Rahat ettirmeyin o zaman kendilerini misafir gibi hissettirin ki ne kadar kalacaklarını falan bilsinler misafiri severim ama haddini bileni bunlar biraz eşşek yerine koyan cinsten sanırım müdahalede sert çıkın anlayacaklarsa anlarlar mesela çocugunuzun hırpalanmasına gayet ses çıkarabilir bozulduğunuzu belli edebilirsiniz bunda bişe yok küçük bebek kendini koruyamaz bir zahmet onlar sahip çıksın çocuklarına.Kaldıkı daha küçük çocuklu kadına gidipte 1 hafta yatılı kalmak bence abes olan sizin yapacagınız değilYüzsüz değillermis canım,bizi çok seviyorlar ve biz de çok rahat ediyorlarmis. O yüzden boyleymisler.
Herkesin keyfi için hizmetçiden beter hizmet ederseniz olacağı budur. Yemek hazırlamayın etrafı toplamayın çocuk dışında gündem kabul etmeyin. Herkesin rahat edeceği bir ortam neden sunuyorsunuz anlamadım ki. Yüzsüz insan çok tabi ki kalırlar. İyykkYüzsüz değillermis canım,bizi çok seviyorlar ve biz de çok rahat ediyorlarmis. O yüzden boyleymisler.
Seni koridora atıp odana yerleşir böylesi bence aklından geçirmeYa 1+1 eve taşınmayi bile dusunuyorum artık, yatacak yer olmazsa gelmezler diye..
Eviniz şimdi kaç odalıOyle olsa ve Gelseler nereye sigacaklar üst üste mı yatacaklar yoksa yatak odasında yere yatak yapar sigariz mı dicekler merak ediyorum .
Waaawwww süpeeeeerrrrkonunuz resmen içimde bir senarist yarattı. yahu ortada mutfakta kimse yokken atın 2 3 tabağı hızlıca yere kırılsın hemen ardından yatın üstünde bayıldınız sansınlar. çok yorgunum filan dersiniz sonra. tabi birazda oyunculuk olmalı. eşşek değiller ya anlarlar heralde
Rahat ettik demeyi,iltifat sanıyor bazıları gerçekten...Yüzsüz değillermis canım,bizi çok seviyorlar ve biz de çok rahat ediyorlarmis. O yüzden boyleymisler.
Kötü gelin olmakla kurtulursun ancak,ama eş senden yana olursa, aileme rezil ettin beni de diyebilir.Ah ya çok teşekkür ederim,
Amin inşallah,cümlemiz için bu güzel Duana amin diyorum,Rabbim evladını sana seni de ona bağışlasın.
Ben her durumda misafirdir diye sabır göstermeye çalışırken yavruma söylediklerinden sonra bunu aslında hiç haketmediklerini anladım. Hakettikleri değeri vereceğim bende artık.
1 ay kim kalıyor ya daha neler? Eşinin ailesi mi yoksa akrabalar mi?Cok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun Can'ım
Benimde durumum aynı üstelik bende 1 aydan fazla kalanlar bile var 8 aydır evliyim toplasan 10 gün esimle tek kalmadım evimde
Bahaneler aynı biz sendeyken kendi evimizde gibi hissediyoruz diyorlar
İş güç yapıyorlar hatta ben hiç yapmıyorum bile . kendimi misafir gibi hissediyordum o kadar sahiplenmişti evi
Grip olmuştum aman çocuğuma bulaşmasın falan diyordu napim kendi evimden mi gideyim çocuğun hasta olmasın diye
3 +1,her odam dolu şu anEviniz şimdi kaç odalı
Ay bir ay nedir onlar o kadar sürede kendi düzenlerini bile oturturlar o evde. Allah yardım etsin size de.Cok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun Can'ım
Benimde durumum aynı üstelik bende 1 aydan fazla kalanlar bile var 8 aydır evliyim toplasan 10 gün esimle tek kalmadım evimde
Bahaneler aynı biz sendeyken kendi evimizde gibi hissediyoruz diyorlar
İş güç yapıyorlar hatta ben hiç yapmıyorum bile . kendimi misafir gibi hissediyordum o kadar sahiplenmişti evi
Grip olmuştum aman çocuğuma bulaşmasın falan diyordu napim kendi evimden mi gideyim çocuğun hasta olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?