yolun sonuna mı geldik :(

iflah olmayacak bir adamla uğraşıyorsunuz ve yıpranıyorsunuz. laftan anlayacağını düşünmüyorum. siz ne kadar konuşursanız konuşun, sizin söyledikleriniz onun kafasının alacağı kadardır.
eski ben olsaydım kadını aramayın derdim ama tecrübemle sabit bu dönemde hanımefendi olmak malesef arsızın ekmeğine yağ sürüyor.
evliliğimde benzerini yaşadım, iş arkadaşı değildi ama yakın arkadaşıydı. ben kızım üzülmesin diye edebimle durdukça, koca olacak mahluk ve zilli sevgilisi meydanı boş buldular, azdıkça azdılar.
sonuç; hanımefendi gibi boşandım, metresi karısı oldu, ben evladım üzülmesin diye rezillik çıkarmazken, şimdi karısı çirkeflikleriyle kızımla babasının arasını da bozdu.
uzun lafın kısası böyle durumlarda hanımefendilik değil akıllı davranan kazanıyor. sizleri rezil ederim diye tehdit edin. siz yanıyorsanız, bırakın onlar da yansın.
bence meydanı onlara bırakmayın, kocanızla da laf savaşına girmeyin, çok boşanmak istiyorsa, kendi uğraşsın, evden de defolup gitsin. hiçbir mahkeme onu haklı bulmaz.
madem işiniz güçünüz var çekmeyin bu adamı lütfen.

Yaşadıklariniza uzuldum
Suanda işim yok ama korkmuyorum hic biseyden

Bi yanim ara diyo. Ara ki aptal yerine koyamasinlar
Bi taraftanda ucuzlasir miyim diye düşünüyorum. ...

Konu sahibinin rahatsızlığı bence aynı araba ile işe gidip gelmeleri değil. Böyle gözüküyor başta belki ama eşinin o kadını eve gelip sürekli konu içerisinde anlatması, rimel markasına (?) kadar bilmesi ve telefonunu kapatması rahatsız etmiş ki bence çok normal etmesi de. Ben de iş arkadaşlarımla gidip geldim, eski şirketinde eşim de arada servis gibi götürürdü getirirdi. Ama mühim olan niyet ve bu bey niyeti çoktan bozmuş.

Asla ama asla evden ayrılmayın. O gidecek çünkü memnun olmayan o! Evlilik birliğini sarsan da o! Ben o aptallığı yaptım evi adama bırakıp terk ettim, aynı eşyalarla başkasıyla evlendi ruhsuz. Şimdiki aklım olsa çöp bırakmam alır fakirlere veririm ama ona bırakmam.

öncelikle aynı tecrübeyi yaşamış ama sonrasında ayrılmayı istememiş biri olarak yazıyorum.
sen şüpheleniyorsun ben her yazışmasını yakaladım.saf kayıt altında olduğunu bilmiyormuş.neyse o ayrı hikaye.
aramızdaki fark söylediğine göre köpek gibi pişmanmış ama sizinki zaten elinden geleni yapmış ayrılıp gitmeniz için.
hemen gidip boşanmayın.istediğini vermeyin.hayatınızdan çaldığı senelerin bedeli olmalı.bana sorarsanız kesin birşeyler var.kadını arayıp kendinizi rezil etmeyin falan demiyeceğim ben tam tersine arayıp bildiğinizi ve çok ta umurunuzda olmadığını,isterse tepe tepe kullanabileceğini söyleyebilirsiniz.siz seviye kaybedecek biri değilsiniz bu sbeple rahatlıkla arayıp konuşailirsiniz..bildiğinizi bilsin ve her an başkalarının da bileceği endişesiyle yaşasın.sen uyuyamıyorsan o da kocasıyla uyuyamasın.hatta kocası neredeyse bir iki işin düşmüş gibi davran hep korksun.
kocan sanıyor ki senden boşanırsan koşa koşa keltoş kafasını sevmeye gelecek,kadınlar sıraya girecek.ilk işi kocanı sepetlemek olacaktır emin olun.size kilolu diyorsa sizde onun eksiğini söyleyin.yanında ağlamayın kendini birşey sanmasın.çok şey bilmeye çalışmayın sizi depresyona sürükler.saçını yaptır makyajını yap kapat telefonu gezmeye git.boşanmaya çok istekliyse kendi dava açsın.
bir küçük tavsiye kocan bilmeden bir avukata gidip destek al.nasıl davranmalı ve yapmalısın diye.
akıl alırsan daha güçlü çıkarsın karşısına.
10 yıl aldı hayatından bunu unutma.tek artısı 4 yaşında güzelliklerin :)

Arkadaşım fevri davranmamanı öneririm. Bakma sen onun seni sevmiyorum demesine. Hangimiz gün gelmiyorki eşimizin kafasını gözünü patlatmak istemiyoruz. hepimiz yaşamışızdır bunu. Nefret ettiğimiz, görmek dahi istemediğimiz anlar olmuştur. Hemen niye boşanma davası açacaksın. Yapma etme. Eşine düzgünce söyle o kadınla gitmesini istemediğini. Servisle gitsin, dolmuşla gitsin. Kadınla muhatap olma lütfen. Belkide birşey yok aralarında sen abartıyorsun.
Hemen koyverme kendini. Harcama evliliğini. Yazık etme çocuklarına. Toparlamaya çalış lütfen olayları.
Kadınlar güçlüdür, yaparsın sen.

Böyle hastalıklı bir düşünceye sahip adam zaten kesinlikle kısıtlanmalı, kıskanılmalı. Çünkü cidden kişi kendinden bilir işi. Asla kendinize olan güveninizi de yitirmeyin. Adriana Lima'nın tövbe estağfirullah bir adam tarafından aldatıldığı bir dünyadayız.
İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama o kadınla aralarında bir şey olsaydı bu kadar alanen arabayla almalar olmazdı. Aynı iş yerindeler öğlen molasında bir otele falan giderlerdi. Ve gözünüze sokmamak için de asla X hanımdan evde bahsedilmezdi. Ama eşinizin duygusal bir ilgisi olabilir. Kadının eşinizie duygusal bir ilgisi olabilir ve eşiniz bundan hoşlanmış olabilir. Yani vay be kadınlar bana ilgi duyuyor gibi.

canım deki kadın değil erkek gider. çocukların yüzünü günde kaç saat görüyor. onların çamaşırını kim yıkıyor? yemeğini kim veriyor?
boş ver canım. bu adama sakın merahmet etme. sen gidiyorsun de. sakın çıkma. erkeğe kalacak yer çok. kadın evin bırakmaz. o düzeni sen kurdun. o değil. defolsun gitsin. valla ben bile sinirlendim onun söylediklerini duyunca.

biraz hafiyelik yapsanız nasıl olur?
mimar ya da bir başkası...
boşanmak ve donuna kadar almak için
belki bazı delillere ulaşırsınız?
sizden uzak durup, bu kadar kolay vazgeçtiğine göre??

biraz hafiyelik yapsanız nasıl olur?
mimar ya da bir başkası...
boşanmak ve donuna kadar almak için
belki bazı delillere ulaşırsınız?
sizden uzak durup, bu kadar kolay vazgeçtiğine göre??

Aklıma bu da geldi aslında. Şimdi çok haklı olarak gurur yapıyorsunuz çünkü adam sizi ezmiş yok kalçan yok göbeğin diye ve size en önemli şeyi vermemiş "şefkati" 2.5 ay el sürmemiş bu kadınlık onurunu yerle bir eder mahveder!

Ama acaba sakin davranıp delil toplasanız sonra da elinizde delillerle hem evden hem de herşeyden etseniz onu! O mimar hanım da bakalım o halde de peşinde dolaşır mı eşinizin????

Hepiniz cok guzel seyler yazıyorsunuz inanin suan gözyaşı imi tutamiyorum
Cok tsk ederim yanimda oldugunuz icin
Kızlarım uyanmak uzere.onlar beni ağlarken hic gormediler...
Herşeyi bosverip onlar icin guclu olmam gerektigini biliyorum
Onlara kavusmam oyle zor oldu ki
Tek degerlim onlar benim....
Suan ben agliyorum hak etmedigim halde
Ama beni aglatanlar güllük güneşlik

Kagida yazdim kadina soylemek istediklerimi.. onların da huzursuz olmasini o kadar çok istiyorum ki....

Kesinlikle haklısınız bu bey niyeti bozmuş ama aynı arabada gittiler diye mezhebi geniş ilan edilen de bir kadın var burda. Hoş sonraki mesajlarda kadın her gün o sokaktan geçiyormuş falan ama bunları da kimden dinliyoruz eşten. Yani doğruluğu da tartışılır ama doğruysa kadında da sıkıntı var. Yine de ben çiftlerin sıkıntılarını birbirleri ile çözmesi gerektiğini düşünüyorum. Çiftler karakterli ise feriştahı gelse aldatmazlar, karakterde sıkıntı varsa evli mevli demeden ilk fırsatta aldatırlar.

Mimar hanımın kocasi cok zengin. 6 tane arabaları bi suru evleri varmis.
Kadinin derdi para degil sanmam
Sadece kendine hayran/aşık birini buldu.hszir bulmusken
Biraz gonul eglendirmek istiyor
Egosunu bu şekilde besliyor bence

canım karaktersiz eşim karaktersiz ve evli biriyle aldattı beni.zaten genelde ben hep evli kadından korkarım.burnundan getirdim mi getirdim.
ama ben 2 senemi hatırlamıyorum film kopmuş.bu sebeple emin olacak adar bil ama çok deşip çok şey öğrenme.zaten hiç birşey olmasada kocan sana boşanabilmek için gerekli herşeyi söylemiş.
mimar hanımın kaybedecek çok şeyi var anlaşılan.senin kaybedecek bir şeyin yok.rahat olll.
sen çıtlatsan bile kocanı gördüğü yerde kaçar kendi kocası öğrenmesin diye.
seninki tıpış döner o zaman gönderirsin kocanı.

Yaşadıklariniza uzuldum

bak canım benim annem 4 sene boyunca aldatıldı. ama bi kere o kadınla mutap olmadı. çok asil durdu. kadın resmen ezildi. bu hiç mii acı çekmiyor diye şaşırdı. tam tersine o bizim evi arardı. sırf annemi bizi huzursuz etmek için.

ama noldu babam valla bazen bunları hatırladıkça öfkeleniyorum. bir kere vazgeçmedi annemden. bitecek nolur şans ver dedi. hep yalvardı. boşanmadılar ama annemin içinde babam ölü. ama babam için annem ulaşılamaz bir kadın. sürekli iltifatlar güzel laflar hediyeler hep gönlünü almalar. olayın üstünden 15 yıl geçti hala annem yelkenleri suya indirmedi.

sakın asaletini bozma. ama bozarsan da tam boz. o kadını da eşini de iş yerinde rezil et. kocasına da tabi.

Sakın ama sakın fevri davranma arkadaşım. Sakince düşünmek lazım. Atacağın adamın belkide geri dönüşü olmayacak.

Ya da kadınla iletişime mi geçsen. Gözünü korkutsan eşinin haberi olmadan. ay bilemedim ki.
Tamam eşin zemzem suyuyla yıkanmış biri değil ama boşanmayı düşünme bence ilk etapta.

Yaşadıklariniza uzuldum

aramasanız bile korkutun tehdit edin, hakkınızı savunun. en başta kocanız sizin aciz olmadığınızı bilsin.
koca olacak şahısın Allah'tan korkmayıp kuldan utanmadığı ortada. sizin değerinizi bilse zaten sizi bu duruma düşürmez, önce kendi diline bir ayar verir.

Şu an eşiniz kendisini bulunmaz hint kumaşı zannediyor olabilir.
Bir tarafta karısı diğer tarafta muhtemelen gözünde büyüttüğü bir kadın.
Gitsin boşanma davasını açsın bir süre ayrı yaşayın, sürüne sürüne geri dönecek.
O zaman da siz soğumuş olacaksınız.
Yapabilirseniz eşinizi gün içinde hiç aramayın , eve geldiğinde onunla değil çocuklarınızla vakit geçirin, kendinize zaman ayırın.
Boşanma konusu açıldığında ben de istiyorum ama hatalı olan evden gider, sen git ve davayı sen aç deyiverin.
Evden giderse asllaaa aramayın.
Kısacası güçlü olun, ağlamayın, üzülmeyin, kendinizi üzmeyin.
Ha bu arada çocuk sahibi bir kadının 40 beden olması şişmanlıksa , daha çocuk sahibi olmadığım halde 40 beden olmam sanırım kabul edilemez, oysa eşim bana diyet yaptığımda gülüp geçiyor. Kilo vs hikaye, o adam arayışta.

bence eşiniz evlilğini gözden çıkarmış bir hızla gidiyor bir yoldan ama sonu beklediği gibi olmaz çünkü altadan erkekler eni sonu pişman olurlar , davayı siz açmayın çünkü sizin açmanız durumunda alacağınız mallar ve nafaka durumu değişebilir sonuçta boşamayı isteyen durumunda oluyorsunuz muhtemelen o yüzden size sen aç demiştir diye dşünüyorum , ayrıca boşanıp da ekmeğine yağ sürmeyin derim zor bir durum ama kendinize bakın ve onun fazla gördüğü kilolardan kurtulun ona da yüz vermeyin birinin üstüne ne kadar düşersen o kadar kendini bişey sanır bide çalışıyo musunuz ? sinir oldum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…