Yol geçen hanı !!

Ne kadar görgüsüz insanlarmış yani mecburiyet olur anlarımda nasıl rahat edebiliyorlar
Hadtayım de git yat kolumu bile kaldıramıyorum de eşin yapsın herşeyi
Bugün gerçekten hasta oldum ya dün ki yorgunluk gecede uyuyamadım sinirden stresten ama kimse kalkıp çay bile koymadı. Neyse yine hazirladm kahvaltıyı bebeğime yedirip geçtim odaya rahatsizim biraz uzanicam diye. Oturuyorlar kendi kendilerine şimdi artık öyle yanlarına bile çıkmıcam doğru düzgün umarım anlarlar biraz.

Valla süper laf sokmuşsunuz aynen devam valla böyle böyle uzaklaştırın kendinizden valla çekilir dert değil mesela insanlar evdeyken çocuğunuzu alıp geçin yatın odanıza ya da alın çocuğu çekin gidin dolanın dolanın gelin.. Nereye derlerse kafamı dinlemeye dersiniz..

iyide yanlıs yapıyosun sabah kocana neden demedim geceden daha askım ben cok yoruldum diceksin misafirlerin yarında artık sabaha kahvaltılar senden ben cocuklu bi insanım falan diye konuscan onların yanınada

Şimdi kaynanamdan başlarlar yedi sülalesine anlatırlar böyle dedi sizin gelin bize diye.

Tamamini okumadim ama ana fikri anladim.Siz hoslanmadiginiz kimseye hizmet etmek sorunda degilsiniz.Tamam misafirperveriz anladik ama cocugunuzu rahatsiz eden evinizi otel gibi kullanan insanlara misafirperver olmayin bence.siz kendinizi paralayip onlerinde hizmetci gibi calistikca tabi her firsatta size gelirler yerler icerler giderler.Azicik dozunda yaparsaniz her seyi mesafeyi hissetirirseniz bir daha bu kadar rahatsiz edemezler

Valla güzelim yerden göğe kadar haklısın.Allah mecbur bırakmasın ama ölsem kimsenin evine gidip yük olamam Oteller ne için var.Parama geçer sözüm.Bu insana eziyettir misafirlik değil.Kim olsa katlanamaz.Bidaha gelen eden olursa yık kocanın üstüne.Yorgunum de,bu kadar insanı ağırlatamam de.Ya eve yemek isteyin kebap filan ya da dışarı götürelim de.Işin maddi kısmı kocana değince bakalım bu kadar isteyecekmi gelmelerini.Bu iş böyle giderse sinirlerin bozulur,sabrın kalmaz haberin olsun.

Canım onların gideceği gün kalk valiz hazırla yalandan bende sizi yolculayıp annemlere gidicem bir süre orda kalıcam sizin
Geleceğiniz zamanda orda olurum görüşemeyiz bir süre artık falan de bu ne ya darlandım ben bile eşini de al tatlı dille konus tlf bakmasın bi süre babası ararsada hastayım yatıyorum alamam vs desin bulmuşlar sessiz kadını kullan Allah kullan

Hiçbir şeyi yetistiremeyin. Dışardan kızarmış tavuk, döner alın yanına makarna. Kahvaltıda tek çay ve kahvaltılık.

Siz hizmette kusur etmeyerek dahA doğrusu kucuk çocuğa ragmen kendinizden taviz vererek ayaklarını alistirmissiniz. Bana yatılı gelenlerde bu kadar pişkinlik görmedim hiç hepsi bir şekilde yardım ediyordu. Zaten birinci derece akrabam dışında yatılı kalma yok bizim akraba çevresinde çok sukur. Çocuğum ağlarken de kesinlikle hizmet için ugrasmam. Önce çocuğum ki zaten cocuklarim huysuzdu. Halimi gören daha da gelmek istemiyor farkediyordum çünkü ya hizmet edecek ya çocukları oyalayacak. :))

Bizde de işe yarar bu umarım,iki gündür ben de yüzüm beş karış dolanıyorum ortalıkta ama şu ana kadar anlayan çıkmadı

kv duyarsa duysun
deli desinler isterlerse ne derlerse desinler illaki pes edecekler bi sekilde
ben anlamadim normalde 12 saat olabn yolculugu 22 saate çikarmayi nasil basariyolar
haritanin ustunde uçgen mi çiziyolar naoiyolar boyle

biz gurbetdeyiz evimiz yok TR DE, izine gidince kv elti vs karisik kaliyoriz , ben olabiligince diarda geçiyorum gunlerim çok rahatsiz oluyorum abska yerde kalmakdan ama simdilik idare ediyoruz insallah enn ksia surede ev almayi duusnuyoruz
ilk gittigimde kuçuk eltimde kaldim surekli çcouklarina kiziyordu bende ustume alinioyordum çok uzuluyorudm
bi dahakine diger eltime geçtim bakdim kuçuk elti yine afra tafraalrda meger ramaznda sigara içemedigi için soyleniyormus :) ama buyuk eltimle gerçekten daha rahat etmistim sadece uyumak için eve girsemde
sen çocuga kizmada kocana kiz yada komsuya kiz ne biliyim soylen dur biseylere onalr disinda
bugunku lafin da çok guzel oturmus içine de oturur insallahhh :)

ha bu sene esim babamin evinde kalicam diyor nasip kismet bakalim :)

toplam izin suremiz 5 hafta ama birini kendi koyume gidiyorum birini tatile birine akrabakra vs çabuk geçiyor gunler :)
en son 3 yil once gitmistik insallah agir gelmeyiz

Bu gelenler otelde gibi öylece oturuyo mu ?

Yardım iste yık üstlerine herşeyi sende git yat başım ağrıyo de . Küçük öocukla eve bile bakmak zor de . Belli et istemediğini .

Yada açıkça söyle gelmeden önce beni arayın herzaman müsait olmuyorum müsaitsem gelirsiniz dersin.

Bulaşığada eşini sok istiycek mi bidaha görürsün

Benim ki de öyle hayır ,yok ,olmaz kelimeleri yok adam da ,kimseye söyleyemez kimse kirilmasin herkesin gönlu olsun,özellikle kendi akrabalarının annesinin babasının. Bu yüzden hepsi bizi maddi manevi somuruyorlar.bunlari kocama anlatıyorum , bizimde ihtiyacımız olsa gitsek ,ya da bişey istesem hemen aynısini yaparlar verirler diyor,saf desem değil,aşırı iyi niyetli desem değil,değişik bir insan.

Ay bunaldim okurken. Misafiri severizde bukadarda olmaz arkadaş bide kızımı itip kakicaklar valla fena olurum. Bence kadınlarla mutfakta veya yalnız kaldığınız vakit laf carpin açıkça ben babamlara bile gidip 2 gün kalinca 3. Gün rahatsız olurum. Bide aciksinlar bırakın ve coook ağır davranın iş yaparken yemek koyarken :) anca bundan anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…