Benimle yaşıt olan bir kuzeni var bı tane o kalkıyor iki tabak koyuyor sofraya güya yardım ediyor gibi görünüyor ama sonra ortada yok. Diğerleri de genelde yiyip içtikleri için çok meşgul görünüyorlar uzaktan.genelde salonda oturarak vakit geçiriyorlar yemek saatlerinde masanın başına geçiyorlar sonra yine aynı yerlerine.Bu gelenler otelde gibi öylece oturuyo mu ?
Yardım iste yık üstlerine herşeyi sende git yat başım ağrıyo de . Küçük öocukla eve bile bakmak zor de . Belli et istemediğini .
Yada açıkça söyle gelmeden önce beni arayın herzaman müsait olmuyorum müsaitsem gelirsiniz dersin.
Bulaşığada eşini sok istiycek mi bidaha görürsün
Benimle yaşıt olan bir kuzeni var bı tane o kalkıyor iki tabak koyuyor sofraya güya yardım ediyor gibi görünüyor ama sonra ortada yok. Diğerleri de genelde yiyip içtikleri için çok meşgul görünüyorlar uzaktan.genelde salonda oturarak vakit geçiriyorlar yemek saatlerinde masanın başına geçiyorlar sonra yine aynı yerlerine.
Yapıyor mesela çay dolduruyor ,sofrayı toplamama yardım ediyor mutfağa taşıyor falan ama ondan başka yerinden kalkan yok. Ama ev cok kalabalık devamlı bir iş döngüsü var,kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği..,bulaşıkları toplayıp ,yemek yapmak o kadar vakit alıyor ki mutfaktan çıktigim anlar çok nadir.o zamanlarda da hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorum bebeğimi alıp gidiyorum odama.çekilcek dert değil. kocan olcak adam yardım etmiyomu, yada çocuğa bakmıyomu
Tabi ki hayır ufak tefek şeyler yapıyor ama evde oturan yedi yabancı insan var odadan cikmayayim başlarının çaresine baksınlar gelirken bana mı sordular diyemiyorum işte ama demem lazım .Bu kadar misafir seven kocanız işlerin de çoğunu üstlenmiştir herhalde değil mi?
Değil derseniz neden yapıyorsunuz diye sorarım.
konunuz resmen içimde bir senarist yarattı. yahu ortada mutfakta kimse yokken atın 2 3 tabağı hızlıca yere kırılsın hemen ardından yatın üstünde bayıldınız sansınlar. çok yorgunum filan dersiniz sonra. tabi birazda oyunculuk olmalı. eşşek değiller ya anlarlar heralde
Çok tatlısınız güldürdünüz beni :)konunuz resmen içimde bir senarist yarattı. yahu ortada mutfakta kimse yokken atın 2 3 tabağı hızlıca yere kırılsın hemen ardından yatın üstünde bayıldınız sansınlar. çok yorgunum filan dersiniz sonra. tabi birazda oyunculuk olmalı. eşşek değiller ya anlarlar heralde
Böyleler canım,devamlı seyir halindeler,evde oturmayı çok sevmiyorlar herhalde sebebini bilmiyorum bana da saçma geliyor .. cogu Bir iş için bile gelmiyor hep yol üstündeyiz imajı veriyorlar gelmiskende kalıyorlarBen bu isten hicbirsey anlamadim
Neden geliyorlar size neden kaliyorlar
Hani bir kez oldu diyelim
Durmadan neden misafir geliyor yatili
Amaclari ne? Bi insan birine neden yatili gider?
Anlayamadim hicbirsey
E sen hizmet edip durursan senin memnun olmadığını anlayamazlar bile. Getir akşam yemeğine makarna üstüne koymaya sadece peynir. Görsünler.. Böyle tabi gelirler. Kalkarken de herkes tabağını yıkasın bir zahmet kızımla ilgilenmem lazım de kalk.Yapıyor mesela çay dolduruyor ,sofrayı toplamama yardım ediyor mutfağa taşıyor falan ama ondan başka yerinden kalkan yok. Ama ev cok kalabalık devamlı bir iş döngüsü var,kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği..,bulaşıkları toplayıp ,yemek yapmak o kadar vakit alıyor ki mutfaktan çıktigim anlar çok nadir.o zamanlarda da hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorum bebeğimi alıp gidiyorum odama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?