Yol geçen hanı !!

Direk söyleyin ben sizin yerinizde olsam ararım artık kabul edemicem çok yoruluyorum derim yüzsüzlük yani artık 7 kişi birden o kadar süre kalmaya gelinir mi? Geldiklerinde de özenmeyin aç kalsınlar yataklarını kendileri açsınlar kimse sizin kötü gününüzde yanınızda olmaz hep iyi gününüzde yanınızda olurlar inanın değmez kabul etmeyin

Walla ben senin yerinde olsam direk solerim cocuqumla ilqilenmek istiyorum artik kabul edemicem kusura bakmayin derim...tabi esinin ne dusunduqu desteqide onemli walla benim esim ben hamileyken ilk 3 ay ben dinleniyim diye hickimseyi kabul etmedi ewe bunuda acik acik soledik yani kirilmaca kusmece olmaz insanlar insanlari kullanmayi severler ne anlayissiz insanlar var ya

Yapacağınız şey çok basit. Hizmet etmeyin. Bebeğimle ilgilenmem lazım diyip çekilin. Kocanız mı hizmet eder, bu kadar düşüncesiz misafirler duvar mı kemirir o kısmı sizi ilgilendirmez.

topla pilini pirtini.annene git uzak veya yakin.esin tekken cagirsin yiyosa hadi bakalim.gidemiyosan hasta numarasi yap dra git yalandan yap numarani yorgan dosek yat.hatta o dusincesiz esin e sorumluluk ver cocuga baksin.
nasil bu kadar sakin oluyosunuz ben olsam kiyameti koparirim su kocalar ne kadar sorumsuz sizde ses cikarmassaniz size gelen yuzsuz misafirler sizden ayrilirmi.bedava otel bulmuslar birde hizmetci kovsaniz haklisiniz.ben burdan sinirlendim sizi dusunemiyorum.ama o kocaniza iyi bir ders verin sizde kendi sulalenizi cagirin yada evi terk edin biraz akli basina gelsin...

Sabah kalkınca sinirlerimi bir kez daha ziplattilar, yatakları kaldırıyoruz ,biri çıkıp dedi ki kendi yattığını gösterip bu yastık kılıfı sanki kullanılmış daha önce ..O an bogabilirdim o kadını..
dedim ki ay evet olabilir ama yabancı değildir kullanan merak etme geçen hafta amcanlar gelmişti o zaman kullanmıştım, yıkıyorum sık sık ama kurumasına vakit kalmadan başkaları geliyor o yüzden bu hafta gözümden kaçmış.
Hiçbir şey demedi kadin yüzü düştü ,esimde gelmiş hala ayıp oldu neden öyle dedin yanlış anladilar diyo ,ne yanlışi,anlaması gerekeni anladilarsa oturup sukredicem ya ,sordu bende cevap verdim dedim.

İnanın devamlı bunun tartışmasi oluyor aramızda ,diyorum dediklerimi yapıyorum da ama yok anlamıyorlar bir kaç hafta sonra böyle konuşmalar hiç geçmemiş aramızda sanki öyle oluyor sonra yine birileri geliyor yine bı badire atlatiyoruz yine aynı şeyler.

Canım benim durumumda senle çok benzerdi bizde eşimle ayrı şehirdeyiz ama şehirler arası yola çıkanın uğrak yeri olmuştu evimiz.bende eşimde biraz yumuşak yüzlüyüzdür gelmeyin kabul edemeyiz falan hayatta diyemeyiz.ee bende bezdim gelenden gidenden hepte yatılı enson eşime çektim resti bundan sonra arayan olursa ewde değiliz şehir dışındayız diyeceksin dedim yoksa fena bozuşuruz,.oda öyle yapıyo artık öyle öyle anladılar tlf baya azaldı. öyle laf sokmaya falan çözemezsin bu işi.insanlar malesef çok bencil lohusayken bile bir hafta kalmaya gelen misafirlerim oldu düşün,sen kendini düşünmezsen kimsenin umrunda olmuyorsun eşinin bile...

Eşin anlamıyorsa direkt misafirlerle iletişim kur . Mutfaktan cikamiyorum ,bebeğimle ilgilenemiyorum diyorsun. .Hiç gerek yok buna ve çok yanlış . Yemek hazırlarken, masayı ve mutfağı toplarken yardım iste asla yalnız yapma .bunu yaparken de ne kadar zorlandığını söyle ,çocukla misafir agirlamanin çok güç olduğundan falan bahset .memnuniyetsizligini anlasınlar ki bir daha ki sefere gelirken iki kere düşünsünler . Cocugun agliyorsa da bırak herşeyi çocuğunla ilgilen ve herkes kendi işini yapsın .böyleleri hizmet görmeyi sever ,görmezse de gelmez .büyük düşüncesizlik Allah bildiği gibi yapsın.

Eşimin tüm akraba çevresi kendi içlerinde evlenmişler bu yüzden birbirlerine gidip gelirken sormak ya da gittiklerinde rahatsız edermiyiz çok kalmayalim diye düşünceye sahip değiller.gelinleri hep kardeşlerinin çocukları,ben dışardan gelen ilk yabancı gelinim ,bunu anlayamıyorlar ,benimde normal karşılamami bekliyorlar laf arasında diyorum hep kulturlerimiz çok farklı benim ailem böyle değil diye ama guzellikle söylemekten anlamıyorlar .

iyide demekki yeterince surat yapmıyosun yani tanrı misafiri hem gisiste hem dönüste ugramaz valla bu kadınları anlamıyorum cekilicek cileyi basta yapıyosunuz kocan kabul edicekse seni böyle kabul etsin cekemiyorum diye odada cemkir en fazla 1 hafta kus kalırsın gelenlerde herkeze der filanca kimseyi istemiyo sende rahat edersn söylen is yaparken

iste onu sen dicen sen rahatsız olucan yemek hazırlanırken söylencen ay masamıszda kücük biz cekirdek bi aileyiz valla napcan dicen bi kahkaha yatak sererken yastık yok dicen carsaf vercem valla böyle kötü olmaak istmeme ama insanı mecbur bıraktın mı olurr

sen haklisin ama esine karsi ters davranman niye sonucta arayip da gelmeyin falan diyemez ki
Şimdiye kadar demedigimiz için bu haldeyiz,
Ne kendisi bu duruma müdahale ediyor ne de bana birşey dedirtiyor,aradıklarında müsait değiliz bu hafta demek o kadar da zor olmamalı. Arada yorulan ben oluyorum perişan olanda yavrum oluyor.

Çocuk durmuyor deyip yemeği falan onlara kitle bugün.

eeee sen demekki suspus birisin onlara cay koyarken esine bagararak cagar hayatım yetisemiyorum farkındasın cay koy istersen de misafirlerde anlasun

eeee sen demekki suspus birisin onlara cay koyarken esine bagararak cagar hayatım yetisemiyorum farkındasın cay koy istersen de misafirlerde anlasun
Diyorum demez miyim,ama anlamıyorlar yuzum hiç gülmüyor oturup sohbet etmiyorum fırsat bulunca hemen çocuğumla ilgileniyorum oynuyorum, esimde anliyor bunu ama başka kimse anlamiyor ya da anlamazlıktan geliyorlar,daha şimdi birisi bana bakarak diyor ki biz bu gece kacariz burdan,esimde neden daha yeni geldiniz ama siz bilirsiniz diyor, zaten duymak istedigi bu biz israr ediyormus havasi verip biraz daha kalabilmek. Benim önce kocama laf anlatmam lazım.

Eşiniz "Tanrı misafiri" diye hoşgörüde elbet tavan yapar. Bırakın da biraz eşiniz ağırlasın o tanrı misafirlerini.
Yapmayın yemek, çocuğunuzla ilgilenin. Akşama gelirken de "Bir koli yumurta, 4-5 paket makarna, bi margarin al canım" deyin. Yesinler dursunlar sahanda yumurtayı makarnayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…