yolun sonuna mı geldik :(

Yukarıda yazdığım yoruma ek olarak bir kaç bilgi daha vereyim.

Barodan size avukat çıkması yaklaşık 3 haftayı buluyor. Eğer kalabalık bir şehirde oturuyorsanız daha da uzun sürebilir. Önce bulunduğunuz ildeki Adliye'ye gidip Kalem dedikleri birimden avukat talep edeceksiniz. Arayarak istedikleri evrakları öğrenebilirsiniz. Araştırma yapılıyor, üzerinizde kayıtlı mal ya da maaşınız yoksa avukat direk tahsis ediliyor.

İkincisi de yukarıda bir arkadaşımız davayı sen açarsan haksız konuma düşersin demiş. Yok öyle bir dünya. Sen haklı olduğunu ispat ettikten sonra kimin açtığı önemli değil. O zaman sabah akşam dayak yiyen kadınlar da dava açtı diye suçlu mu çıkacak?

Ama önemli olan eşinle sorunlarınızı ispat etmen. Şahit bulman gerekebilir. Ailenden, arkadaşlarından, komşularından evinizde yaşanan gerilimden ve tartışmalardan haberdar olan kişiler bulman lazım. En az 2 kişi senin iddialarını destekleyici şahitlik yapmalı. Eğer eşinizin iş arkadaşının arabasıyla gittiğini de dava dilekçenize koyarsanız bunu da ispat edecek deliliniz olmalı. Varsa apartmanın güvenlik kamerası kayıtları, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtları, eşinizin mesaj dökümü, konuştuğu kişilerin numara dökümü. Bunların hepsini mahkeme talep eder zaten, sizde görüntü kayıtlarına ulaşabilirseniz davanız çok uzamaz kanaatindeyim.

Sen ispat edersen, eşin boşanmak istemiyorum dese de uzamaz boşanma süreci.

Önemli olan mahkeme de inandırıcı olman. Ne kadar inandırıcı olursan, ne kadar tutarlı anlatırsan sıkıntılarını, o kadar iyi olur.

Bu arada ben daha ortada bir şey yokken boşadım galiba sizi ama ne kadar çok şey bilirseniz o kadar iyi olur diye düşündüm.

Çok zarif bir insansınız. Size yapılan sert yorumları bile beğeniyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Umarım sizin ve çocuklarınızın hakkında ne hayırlısı ise onu yaşarsınız. Aldattı/aldatmadı ama eşiniz de sizi üzdü onu da Allah'a havale ediyorum.

Sende haklısın, o zaman o kısmı karıştırmadan sadece boşanmak istediğini ve evden çıkmayacağını söyleyecek.

Geri kalan kısmı ise eşinden gizli halledebilir.

kocaniz size diyebilecegi hrr hakareti demis.. kavusupta sevemeyenler biziz , kuzeninle yatmayacagin ne malum, bosanalim 300 tl den fazlasini vermem, sismansin sana kiyafet or, ise giderken baska kadinla arabada basbasa gidiyir, evde o kadini anlatior.... bu adamdan bi cacik olmaz
yakismiyor, 2 bucuk aydir sana el surmuy

Kortizon alındıktan sonra iki üç gün tuz tüketiminin sıfıra indirilmesinin kilo almayı engellediğini duymuştum. Bilginiz vardır muhakkak ama yine de belirtmek istedim. Öte yandan sağlık sorunlarınız konusunda eşinizin anlayışlı olması gerekir zaten.

Buraya kadar anladığıma göre eşiniz evliliğini gözden çıkarmış, siz de öyle yapın...

Canım bak, bence iki taraflı bir ego tatmini var. Eşinde aslında senin ona fazla olduğunun farkında, o yüzden aklınca sende kusur olarak gördüğü şeyin altını çiziyor ki, kendini eşitlemeye çalışıyor. Bu bahsettiğin kadında ona azıcık güleryüz gösterdiyse kendine özgüveni artıyordur. Sanmam senden o kadar kolay vazgeçebilsin. Sen istersen hemen boşanırım, çoçuklara 300 TL den fazla nafaka vermem, evden sen gidersin, kızları bırakırsın hep blöf bence. Yapamayacağını düşündüğü için gözünü korkutuyor. Kendince resti çekiyor, benim de bir giderim var gibilerinden, erkeklik gururu.

Hemen kestirip atmayın. Oturup bir güzel konuşun. Yuvanıza, ailenize değer verdiğinizi söyleyin. Eğer bu yola beraber devam etmek istiyorsa, benim de şartlarım bunlar diye önüne koyun herşeyi. Yok istemiyorsa o ev zaten sizin, size ve çocuklara nafakayı belirleyecek olanda mahkeme olacak.

İnşallah yuvanız dağılmaz. Rabbim huzur ve mutluluk versin hepinize.

.

Kadını sakın arama, kendini bu şekilde küçültme
Bütün gün birlikte çalışıyorlarsa aralarında bir samimiyet vardır mutlak ama bu gerçekten bir ilişki mi bilmiyorsun
Bana asıl tuhaf gelen eşinin verdiği cevaplar oldu
Karşılıklı konuşarak önce aranızdaki sorunun adını koymalısınız
Bana aldatma iş gibi gelmedi anlattıklarınız
Bir rutine girip, heyecanı kaybetmişsiniz, iletişimi koparmışsınız gibi geldi

Bu mesajını görmemiştim
Çok da tartışılacak bir şey yok gibi...

senin kocanınki bıkkınlık..bıkmış senden acı ama gerçek..sanırım birazda gözü dışarda..

önce bir sakin olun, daha önce çalışma hayatınız oldumu bilmiyorum ama bi zamandan sonra işyerindekilerle aile gibi oluyor insan.Eşinizde belki işyerinde en samimi olduğu o bayan diye sık sık tekrarlıyordur adını, kendi aranızdaki gelgitlerden dolayı onunla eşiniz arasında duygusallık olduğunu düşünüyorsunuz gibi geldi bana.

yok artık ç...şşşşşşş bunu diyen bir zamanlar severek evlendiğimiz adam yazıklar olsun ona çok acı bir durum üzüldüm

cnm bence kötüye yorma o kadar. iş yerinde arkadaşlarla muhabbet ediyoruz bizde birbirimizin her şeyini biliriz. yalnız iş yerinin servisi dururken neden onla gidiyor analamdım

her şeye rağmen aralarında muhabbetten öte bişi olduğunu sanmıyorum. kadında evli çünkü

sen biraz diyet bakım makyaj fln yapıp onla ilgilenmesen çocuklarınla veya ailen varsa onlarla arkadaşlarınla planlar yapı onsuzda mutlu olduğunu göstersen. her daim süslü püslü olsan. sürekli telde konuşup son aramaları fln silsen böyle gizemli davransan.

seni kıskanır işe yarar belki

Yahu adam kuzeninle yatarsın demiş kadının namusuna dil uzatmış siz hala pollyannacılık peşindesiniz.

cnm sen demedinmi empati yap bana böyle diyordun servisle gitceksin sende o zaman demedinmi ne diyor ille kızlamı gitcem diyo

eee kusura bakma o zaman sorun ne sadece o kızın arabasıyla gitmesimi. binmeyeceksin o kadar dedinmi?

Aranızdaki cinsel soğukluğu bilemiyorum ama X hanım'ın arabasıyla işe gitmesinden ya da konuşmalarında adı geçmesinden neden rahatsız olduğunu anlamadım. Sonuç olarak iş arkadaşı. Ben de tüm gün olanları akşam eve gittiğimde ona anlatıyorum ve işyerimde en yakın olduğum kişinin adı sık sık geçiyor ve kendisi erkek. Bugüne kadar sorun olmadı bu ne sevgiliyken ne de evliyken. Ama eğer evliliğinde başka bir problem varsa ve bu durum var olan problemin üstüne geldiyse sorun yapmış olabilirsin. Eşinin boşanma talebi üstüne verdiği tepki de ilginç. Allah sonunuzu hayretsin. Ha bu arada sakın kadınla konuşma gibi bir çabaya girme en fazla kendini küçük düşürürsün. Kadınla eşin arasında bir ilişki varsa zaten kadının hoşuna gidecektir araman. İlişki yoksa da kendi kendini kıskanç kadın konumuna düşüreckesin.

seni sevmiyorum mu dedi
ooooo 300 tl yi de anında düşünmüş
süründürmek lazım
başlarım sevmemesine ne sanıyosa kendini
Allah yardımcın olsun canım
aklı başında adımlar at...

Nasıl oluyor o işlem ? bizi de bilgilendirir misiniz

o nasıl oluyor canım.detay pleasse !! bayılırımm sherlock holmes olaylarına

eski sistemli telefonlarda adı öyleydi ama şimdi baktım akıllı telefonlardaki handsfree özelliği de aynı işi görür. Kimsenin vebalini falan almak istemem ama yapacak olsam kendi adımı da değiştirmeyi de unutmazdım, olur da farkederse en azından ekranda benim adım yerine bir operatör veya banka ismi falan görür benden o an şüphelenmezdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…