yolun sonuna mı geldik :(

Fatoş hanimin eşini kastettim mahkemeye basvurmamislar yuvalarinin yikilmasini istemem kimse istemez kadinla konursursa ve kadin Fatoş hanimin eşine anlatirsa olay cikilmaz bir hal almaz mi
Fatoş hanım eşine söyler tahminim ilk kadını aramaktan bahsetmiş çünkü..fakat iyi hesap yapmak lazım adam 300 liradan fazla nafaka vermem diyerek hesabını bile yapmış acır mısınız böylesine...

hadi her şeye kıydım tüm gemileri yaktım 4 yaşındaki iki meleğe ellerime kelepçeler vururdum gözlerime örtüler çekerdim..Rabbim affetmez eğer ki ALDATIYOR İSE yoksa böyle bir şey sıkıldıysa monotonluktan aile terapistine bir gidilir çözümler ortaya dökülür olmadı biter anlarım..

konunuzu birkaç sayfa okudum daha tahammül edemedim.
aslında bu tür erkeklere eli işte gözü oynaşta kadın lazım. yazık günah 4 yaşındaki meleklere kıyar mı insan?? bir de cahil biri de değil.
sevmeyebilirsin bir şeyler tükenebilir ama çaresi bu mu??
kalp kırmaya ne gerek var. bari mertçe anlat durumu adam gibi ayrıl. en azından kötü hatıralarla sonlandırma evliliğini. çocuklarının gözünde yıllar sonra bugünler canlanmasın.
zaten şu saatten sonra hatasını anlasa bile sanmıyorum ki siz eskisi gibi bir eş olun. sizde açtığı yaralar nolucak. bir daha acaba yine olur mu soruları olmayacak mı zihninizde??

size tavsiyem çocuklarınızın çok etkilenmemesine yardımcı olun. hayatın bir erkek olmadan da yürüyebileceğine inanın ve eşinize bağımlı olmadığınızı bilin.

Allah yardımcınız olsun.

haklsıınız artık normallesıyor insanlar cok bozuldu ama fatoş hanımın durumuna gelınce hallolabılır yanı ınsallah konuşarak eşi buyuk hatalar yapmadı ise 10 yıllık evlılık hatrına

Simdi esimi aradim.kostun mu mimarina dedim
Yoo hic gorusmedim dedi. E tabi bu korku ile gorusmezsin. ama ya oncesinde neler oldu???
Oglen gel dedim. Usenmemis sag olsun internetten artırmış benim icin nasil bosanilacagini.
Adliyeye gitmekle olmuyormus
Oglen gelecek bakalim
Kadini aramamak içimdekileri kusmamak icin kendimi zor tutuyorum. .. yaptikari yanina kar kalacak ve halen iletisim halinde olacak esimle. Esimde dünden razi......

işte kadın kadının kurdudur buna derler.
sizin hiç bir suçunuz yokken burda bile tepkilerinizi abartılı bulunup yargılanıyorsunuz.
biz böyle birbirimize destek yerine köstek olacaksak zaten hep eziliriz.

fatmacım canım senin tepkilerin gayet normal. hatta sen alttan bile almışsın.
ama resmen o kadın terbiyeli ahlaklı biri olsa zaten eşini işe bırakıp getirmez.
eşi bişey demiyor mu hiç?
sen eşine bunu istemediğini belirttin sanıyorum ve ısrarla hala buna devam ediyor.
üstelik cinsel yakınlıkta da bulunmuyor.

bu durumda canım senin silkelenmen lazım.
her forumda yazıyorum. benim kadar eşine düşkün onu seven ama sonra da kazığı yiyip ağlayıp zırlanan yoktur. ama noldu? böyle ezilmemek gerektiğini anladım. bir gün eşim evi terketti. hamileliğimin ortasında. bana bişeyler dank etti.
bundan sonra dedim mutsuz olmıycam.

öyle bir dimdik durdum ki. kendime şaşırdım. ağlamadım hiç. bu durumdan en az zararlı nasıl çıkarım dedim.
bir kere bile aramadım. bir kere bile mesaj atmadım. o yazdı yazdı. aradı. ben hiç bişey yokmuş ve hayatıma devam ediyormuş hissine ona çok güzel verdim.

3 bavulla artık kaç seneliğine evden ayrılan adam 7. gün dayanamadı geldi.
onun kadar kibirli gururlu adam bunu yaptıysa seninki daha fazlasını da yapar merak etme.

sonra gönül almalar sürünmeler çiçekler hediyeler. burnunu sürttüm. şimdi benden iyisi yok.

canım bak anne olan bir kadın bir aslandan güçlüdür. rabbim bize inan içimize o gücü o sabrı vermiş.
dik dur canım. bu hiç zor değil. "güçlüyüm iyiyim" dedikçe içindeki o kapı yavaş yavaş açılıyor.

eşini al karşına ciddi olarak konuş.
ne istiyorsun de.
ben evde temizliğini yemeğini yapan biri miyim? yoksa eşin miyim?
değer verildiğimi hissetmiyorum. sözlerim önemsenmiyor.
eğer artık duyguların değiştiyse buna saygım var.
ama bunun için sen kendine bişeyler yapmalısın.
mesela evden gitmelisin.
ama maalesef seni bağlayan bir "eski eş" ve çocuk var. onlar maddi olarak bağlı olacak. bunu da bil. elbette emeğimin hakkını almak zorundayım.
kalbinde yoksam yatakta da yanında olmamın bir anlamı yok.

buna benzer şeyler söyleyebilirsin.
boşanmayı en son olarak söyle.
bunu benim yapmamı bekliyorsan önce bu evden gitmesi gerektiğini söyle.
senin ütülediğin gömleği giyip boşanma davasına gelemeyeceğini söyle.

çok güçlü ol.
hem sen niye ağlıyosun? sen mi hata yaptın?
onun vicdanının sızım sızım sızlaması lazım.
seni görünce "ben bir canavar yaratmışım" desin mesela :) öyle güçlü dik dur. sakın ağlama. ağlamıycam dersen ağlamazsın.

yazacak çok şeyim var. ama daha fazla uzatmayayım. Allah yardımcın olsun. ben senin güçlü olacağını kalben hissediyorum. istersen yaparsın.

Merhaba.. Öncelikle durumunuza gerçekten üzüldüm.. Ben olsam x bayani kesinlikle aramazdim herhalde. Dik durur ve eşinden aciklama isterdim. Eğer aciklamasi beni tatmin etmezse sen yoluna ben yoluma. Evden arabayla beraber gidenlerin illa arasinda bir şey olacak diye birşey yok. Ben de calisiyorum ve arada bir is arkadaşlarım beni evden alabiliyor. Ama su da bir gerçek ki kadinin hisleri kuvvetlidir. Yine de olayları buyutmeden esinizle konuşmaya calisin bence. Size kesinlikle hak veriyorum.. Sakin kafayla dusunmelisiniz bence.. Ve kesinlikle Eşiniz karsinda güçlü ve ozguvenli durmalisiniz.

canım. o koşa koşa gidiyorsan adliyeye sen de atlaya hoplaya git.
onun canı yanacak.
senin değil.
içini ferah tut.
o kadının evine de boşanma dilekçesini gönderirsin. "buyur sıra siz de" yazabilirsin. eşi de görür umarım.

Bayandan önce sorunu eşinle halletmelisin.Karsidaki bayan rahat biri belli ama; esas sorun eşinde.Adam seni gözden çıkarmış .Ablasının izni bitince onunla gitmeyi bırakacak mı?Adam alışmış rahata illaki bir şoförü olacak.Araban varmış ablanı bile rahatsız etme....Git işine.

Bakin ben evliyken hic ihtiyac duymadim esimle gidip geliyoruz ise ama bekarken servis gelmezse ya da sahaya gitmemiz gerekiyorsa is arkadaslarimla gittim. Esim persembeleri basket oynar aksam ayni mahallede oturan arkadaslarmizla doneriz ise. Ayni arkadasin esi bir sure araba alana kadar, esi mesaiye kaldigindan bizimle ya da baska bir arkadasla giderdi. Ve ben size is hayatindan daha onlarca ornek sayabilirim ve biz marjinal falan da degiliz arabada grup seks yapmiyoruz ya da romantik bir ortam olusmuyor. Bir kısmımız gayet mutasıp insanlarız.
Ha bu demek degil ki sizin durumunuz iyi. Sizin durumunuz hic iyi degil. Cok temel sikintilariniz var. Esiniz size saygi duymuyor en basta. Sizin caniniz bu duruma sikildiysa en azindan sikintilarinizi giderecek bir konusma yapmaliydi. Muhabbetiniz sikintili, cinsel yonden sikinti var yani temel sikintiniz esinizin bir kadinla ayni arabada gitmesi degil. Ondan çok daha temel sıkıntılarınız var. Bir kere boşanmaya dünden razı bir eşiniz var.
Bu kıyafet mevzusunda ise ben eşim alıyor cevabı kadar güzel bir cevap düşünemiyorum. Hem evli olduğuna vurgu yapılan bir cümle hem de eşinin zevkini vurgulayan bir adam. İş arkadaşı ile eşini aldatan insanlar yok mu var. Örneklerini de gördüm. Ama çok normal arkadaşlıklar da var. Bizim grubumuzun hepsinin telefonu birbirinde vardır. Kaçıncı yüzyıldayız birinde telefonun olması direk flört anlamına gelmiyor. Artık iş yerinde dosyalarda bütün gruptakilerin telefonu bile tutuluyor acil aranması gerekirse diye. Servistesiniz önce binenlerin telefonu olur geç kalınca heber vermek için ya da sadece arkadaşsınızdır telefon numarası olur birbirinde.

Yuh artık. bu adama söylenecek bişey yok gerçekten.

Telefondan yazdigim icin alinti yapmam biraz zor oluyo.
Ise giderken tercih edecegi baska araçlar ve en önemlisi kapinin onunde kendi araci olan bi adam ve onu her sabah evinden almaya gönüllü bi kadın var..

Annemi arayacak misim. Gelip beni goturmeleri icin.kizlarimi da birakacak misim giderken.. bak bak
Sen ne diyosun ya iyi misin dedim
Ben bi yere gitmiyorum bu evde huzursuzlugu cikaran bu evlilige nifak sokan sensin sen gideceksin dedim.

Telefondan yazdigim icin alinti yapmam biraz zor oluyo.
Ise giderken tercih edecegi baska araçlar ve en önemlisi kapinin onunde kendi araci olan bi adam ve onu her sabah evinden almaya gönüllü bi kadın var..

Annemi arayacak misim. Gelip beni goturmeleri icin.kizlarimi da birakacak misim giderken.. bak bak
Sen ne diyosun ya iyi misin dedim
Ben bi yere gitmiyorum bu evde huzursuzlugu cikaran bu evlilige nifak sokan sensin sen gideceksin dedim.

Konuyu üzülerek okudum,kimse bilemez belki çoğumuz ilerde böyle olacağız ama Allah siz de dahil kimseye yaşatmasın.
Öncelikle o kadınla konuşmayın belki ona ilgisi var belki yok ama herşeyi daha da beter hale getirirsiniz.

Ben yerinizde olsaydım çok güçlü olurdum ya da buna çalışırdım, kendimi değiştirirdim.En önemlisi onun üstüne düşmeyin
Hemen olmasa da yavaş yavaş kilo verin,gidin spora yazılın,hayatla kendinizle barışık olun.Onu umursamamaya başlayın neşeli olun. Emin olun sinir olacak,bişeleri sorgulamaya başlayacak sizdeki bu güveni,ona ihtiyacınız olmadığını görünce.

Siz de nispet yaptığınızı belli etmeden onu kıskandırın,mesela bir kız arkadaşınızı erkek ismiyle kaydedin akşam telefon eşinizin göreceği biyerdeyken arasın. Kahkaha ata ata muhabbet edin,hatta başka odaya geçin iyice kudursun.(ama önce ilk adımı yapın 1 ay kadar)

Bence bu yazdıklarım çoğu erkeği yola getirir,sizde de işe yararsa peşinizden koşacak kıvama gelince de boşanın ve önünüze bakın.Bırakın üzülen o olsun,hemen şimdi boşanırsanız zor toparlanırsınız bence.Önce biraz süründürün

fatoş merhaba canım bugün rüyamda seni gördüm valizleri almışın arabaya koyuyordun ankaraya gidiyormuşunuz

bende kendi kendime içimden galiba kızları akvaryuma götürüyorlar diyorum

Yok artik yaa. Yakin bir arkadaşım yazdi az önce bunu bana.. offf.......

Çok takdir ettim sizi. Evet kesinlikle siz gitmeyin evden. Zaten sanırım evden giden olmak boşanmalarda sıkıntılı bir durum. Eşinizde var bir şeyler ama umarım çıkar kokusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…