- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi fatos hanim
-
Fatoş hanım eşine söyler tahminim ilk kadını aramaktan bahsetmiş çünkü..fakat iyi hesap yapmak lazım adam 300 liradan fazla nafaka vermem diyerek hesabını bile yapmış acır mısınız böylesine...Fatoş hanimin eşini kastettim mahkemeye basvurmamislar yuvalarinin yikilmasini istemem kimse istemez kadinla konursursa ve kadin Fatoş hanimin eşine anlatirsa olay cikilmaz bir hal almaz mi
Ben adama değil evlatlarına uzulurumFatoş hanım eşine söyler tahminim ilk kadını aramaktan bahsetmiş çünkü..fakat iyi hesap yapmak lazım adam 300 liradan fazla nafaka vermem diyerek hesabını bile yapmış acır mısınız böylesine...
haklsıınız artık normallesıyor insanlar cok bozulduHer evli erkek aldatacak diye bir şey yok ama ben de neler gördüm bilseniz... Dünya güzeli su gibi yüzüne bakmaya doyamazsınız kadını aldatıyor kocası, aynı şekilde kadın kabin memuru kocası dalyan gibi ama kadın aldattı adamı...Kadını adamı yok bu işin insanlar çok bozuldu... Hanımefendinin eşi de artık rutinden mi sıkıldı on senede yoksa evlilik kurumunun ciddiyeti mi ağır geldi bilemeyiz günah da almayalım ama hiçbir anne üzülmeyi hak etmez! Bu sözleri hiç etmez!
Simdi esimi aradim.kostun mu mimarina dedim
Yoo hic gorusmedim dedi. E tabi bu korku ile gorusmezsin. ama ya oncesinde neler oldu???
Oglen gel dedim. Usenmemis sag olsun internetten artırmış benim icin nasil bosanilacagini.
Adliyeye gitmekle olmuyormus
Oglen gelecek bakalim
Kadini aramamak içimdekileri kusmamak icin kendimi zor tutuyorum. .. yaptikari yanina kar kalacak ve halen iletisim halinde olacak esimle. Esimde dünden razi......
Hatirladigim bi detay daha
X hanim esime demiski
Gomlekleriniz cok güzel siz mi seciyosunuz
Oda esim demis
Calisan arkadaşlarım kac taneniz isyerindeki erkeklerin giyimlerine iltifat ettiniz
Esimin bana bunları anlatmis olmasi da garip
Ben asil bana anlatmadiklarinin merakı içindeyim
bundan 3 ay önce ben annemlere gezmeye gitmek istedim, kendi aracı olduğu halde beni götürmedi, otobüsle gitmeyi de ben istemedim iki tane çocukla çok zor oluyor tek başıma..
aynı evde büyüdüğüm kuzenim kendi aracı ile bulunduğum şehre gelmiş, annem aradı beni kuzenin oraya gelmiş onun aracıyla gelsenize dedi, ben de kuzenimi aradım, müsaitsen giderken bizi de götürür müsün ablacım dedim. Tamam abla dedi dr kontrolüm var, perşembe akşamı size gelirim cuma sabah birlikte gideriz dedi..
bu olayı eşime anlatınca bana dediği şeye bakın......
cuma sabah o işe gidince ben kuzenimle evde kalacakmışım ya, benim onunla yatmayacağımı nerden bilecekmiş........
boşanmayı işte ilk o gün düşünmüştüm ama o kadar yalvarıp özür diledi ki ben de adam oldu zannetmiştim..
ama meğerse kişi kendinden bilirmir işi......
Telefondan yazdigim icin alinti yapmam biraz zor oluyo.
Ise giderken tercih edecegi baska araçlar ve en önemlisi kapinin onunde kendi araci olan bi adam ve onu her sabah evinden almaya gönüllü bi kadın var..
Annemi arayacak misim. Gelip beni goturmeleri icin.kizlarimi da birakacak misim giderken.. bak bak
Sen ne diyosun ya iyi misin dedim
Ben bi yere gitmiyorum bu evde huzursuzlugu cikaran bu evlilige nifak sokan sensin sen gideceksin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?