Yol geçen hanı !!

Yüzsüz değillermis canım,bizi çok seviyorlar ve biz de çok rahat ediyorlarmis. O yüzden boyleymisler.
Rahat ettirmeyin o zaman kendilerini misafir gibi hissettirin ki ne kadar kalacaklarını falan bilsinler misafiri severim ama haddini bileni bunlar biraz eşşek yerine koyan cinsten sanırım müdahalede sert çıkın anlayacaklarsa anlarlar mesela çocugunuzun hırpalanmasına gayet ses çıkarabilir bozulduğunuzu belli edebilirsiniz bunda bişe yok küçük bebek kendini koruyamaz bir zahmet onlar sahip çıksın çocuklarına.Kaldıkı daha küçük çocuklu kadına gidipte 1 hafta yatılı kalmak bence abes olan sizin yapacagınız değil

Yüzsüz değillermis canım,bizi çok seviyorlar ve biz de çok rahat ediyorlarmis. O yüzden boyleymisler.
Herkesin keyfi için hizmetçiden beter hizmet ederseniz olacağı budur. Yemek hazırlamayın etrafı toplamayın çocuk dışında gündem kabul etmeyin. Herkesin rahat edeceği bir ortam neden sunuyorsunuz anlamadım ki. Yüzsüz insan çok tabi ki kalırlar. İyykk

Ayrıca çocuğu hırpalatmayın tabi ki. Sizin de sesiniz çıksın biraz bağırın. Eşik eşik tüm işleri yapıp milletin karnını doyurup odalara çekilmeyin hizmetçi misiniz siz hizmetçiler öyle yapar.

Konuyu okudum dert sahibi oldum. Yorumları okudum delirdim. Yaw bunlar çalışmıyomu ne biçim insan bunlar. Evleri barkları yokmu bunların 22 saat seyahatmi olur. Bide sürekli. Terbiyesizler. Bide yastık kirliymiş. Oldu oteldeki çalışanı azarlıyo sanki. Gelirken temizini getir onu kullanırsın gidene kdr diyemedinmi. Kocanla konuş sen bu söylediklerimi iyice bi düşün. Sen düşünürkende ben anneme gidiyorum. Aksi olursa boşanırız de. Pansiyon mu işletiyosunuz siz ya. Bu erkekler eşleri cocuk yapınca tamam bu bnm demirbaşım gbi görüyolar. Sinirlendim..

Allah sabir versin.

Zor gercekten.

Bence sakin sakin yuzlerine soyleyin.

Mesela bebeginiz huysuzlandiginda alin kucaginiza gidin yanlarina oturun " Gel annecim gelene gidene hizmet etmekten seninle ilgilenemiyorum ne yaparsin" diyin.

Veya sordular eee nasilsin nasil gidiyor cocuk buyutmek "nasil gitsin sozde cocugumla ilgilenmek icin izin aldim ama gelen giden hic bitmiyorki" diyin.

Ya da bebeginize gelen cocuk kotu davraninca "annecim aglama bazi cocuklari anneleri terbiye veremiyor" diyin.

Bunlari soylerken cok dogal sakin normal bir sekilde soyleyin.

Ben olsam yapardim ki yaptim da.

Calisan bebekli bayan olmama ragmen esimin akrabalari bir ara haber vermeden cat kapi gelmeyi adet edinmislerdi. Birgun yine geldiklerinde "bugun okulda nobetciydim oglum dun gece uyutmadi beni zaten yorgunluktan oluyorum su an. Bende eve gideyim biraz bebegimle oyalanirim sonra erken yatarim diyordum ki siz geldiniz." Dedim. Dedikleriminde hepsi dogruydu yanlis olan birsey yoktu. Bozuldular tabi ama bozulsunlar diye soyledim zaten.

Waaawwww süpeeeeerrrr

Telefonlarını açmayın. Sormadan gelen düşünsün. . Adamcagiz haklı ne diyebilirki. Başka çözüm lazım. En kısa çözüm bir bahane ile küsmek . .

Misafirlere bende annelere gidicem de onlar gider gitmez gir annenlere onlar dönüşte gelemesinler eşine de tavrını net koy aradıklarında biz kv deyiz filan desin küçücük çocukla mı ilgileneceksin misafirle mi ayrıca bebeğin ağladığında al bebeğini kucağına geç odaya bebeğinle ilgilen onlarda anlayış olsa küçük çocuğu olan insanın evinde günlerce kalmazlardı

Konuyu baştan sona okudum. Yorumları da okudum ve halime şükrettim inan. Meğer neler varmış neler. Ben memleketimden uzak bir şehirde yaşıyorum. Memleketten biri geldiğinde doğal olarak yatılı kalmak zorunda. Ama hiçbir zaman yatılı misafirden şikayetçi olmadım. Zaten gelenlerde herşeye yardımcı olurlar. 3 günden fazlada kalanı olmamıştır hiç.

Zaten bu geldiklerinde tavrınızı belli etmişsiniz. Bence böyle devam edin. Belki anlarlar. Birde onlara iş buyurun. Sofrayı hazırlarken çocuk mu huysuxlandı. Ben bebeğimle ilgilenecem siz sofrayı kurun diyin. Hiç bir şekilde çocuğunuzu ihmal etmeyin.

Kötü gelin olmakla kurtulursun ancak,ama eş senden yana olursa, aileme rezil ettin beni de diyebilir.

Cok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun Can'ım
Benimde durumum aynı üstelik bende 1 aydan fazla kalanlar bile var 8 aydır evliyim toplasan 10 gün esimle tek kalmadım evimde
Bahaneler aynı biz sendeyken kendi evimizde gibi hissediyoruz diyorlar
İş güç yapıyorlar hatta ben hiç yapmıyorum bile . kendimi misafir gibi hissediyordum o kadar sahiplenmişti evi
Grip olmuştum aman çocuğuma bulaşmasın falan diyordu napim kendi evimden mi gideyim çocuğun hasta olmasın diye

1 ay kim kalıyor ya daha neler? Eşinin ailesi mi yoksa akrabalar mi?

Ay bir ay nedir onlar o kadar sürede kendi düzenlerini bile oturturlar o evde. Allah yardım etsin size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…