Yol geçen hanı !!

Benimle yaşıt olan bir kuzeni var bı tane o kalkıyor iki tabak koyuyor sofraya güya yardım ediyor gibi görünüyor ama sonra ortada yok. Diğerleri de genelde yiyip içtikleri için çok meşgul görünüyorlar uzaktan.genelde salonda oturarak vakit geçiriyorlar yemek saatlerinde masanın başına geçiyorlar sonra yine aynı yerlerine.

Bu kadar misafir seven kocanız işlerin de çoğunu üstlenmiştir herhalde değil mi?

Değil derseniz neden yapıyorsunuz diye sorarım.

Tamam o kuzen tabak koyarken sende geç salona otur. Acıktıklarına göre kalkıp koyucaklar .
Bulaşığada dokunma çayda koyma yaparlar merak etme.

çekilcek dert değil. kocan olcak adam yardım etmiyomu, yada çocuğa bakmıyomu
Yapıyor mesela çay dolduruyor ,sofrayı toplamama yardım ediyor mutfağa taşıyor falan ama ondan başka yerinden kalkan yok. Ama ev cok kalabalık devamlı bir iş döngüsü var,kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği..,bulaşıkları toplayıp ,yemek yapmak o kadar vakit alıyor ki mutfaktan çıktigim anlar çok nadir.o zamanlarda da hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorum bebeğimi alıp gidiyorum odama.

Bu kadar misafir seven kocanız işlerin de çoğunu üstlenmiştir herhalde değil mi?

Değil derseniz neden yapıyorsunuz diye sorarım.
Tabi ki hayır ufak tefek şeyler yapıyor ama evde oturan yedi yabancı insan var odadan cikmayayim başlarının çaresine baksınlar gelirken bana mı sordular diyemiyorum işte ama demem lazım .

Nefret ediyorum bu tiplerden kabile halinde milletin evine coreklenir yuzsuzler.

hahhahh güzel fikir :)
Ama eşeklere haksızlık yapmayalım,hiç bir hayvan türü bu kadar düşüncesiz olamaz.

Çok tatlısınız güldürdünüz beni :)

Ben bu isten hicbirsey anlamadim
Neden geliyorlar size neden kaliyorlar
Hani bir kez oldu diyelim
Durmadan neden misafir geliyor yatili
Amaclari ne? Bi insan birine neden yatili gider?
Anlayamadim hicbirsey
Böyleler canım,devamlı seyir halindeler,evde oturmayı çok sevmiyorlar herhalde sebebini bilmiyorum bana da saçma geliyor .. cogu Bir iş için bile gelmiyor hep yol üstündeyiz imajı veriyorlar gelmiskende kalıyorlar

Bu nasil istir ben anlamadim.
Esinizin sulalesi surekli seyahat mi ediyor da gelip gecip size ugruyor?
Allah sabir versin, ben olsam hic yemek yapmam disardan soylerim.
En fazla 2 gun surer herhalde bütün parasini yemeğe veremez esin.

Bak şuan kocam mutfakta akrabasına fırında güveç yapmakla meşgül. Ben de kk bakıyorum. Ya yemekleri sen yap ya da dışardan sipariş et de. Kalabalığa para yetmeyeceğine göre kolları sıvayıp mutfağa girecek.

canim aksama sade makarna ve corba yaparsin bitti.sofrayi bile kurma cok karnim agriyor ben icerde dinleniyorum ,yemek hazir siz yer kaldirirsiniz diye soylersiniz .Esinizede iyice soylenin basim ,belim ,karnim agriyor sabah kahvaltiyi sen hazirla sen kaldir dersiniz.Hatta yemek yapmayi birakin esiniz hergun kiymali pide alsin gelsin .
Bebeginizi kesinlikle ihmal etmeyin , kusura bakmayin bebek durmuyor siz yemekleri halledin sonrada elektirik supurgesini ,kovayi cikartin evin de temizlenmesi lazim dersiniz.

Tepkini koymadigin sürece böyle gider ....hazırlık yapma onlar geldiğinde çocuk hiç durmadı bisey yapamadım yafa baş ağrısından yerimden kalkamadim de günlerce süren baş agrin olsun mesela her işi onlara yaptir.....

Canım ben eski evliliğimde tatil beldesinde oturuyodum eski eşimin tüm akrabaları ta kıştan derlerdi gelcez diye otel gibi kullanırlar bi halt yapmazlardı aynen oğlumda küçüktü benimde üstüne alkol sigara evde çıldırırdım. Yazın memlekete gidicem derdim o zaman anahtarı bi tane yaptır bize ver demişlerdi Allahım hatırladıkça sinir oluyorum

Bakma önlerine yemek koyma altlarına yatak hazırlama evi süpürme bakalım o zaman napıcaklar. Oldu boş beleşe otel de kalır gibi yaşa ya daha minicik çocuğu olan bir kadının evinde insanlar utanma da kalmamış.

adamın ailesi sizi ele geçirmiş çalışsanız onlara para yardım yapılıyor
ücretsiz izindesiniz aile sizin evi otel gibi kullanıyor
çok sessiz kalmışsınız

Ise baslicam de cocugu al sabah cik aksam gel... Her sorana da ise basladim ek dersler aldim cok yogunum deyin.

daraldim sen o sehri degistir.Bir ara bende merkezi bir yerdeydim dogum yapan hasta olan kontrole gelen gezen bizdeydi tasindim mis gibi oldu

E sen hizmet edip durursan senin memnun olmadığını anlayamazlar bile. Getir akşam yemeğine makarna üstüne koymaya sadece peynir. Görsünler.. Böyle tabi gelirler. Kalkarken de herkes tabağını yıkasın bir zahmet kızımla ilgilenmem lazım de kalk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…