yolun sonuna mı geldik :(

iste kadın kadınlık gorevlerını tamamen yapıyor esıne cocuklarına evıne karsı ... ve erkek bu halde gozu dısarıda oluyorsa erkegın karakretsızlıgı kadın kendınde eksık aramasın...

Hatirladigim bi detay daha
X hanim esime demiski
Gomlekleriniz cok güzel siz mi seciyosunuz
Oda esim demis
Calisan arkadaşlarım kac taneniz isyerindeki erkeklerin giyimlerine iltifat ettiniz
Esimin bana bunları anlatmis olmasi da garip
Ben asil bana anlatmadiklarinin merakı içindeyim

eşiniz ya bir an önce silkinip kendıne gelecek ya da durum kotuye gıdecek uzulerek soylyorum bır yuva kolay yıkılmamalı erkek gunun bırınde elbet pısman olur ama iş işten gecmeden olsa ıyı olur

Durum çok kötü çok çok üzüldüm. Allah sabır versin Aile kolay kurulmuyor.
Eşiniz aşık mı bilmem ama kimse böyle bişeyi kabul etmez. Ne bu canım sabah gelsin kadın alsın bu kadının eşide çok rahatmış bacım bu ne ya ne rahat insanlar var. Ben iş yerimde kimsenin ne giydiğine dikkat etmem. Eşiminde dikkat edildiğinde cinlerim tepeme çıkar.
Hakkınızda hayırılı olsun ama tek dicem şey o kadınla sakın irtibat kurmaın

Bana gelip herseyin ne oldugunu tek tek anlatacak.bunca zaman ne yaptılar ne konustular herseyi anlatacak.ikna olursam ne ala...

bencede anlatmalı yanı benım esımle aramızda ufak bı sıkıntı olmsutu ben süründürdüm iş yerine gittim yaptıgı hataya pişman ettim..boyle sıkıntılar varken hele ıse falan gıdemez arayın gelsın bence

Sabaha karsi telefonunu aldim yastiginin altindan.uyandi napiyon dedi. Baktim kapamis telefonu.yarin ise gitmiyosun dedim ama dinlemedi gitti...öğlen gelmesini söyledim ama halen saka yaptigimi zannediyor
Saka yapmadığımi anlayacak...

bir erkek telefonunu kapatıp yastığının altına koyuyorsa hiç durmayın zaten...bu arada bence tam da şu an da x hanım denilen şahsı arayın..siz evli bir bayansınız nasıl bir yola giriyosunuz..yaptığınız doğrumu sizde bir şey yoksa da benim yuvam yıkılmaya yetti bu hareketinizle diye..bir tepkisini ölçün..hatta x hanımın eşini de dahil edin bir şey yoksa bile evli bir kadının evli erkeklerle fazla muhattap olmaması gerektiğini öğrenir..bunuda bildirin.

Ben de kiloluyum boyum da oldukça uzun ama zayıf bir kadın değilim yani. Ama eşim gözümün içine bakar her kıvrımına hayranım der. Dün kollarım incelmiş dedim bilmem ki ben hep güzel görüyorum dedi göz doktoruna gidesice ama eski eşim aynen sizin eş gibiydi bir ara hırslanıp 25 kg vermiştim gene memnhn kalmamıştı. Vazgeçmişti çünkü. Sana dokunasım gelmiyor iğreniyorum derdi.

Aldatıldım boşadım altı ay sonra evlendi hazırsa demek.

Tam da bunu söylemek istedim... Gönül güzeli sevmez, gönüle sevdiği güzel.

erkek telefonunu fılan saklayamaz ya alıcaksın bakacaksın karıstırırsında tabı dogal olarak esısın ...saklmayacak bırsey net olacak ya

O kadar samimilerse ya hanimefendnn eşine anlatirsa aralari daha da kotu olmaz mi

En sevmediğim şey burada sorunlarını, eşlerini anlatan kadınlara " kesin aldatıyor boşan, ayrıl" gibisinden paranoyakça telkinler vermektir. Ama sizin durumunuzun çok benzerini yaşamış biri olarak artık hiç olumlu şey söyleyemeyeceğim telefon kapatıp saklamalar falan bir bit yeniğinin habercisi maalesef. Eski eşim de şifre koymuştu sabaha karşı 4 de telefon gelirdi, hey gidi günler hayatımın 8 senesini çöpe attım. Allahıma bugünler için şükürler olsun.

Her sıkıntının mükafatı oluyor, siz de dik durun sakın taviz vermeyin eğer mantıklı açıklamaları yoksa ve sizi de madem beğenmiyor boşayın gitsin.

O kadar samimilerse ya hanimefendnn eşine anlatirsa aralari daha da kotu olmaz mi
hanımefendinin eşide bilsin Fatoş hanım zaten gemileri yakmış ..x hanımda aralarında bir şey yoksa bile evli bir bayan olarak hiçbir şekilde evli beylerle samimiyet kurup arabasını servis olarak kullanmaması gerektiğini öğrenir eğer mezhebi geniş değilse.

ah erkekler ah yanı benım bır tanıdıgım var neredeyse 10 yıllık evlıler bayan genc güzelde birisi eşi de karızma yanı seytan tugu var adamda ... ve adam farkında tabı karızmasını kullanır.. defalarca aldatıyor.. defalarca özur dıleyıp aglıyor sankı hastalık olmus ya.. yazık ablada 2 cocukları var herdefasında terkedemıyor onu... ama adamın sarkmadıgı kalmıyor..ve ablanın yakın arkadası ıle bıle konusmus adam .. yani buna ragmen terketmıyor anlamıyorum anlam veremyorum yanı kabullenıyor ve adam herdefasında yapıyor cok acı durum

Fatoş hanimin eşini kastettim mahkemeye basvurmamislar yuvalarinin yikilmasini istemem kimse istemez kadinla konursursa ve kadin Fatoş hanimin eşine anlatirsa olay cikilmaz bir hal almaz mi

Her evli erkek aldatacak diye bir şey yok ama ben de neler gördüm bilseniz... Dünya güzeli su gibi yüzüne bakmaya doyamazsınız kadını aldatıyor kocası, aynı şekilde kadın kabin memuru kocası dalyan gibi ama kadın aldattı adamı...Kadını adamı yok bu işin insanlar çok bozuldu... Hanımefendinin eşi de artık rutinden mi sıkıldı on senede yoksa evlilik kurumunun ciddiyeti mi ağır geldi bilemeyiz günah da almayalım ama hiçbir anne üzülmeyi hak etmez! Bu sözleri hiç etmez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…