- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi fatos hanim
-
iflah olmayacak bir adamla uğraşıyorsunuz ve yıpranıyorsunuz. laftan anlayacağını düşünmüyorum. siz ne kadar konuşursanız konuşun, sizin söyledikleriniz onun kafasının alacağı kadardır.
eski ben olsaydım kadını aramayın derdim ama tecrübemle sabit bu dönemde hanımefendi olmak malesef arsızın ekmeğine yağ sürüyor.
evliliğimde benzerini yaşadım, iş arkadaşı değildi ama yakın arkadaşıydı. ben kızım üzülmesin diye edebimle durdukça, koca olacak mahluk ve zilli sevgilisi meydanı boş buldular, azdıkça azdılar.
sonuç; hanımefendi gibi boşandım, metresi karısı oldu, ben evladım üzülmesin diye rezillik çıkarmazken, şimdi karısı çirkeflikleriyle kızımla babasının arasını da bozdu.
uzun lafın kısası böyle durumlarda hanımefendilik değil akıllı davranan kazanıyor. sizleri rezil ederim diye tehdit edin. siz yanıyorsanız, bırakın onlar da yansın.
bence meydanı onlara bırakmayın, kocanızla da laf savaşına girmeyin, çok boşanmak istiyorsa, kendi uğraşsın, evden de defolup gitsin. hiçbir mahkeme onu haklı bulmaz.
madem işiniz güçünüz var çekmeyin bu adamı lütfen.
Bakin ben evliyken hic ihtiyac duymadim esimle gidip geliyoruz ise ama bekarken servis gelmezse ya da sahaya gitmemiz gerekiyorsa is arkadaslarimla gittim. Esim persembeleri basket oynar aksam ayni mahallede oturan arkadaslarmizla doneriz ise. Ayni arkadasin esi bir sure araba alana kadar, esi mesaiye kaldigindan bizimle ya da baska bir arkadasla giderdi. Ve ben size is hayatindan daha onlarca ornek sayabilirim ve biz marjinal falan da degiliz arabada grup seks yapmiyoruz ya da romantik bir ortam olusmuyor. Bir kısmımız gayet mutasıp insanlarız.
Ha bu demek degil ki sizin durumunuz iyi. Sizin durumunuz hic iyi degil. Cok temel sikintilariniz var. Esiniz size saygi duymuyor en basta. Sizin caniniz bu duruma sikildiysa en azindan sikintilarinizi giderecek bir konusma yapmaliydi. Muhabbetiniz sikintili, cinsel yonden sikinti var yani temel sikintiniz esinizin bir kadinla ayni arabada gitmesi degil. Ondan çok daha temel sıkıntılarınız var. Bir kere boşanmaya dünden razı bir eşiniz var.
Bu kıyafet mevzusunda ise ben eşim alıyor cevabı kadar güzel bir cevap düşünemiyorum. Hem evli olduğuna vurgu yapılan bir cümle hem de eşinin zevkini vurgulayan bir adam. İş arkadaşı ile eşini aldatan insanlar yok mu var. Örneklerini de gördüm. Ama çok normal arkadaşlıklar da var. Bizim grubumuzun hepsinin telefonu birbirinde vardır. Kaçıncı yüzyıldayız birinde telefonun olması direk flört anlamına gelmiyor. Artık iş yerinde dosyalarda bütün gruptakilerin telefonu bile tutuluyor acil aranması gerekirse diye. Servistesiniz önce binenlerin telefonu olur geç kalınca heber vermek için ya da sadece arkadaşsınızdır telefon numarası olur birbirinde.
Telefondan yazdigim icin alinti yapmam biraz zor oluyo.
Ise giderken tercih edecegi baska araçlar ve en önemlisi kapinin onunde kendi araci olan bi adam ve onu her sabah evinden almaya gönüllü bi kadın var..
Annemi arayacak misim. Gelip beni goturmeleri icin.kizlarimi da birakacak misim giderken.. bak bak
Sen ne diyosun ya iyi misin dedim
Ben bi yere gitmiyorum bu evde huzursuzlugu cikaran bu evlilige nifak sokan sensin sen gideceksin dedim.
neden dava açıyorum: kafam darmadağın olduğu için yazmamışım
bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...
(((((((((((((((((((((((((
bundan 3 ay önce ben annemlere gezmeye gitmek istedim, kendi aracı olduğu halde beni götürmedi, otobüsle gitmeyi de ben istemedim iki tane çocukla çok zor oluyor tek başıma..
aynı evde büyüdüğüm kuzenim kendi aracı ile bulunduğum şehre gelmiş, annem aradı beni kuzenin oraya gelmiş onun aracıyla gelsenize dedi, ben de kuzenimi aradım, müsaitsen giderken bizi de götürür müsün ablacım dedim. Tamam abla dedi dr kontrolüm var, perşembe akşamı size gelirim cuma sabah birlikte gideriz dedi..
bu olayı eşime anlatınca bana dediği şeye bakın......
cuma sabah o işe gidince ben kuzenimle evde kalacakmışım ya, benim onunla yatmayacağımı nerden bilecekmiş........
boşanmayı işte ilk o gün düşünmüştüm ama o kadar yalvarıp özür diledi ki ben de adam oldu zannetmiştim..
ama meğerse kişi kendinden bilirmir işi......
Telefondan yazdigim icin alinti yapmam biraz zor oluyo.
Ise giderken tercih edecegi baska araçlar ve en önemlisi kapinin onunde kendi araci olan bi adam ve onu her sabah evinden almaya gönüllü bi kadın var..
Annemi arayacak misim. Gelip beni goturmeleri icin.kizlarimi da birakacak misim giderken.. bak bak
Sen ne diyosun ya iyi misin dedim
Ben bi yere gitmiyorum bu evde huzursuzlugu cikaran bu evlilige nifak sokan sensin sen gideceksin dedim.
biraz hafiyelik yapsanız nasıl olur?
mimar ya da bir başkası...
boşanmak ve donuna kadar almak için
belki bazı delillere ulaşırsınız?
sizden uzak durup, bu kadar kolay vazgeçtiğine göre??
Konu sahibinin rahatsızlığı bence aynı araba ile işe gidip gelmeleri değil. Böyle gözüküyor başta belki ama eşinin o kadını eve gelip sürekli konu içerisinde anlatması, rimel markasına (?) kadar bilmesi ve telefonunu kapatması rahatsız etmiş ki bence çok normal etmesi de. Ben de iş arkadaşlarımla gidip geldim, eski şirketinde eşim de arada servis gibi götürürdü getirirdi. Ama mühim olan niyet ve bu bey niyeti çoktan bozmuş.
Yaşadıklariniza uzuldum
Suanda işim yok ama korkmuyorum hic biseyden
Bi yanim ara diyo. Ara ki aptal yerine koyamasinlar
Bi taraftanda ucuzlasir miyim diye düşünüyorum. ...
Yaşadıklariniza uzuldum
Suanda işim yok ama korkmuyorum hic biseyden
Bi yanim ara diyo. Ara ki aptal yerine koyamasinlar
Bi taraftanda ucuzlasir miyim diye düşünüyorum. ...
300 tl nin hesabını bile yapmış düşünsenize...... davayı ben açacakmışım o uğraşamazmış.....
ben 10 senemi heba etmişim bugün daha iyi anladım bunu...
her fırsatta beni küçük düşürmeye çalışıyor, çok kilolu olduğumu bana hiç birşeyin yakışmadığını söylüyor... kendime olan güvenimi yitirdim onun yüzünden. altı üstü 6-8 kg fazlam var bana yaptığı muameleye bakın.....
başka birşeyler var kesin.....
ve eşim biliyor benim kıskanç olduğumu böyle şeylere izin vermeyeceğimi, çıngar çıkaracağımı, neden cami duvarına işemek istedi anlamıyorum......
kızlarım çok üzülüyor evde ses yükselince. susun anne nolur diyorlar(
konuşmayı deniyorum ama bana bağırıyor, çağırıyor, kapıyı çarpıp gidiyor, hatta daha ileri gidip ben, evden kovdu ama gidemem bir yere kesinlikle konuşulmuyor ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?