- Konu Sahibi fatos hanim
-
Benim derdim beni boşamasi degil
Zaten onu bosamak isteyen benim
Bana anlatmadigi seyler var bence.bunlar baya bi samimi olmuslar.
Kimse kusura bakmasin ama bi kadin bi adama telefonu verip sabahin koru arayip, ben geldim asagidayim bekliyorum gibi seyler söylüyor. Ve benden bu olaylara seyirci kalmam bekleniyor. Yillarca herseye tek basina gogus geren mücadele eden benim.bunlari hak edecek ne yaptim ben.. saatlerdir agliyorum. Dilerim Rabbim esim olacak adamdanda, o kadindanda gozyaslarimin hesabını sorsun....
Allah yardımcınız olsun, konuyla ilgili bir yorumum yok ama şunu söylemeden geçmek istemedim. Sevgi kiloya, boya, güzelliğe, makyaja vs. bakmaz. Neden manken gibi kadınların sevilip, kilolu, bakımsız vb. kadınların aldatılacağı yönünde bir inanca sahibiz anlamıyorum. Öyle olsa köy yerinde şalvarıyla, uzun donuyla, sabahtan akşama kadar tarlada çalışan kadınların kocaları onları hiç sevmiyor, cinsel yönden uzak duruyor olurdu. Bir çok tanıdığım var çok kilolu olan ve sevilen. Ya da çok güzel ve bakımlı bir arkadaşım var, hala yalnız. Sonuç olarak şunu diyorum, bir adamın karaktersizliğinin sebebi kadının dış görünüşü değildir, olamaz.
Ben de kiloluyum boyum da oldukça uzun ama zayıf bir kadın değilim yani. Ama eşim gözümün içine bakar her kıvrımına hayranım der. Dün kollarım incelmiş dedim bilmem ki ben hep güzel görüyorum dedi göz doktoruna gidesiceama eski eşim aynen sizin eş gibiydi bir ara hırslanıp 25 kg vermiştim gene memnhn kalmamıştı. Vazgeçmişti çünkü. Sana dokunasım gelmiyor iğreniyorum derdi.
Aldatıldım boşadım altı ay sonra evlendihazırsa demek.
O kadar samimilerse ya hanimefendnn eşine anlatirsa aralari daha da kotu olmaz mibir erkek telefonunu kapatıp yastığının altına koyuyorsa hiç durmayın zaten...bu arada bence tam da şu an da x hanım denilen şahsı arayın..siz evli bir bayansınız nasıl bir yola giriyosunuz..yaptığınız doğrumu sizde bir şey yoksa da benim yuvam yıkılmaya yetti bu hareketinizle diye..bir tepkisini ölçün..hatta x hanımın eşini de dahil edin bir şey yoksa bile evli bir kadının evli erkeklerle fazla muhattap olmaması gerektiğini öğrenir..bunuda bildirin.
hanımefendinin eşide bilsin Fatoş hanım zaten gemileri yakmış ..x hanımda aralarında bir şey yoksa bile evli bir bayan olarak hiçbir şekilde evli beylerle samimiyet kurup arabasını servis olarak kullanmaması gerektiğini öğrenir eğer mezhebi geniş değilse.O kadar samimilerse ya hanimefendnn eşine anlatirsa aralari daha da kotu olmaz mi
Fatoş hanimin eşini kastettim mahkemeye basvurmamislar yuvalarinin yikilmasini istemem kimse istemez kadinla konursursa ve kadin Fatoş hanimin eşine anlatirsa olay cikilmaz bir hal almaz mihanımefendinin eşide bilsin Fatoş hanım zaten gemileri yakmış ..x hanımda aralarında bir şey yoksa bile evli bir bayan olarak hiçbir şekilde evli beylerle samimiyet kurup arabasını servis olarak kullanmaması gerektiğini öğrenir eğer mezhebi geniş değilse.
ah erkekler ahyanı benım bır tanıdıgım var neredeyse 10 yıllık evlıler bayan genc güzelde birisi eşi de karızma yanı seytan tugu var adamda ... ve adam farkında tabı karızmasını kullanır.. defalarca aldatıyor.. defalarca özur dıleyıp aglıyor sankı hastalık olmus ya.. yazık ablada 2 cocukları var herdefasında terkedemıyor onu... ama adamın sarkmadıgı kalmıyor..ve ablanın yakın arkadası ıle bıle konusmus adam .. yani buna ragmen terketmıyor anlamıyorum anlam veremyorum yanı kabullenıyor ve adam herdefasında yapıyor cok acı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?