kullandirmazdim.
Aynen gelene git denmiyor. Allah sabır versın . kendı evınde misafir gibi oluyorsun. Tv bıle ızlemeye fırsatın olmuyordur. Yemek konusuna hıc degınmeyecegım

Aynen gelene git denmiyor. Allah sabır versın . kendı evınde misafir gibi oluyorsun. Tv bıle ızlemeye fırsatın olmuyordur. Yemek konusuna hıc degınmeyecegım
Amin
Oyle malaesef misafir gelsinde doğru düzgün karnım doysun masadan oyle kalkayim mümkün mü ki ,bana yemeğin yetmediği bile oluyor.
Allah hepimize yardım etsin,anlayışlı eş ve anlayışlı aileler nasip etsin. Benimkiler de akıl fikir anlayış Ihsan etsin

Ay sinir oldm bide kalkıp bı işin ucundan tutsalar bari ... Bebegıne yazk annesı onla ılglenmesi gerekrken mıllete yemek cay servisi yapıyor

konuyla ilgisi yok ama merak ettim 7 kişi 22 saatlik nereye gidiyorlar yahu deve üstünde ipek yolu yolculuğuna mı çıkmışlar bir kervan insan..
Canım okuyan bazı arkadaslarda orayı yanlış anlamış, biz yol üstünde değiliz aslında,bu gelen aile Trabzon dan Marasa gitmek için yola çıkıyor ama düz Marasa gitmek yerine önce Ankara'ya geliyorlar 12 saate. Sonra burdan 10 saatte Marasa başka bir akrabaya gidiyorlar, ve bize dinlenmek için uğradıklarını söylüyorlar. Aslinda evlerinden çıkınca Marasa gitseler aynı saatte varmış olacaklar ama gezmek olsun işte.

Ay sinir oldm bide kalkıp bı işin ucundan tutsalar bari ... Bebegıne yazk annesı onla ılglenmesi gerekrken mıllete yemek cay servisi yapıyor
Ya gelenlerde biraz genç olsalar yasıtlarım olsa hani daha rahat yardım isterim ama.esimin yengesi teyzesi kocalari vs. Hep yaşça da büyükler benden.( Hos yasıtım olanda vardı bu defa o da biseyi ucundan tutmadi..)O yüzden devamli bir hizmet ,yemek çay koy kaldır modundaydim yatana kadar.

delirmiş onlar:)
maraştakilere de yazık yahu 7 kişi kalmalı misafir mi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…