Yol geçen hanı !!

şuursuzmuş sizinkiler de valla ne sabırlı insanlarsınız ben var ya kocmaı yerim yer..! Yatağıma almam vallahi billahi.. Hayatta benden onay almadan misafir kabul edemez bir kere o hatayı yaptı sen bana sordun mu ben müsait miyim değil miyim bir planımız var mı yok mu ev derli toplu mu değil mi? Dedim ve ondan sonra anlayışla karşıladı haklısın dedi o oldu yani.. Acaba gerekli tavrı koyamıyor musunuz eşinize arkadaşlar

Kötü gelin olmakla kurtulursun ancak,ama eş senden yana olursa, aileme rezil ettin beni de diyebilir.
Muhtemelen rezil ettin beni ne düşünecekler şimdi der.
Şu an ters birşey desem surat assam hemen ayıp oluyor diye ya mesaj atıyor ya da fırsatını bulunca hemen uyariyor beni bende bana ayıp olmuyor mu ,bundan sonra böyle beğenmeyen gelmez diyorum.

Misafir her zaman baş üstü olurda bunların ki artık düşüncesizlikte değil saygısızlık . Aryıp haber vermiyorlardı madem , geldiklerinde hazırlıksız yakalandım de gerekli ilgiyi gösterme , suratınla belli et , öyle sirke satma ama yüzlerine de gülme. Ara ara bugünde şu işim vardı de , ya da yarın şuraya gidicem şu kadar saat işim var de . Kuaföre ağdaya gitmem gerek de çocuga sunu bakcam de,evde duramayacağına dair şeyle söyle . Zavallı annemin de başından misafir hiç eksik olmaz , hele yazları günde kaç kez sofra iner kalkar bilmezdik , gelenler bebesine bir otur demez her gün dip bucak temizlenen ev alt üst olurdu . Bunlarda hep babamın sülalesi tabi . Gelen bi de fitne fesatlık yapardı . En son annem gelmeyin artık psikolojımı bozdunuz istemiyorum dedi . Tabi ipler koptu ama bu noktaya kadar getirende onlar . Ya surat yapacaksın ya açık açık müsait değilim diyeceksin . Ya da onlar geldiğinde sende kendi akrbalarını çağır .evet ev cok kalabalık olacak ama cekınır kalmazlar belki .

Sizin ev kervansaray mi ya yol ustunde her gelen dinleniyor.Uzakta olmak daha rahat diye biliyordum ben.

rizeli misin? eğer öyleyse laz damarın nasıl dayandı bunca zaman çok merak ediyorum.
gece arayanlara cevap vermesin yahut evde yatıya misafir var yer yok desin eşin. bikaç kere yapın bunu gelenler de anlar elbet.
ha şu an bulunanlara da hizmet etcem diye hırpalama kendini. aç bırakma ama mükellef sofralarda hazırlama.

Canım senin kocan anlayisliymis anlamış bir defa da ,ne kadar anlatsamda olmuyor,yine evde bir dolu insan .. tavir da koydum hamileyken geldiler izindeydim , gelen misafiri evde bırakıp dışarı çıktım isim var diye saatlerce bos bos dolandim ,eşimin işten gelme saatlerinde eve gittim ama yok anladıklarına eminim ama yuzsuzlukten başka bir açıklaması yok bunların..

Açmayın teli babası aradığında her seferinde sizin hasta olduğunuzu yada kendinin hasta olduğunu söylesin bu halde misafir agirlayamayiz desin ay bu ne yaa devamlı yatılı misafir sevmek değil onlarınki bence arsızlık

Hadi siz bişey diyemiyorsunuz da eşiniz neden sessiz kalıp sizi hizmetçi olarak kullanmalarına izin veriyor...
Resti çekin eşinize...
Çok meraklıysa kendisi agirlasin sülalesini tek başına...
Bu nedir canım
Dusuncesizlikde çığır açmışlar.
Evlerden ırak

Merak ettim bu gelenler eşinin neyi oluyor. Yakın akrabamı amcamı teyzemi yada uzak akraba mı

Yuh ya siz de o zaman net söyleyin direk böyle bodozlama gelmeyin istemiyorum diyin vallahi ne yapılır ki töbe yarabbi

Babamın hemşehrisi bir kadınla tanıştım,yaşlı epey.Konuşurken geçmişte yaşadıklarını anlattı.Başta eş ailesiyle yaşıyormuş.Kayınpeder parası varken,eve mutfağa birşey almaz,birde misafir getirirmiş.Bir gun misafir getirmiş,evde bir lokma yokmuş.Hamur yoğurmuş,açmış pişirmiş zavallı kadın,3 yaşındaki çocuğu açlıktan ağlarken.Sofraya koymuş.Yavrusuda aç ya,uzanıp bir parça almaya çalışmış.Kayınpeder kudurmuş adeta misafirin yanında.Çocuğa bağırmış,terbiye yokki,anası ne ki danası ne olsun diye .Kadın diyor,orada bana birşey oldu,kendimi kaybettim,sofrayı başlarına yıktım.O olaydan sonra taşınmışlar.Bir zaman sonra da ev yaptırmışlar.Kayınpeder başlamış üst katıda ben yapayım, oturayım.Eş kişisi tamam filan diyor.Bu kadın bunu duyunca almış eline balyozu,üst kata merdiven için bırakılan betonu,pat küt kırmaya başlamış.Eşi hışımla evden fırlamış,ama karısını balyozla görünce yelkenler suya inmiş.İsterse inmesin.O gün adım deliye çıktı,bir daha bulaşan olmadı da rahat ettim diye anlatıyordu,benim kahkahalarım arasında

aynısını ben de yapardımmm vallahi hiç gelemem böyle şeylere..

Belli ki esinizin yuzu tutmuyor hayir demeye. Ama bir bahanede uydurabilir. Sizde oyle her gelene esiniz yok iken yoruluyorum cocukta zorluyor beni vs bisiler konusun ki bi daha ki bi daha gelmeye kalkmasinlar cekinsinler. Bu lafin ustunede bi daha gelecek olan yuzsuzdur yani.

Merak ettim bu gelenler eşinin neyi oluyor. Yakın akrabamı amcamı teyzemi yada uzak akraba mı
Yok uzak değil amcalari iki yengesi ve çocukları. Uzaktan akrabaya sıra gelmiyor pek çok fazla teyzesi halası amcası vs var.donusumlu olarak geliyorlar

Teyzenin hikayesi benim de çok hoşuma gitti,bu saatte gülümsetti yüzümü :)
Çok çok iyi yapmış :))

Her isi siz halletmeye calismayin vazifeniz olur altindan kalkalamzsiniz.
Misafir gelince yemek olarak sadece bir cesit yapin yetismedi habrrsiz olunca bu kadar oluyor vs deyin.
Esinizin de utusunu camasirini biraz aksatin misafirlerinden yetisemiyorum deyin.
Misafir geldiginde cocugunuzu alip diger odada oyun oynayin cizgi film izleyin.
Cocukta aglamaya baslayinca dengesi bozuldu cocugun da gibi alttan alttan laf carptirin okuz degilse anlarlar....
Size sabir diliyorum.

Yok uzak değil amcalari iki yengesi ve çocukları. Uzaktan akrabaya sıra gelmiyor pek çok fazla teyzesi halası amcası vs var.donusumlu olarak geliyorlar

Yakın akrabalarmış madem, yardım etseler ya sana bi işin ucundan tutsaklar ya bütün gün ö...z gibi oturacaklarına. Hoş insan olan yedi kat ele yardım eder ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…