Yüce Mevlam ben neden anne olamıyorum:(

klomen kullandım canım adetlerim düzenli ama bekarlıktan beri az oluyor,bitkiselde denedim ebeye kadar gittim rahmin eğri dedi çekti belime yakı filan yapıştırdı kürler uyguladım,kilo problemim yok,saç dökülmem çok var neye etkisi oluyormuş merak ettim?eşimin değerine dikkat etmedim ama doktorlar normal diyorlar canım,rahim filmide çekindim tüplerimde vs çok şükür rabbime problem yok ama doktorun biri rahmin dar dedi 4 doktor yok öyle birşey dedi kafamı karıştırdılar son olarakta doktor aşılama deneyelim dedi ama eşim çok kafaya takıyor stres yapıyor biraz daha deneyelim Allah büyük diyor bakalım canım hakkımızda hayırlısı özellikle bildiğin yapmam gereken şeyler varsa söylersen sevinirimsende hamişsin sanırım rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım inşallah...

MERHABA

Canım bende şimdi okudum ve ağlattın beni senin adına çok üzüldüm aynı kaderi hepimiz yaşıyoruz , hepimizin farklı nedenlerden dolayı bebeği olmuyor Ben şuanda kendim soyutladım insanlardan ağrıma gıdıo soru sorulunca . ve benimde imtihanım zor geliyo allahtan sabır diliyorum artık sadece ...

bizi bizden başka kimse anlamıyor... kaynanam aramış milletin hamile haberlerini weriyo hayret bi şey ya... bu arada kızlar cahilliğimi hoş görün bu aşılama nasıl oluyor anlatırsanız sewinirim. bi de 8 aydır bebeğimiz olmuyo dr hiç bişey yapmadan gönderdi neden klomen wermedi ki???

Canım benim şu yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını bende yaşadım nerdeyse 6 yıl olacak bebeğimiz yok ama 4 yıl kendi kendimi yemişim resmen.Bende çok yanlızım çok şükür birçok arkadaşım var ama eşimin mesleğinden dolayı yanlızım diyebilirim ne anne ne baba ne bir akraba kimsenin olmadığı bir yerdeyiz.İnsan yavrusunu yanında istiyor ama olmayınca olmuyor işte.Birkaç aydır kafamdan attım sildim birçok şeyi hayata daha olumlu bakmayı öğrendim.Ne laflar yedim zamanında yıprandım belki ama çok şükür hepsini atlattım.Eşimle aramıza uzunca sürecebilecek tedavileri erkenden sokmadım bekledim şu zamana kadar iyikide beklemişim bizim için tedavi olayı yeni başlayacak inşallah.Sende uğraş bul kendine evliliğini bebek hasretiyle yıpratma zor bir süreç biliyorum ama o süreçte çook dikkatli olmakta fayda var.Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin tüm olmayanlara inşallah sanada....

canım sizin bebek olmama sebebiniz neydi?? Allah ım en kısa sürede hayırlısyla bebişine kawuştursun inşallah...

canım sizin bebek olmama sebebiniz neydi?? Allah ım en kısa sürede hayırlısyla bebişine kawuştursun inşallah...
bernacım sebepsiz infertilite diye geçiyor ama benim adetlerim düzensiz pek bir problem yok gibi duruyor yanız ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum bulunamamış infertilite diyorum....

bernacım sebepsiz infertilite diye geçiyor ama benim adetlerim düzensiz pek bir problem yok gibi duruyor yanız ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum bulunamamış infertilite diyorum....

evet doğru söylüyosun canım...madem bi sorununuz yok bu kürlerden hiç denedin mi(Soğan ,incir,keçi boynuzu)

evet doğru söylüyosun canım...madem bi sorununuz yok bu kürlerden hiç denedin mi(Soğan ,incir,keçi boynuzu)

denedim canım soğan hariç çook uğraştım soğan suyunu içeyim diye ama yokkk ya midem almıyor yani tam olarak uygulayamadım halbuki içebilsem süper olacak ama malesefBende agnugaston çok işe yaradı eczanelerde satılıyor Hayıt hapı hayıt otunun hapa dönüştürülmüş hali yumurtlama düzelmişti süt hormonum düzelmişti fakat onuda yarım bıraktım gitti...Bir çok hamiş kalan var o hapla...Tekrar alıp kullanıcam bu ay nasipse

boşver takılma dengesiz insanların söylediklerine kuzum...
RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah tez zamanda...
herşeyin hayırlısı olması dileğiyle dualarımız kabul olsun inşallah

canlarım eşimin sperm sonuçlarını aldık,çok iyi hatta mükemmel denecek kadar iyiymiş...
geçen sene başka bi hastanedede sonuçlar böyle çok iyi çıkınca doktorumuz birde tam teşekküllü bir labarotuarda yaptırın dedi ve ve öneri üzerine gittik ALLAH'a şükür sonuçlar çok iyi banada rahim filmi çektirme yolu gözüktü ama 2 ay daha olmassa gidicem rahim filmine yani çarelerimin tükendiği noktada

canım hadi gözün aydın çok sevindimrahim filmine gerek kalmadan bebişin gelir inşallah canım

KEYKEY arkadaşım özel mesajını aldım ama mesaj sayım 100 olmadığı için sana özelden mesaj yazamadım çok teşekkür ederim asıl senden rabbim razı olsun bana mesaj yazdığın için rabbim hepimize şifa versin sende üzülme dualrımdasın...

Bence öncelikle hayatında ki olumlu yanları görerek kendini iyi hissetmelisin. Hersey nasip kısmet sonuçta. Ve lütfen inancını kaybetme. Bak bi arkadasım evlendi tam bes yıl boyunca her türlü tedavi gördü üstelik iki tarafta da bir problem olmadıgı halde. Bu aşamada arkadasım sürekli bunalımlara, kendini kadın gibi hissetmemeye başladığından dert yakinirdi. Yurt disindaydi ve hiç kimsesi de yoktu. Kv ve kp ile yasamasi da cabası sonra hiç ummadığı bir zamanda hamile olduğu öğrendi, hatta bir süre sakladıktan sonra eşinin dogum gunünde bu haberi eşiyle ve tüm çevresiyle paylaşmıştı... Simdi ise iki tane bebeği var.
Birgun seninde olacağına inanıyorum, bunaltma Sakin kendini..

canım bende pko var adetlerinin düzenli olması bazen yinede pko nun varlığına engel değil yumurtan büyümüyor veya birden çok oluşup küçük kalıyorsa büyüsede çatlamıyorsa pkonun göstergesidir bir nevi yumurtlama bozuklugu tabi buradan ne tam olarak ne sorun var bilemiyorum ama canım eger klomen kullandığın halde yumurtan büyümemişse pko vardır adetin 3.günü yapılan tahlil sana hormon değerlerini gösterir ben bu rahatsızlıgımın olduğunu düşün 27 yaşında öğrendim doktorlar bulamamışlardı seninkidesebepsiz değildirde doktorlar bulamamıştır sonuçta bu sebebi bulmamız lazım sana sadece bir fikir vermek istedim canım rahim filmin iyi çıkması çok iyi inşallah en azından sorunun adı konurda şifaya tez zamanda ulaşırsın amin Rabbim isteyen herkesin kucagını bebeksiz bırakmasın

canım benim seni o kadar ii anlıyorum ki anlatamam bende anne olamıyorum kalbim sıkışıyo içim daralıyor isya etmek istemiyorum ama olmuyo işte neden ben diyorum. nerde bi anneyle bebeğini görsem kendimi tutamıyorum gizli gizli hep ağlıyorum.anne olmak istiyorum dilerim rabbim kimseyi bununla sınamasın. akşam olunca evde birtek eşimle benim ama yan daireden hep çocuk sesleri geliyor mutluluk var benim evimse çok sessiz rabbim gül kokulu bi evlat nasipetsin öyle zor ki kelime bulamıyorum. eşimi çok seviyorum severekte evlendik ondan bir parçam olsun istiyorum. çok zorçokk bilmeyen anlamaz boğuluyruummmm

Butun kalbimle diliyorum Allah'im insallah hayirli bir evlat bahseder size.Ben evli degilim ama birgun bir cocugumun olmasini cok istiyorum.Allah anne ve baba olmayi isteyen herkese nasip etsin.

Eğer önemli bir rahatsızığınız yoksa bu işler tamamen psikolojile alakalı. Teyzeminde 6 yıl boyuncaolmadı ne eniştemde nede teyzemde bir sorun yoktu ama olmuyordu çevrenin baskısı zaten cabası. Ben bile sinir olmaya başlamıştım söylenenlere daha yok mu,hadi ne zaman sevicez, yapsanıza artık vs... Neyse teyzem artık her türlü yöntemi denemişti en son tüp bebek işine kalkışmışlardı ama bazı işlerinden ötürü ertelemişlerdi neyse uzatmıyayım kendi haline bırakmışlardı bir süre teyzem artık olursa olur olmazsa olmaz demişti tam öyle söylediği zamanlarda kendiliğinden oluverdi oğluşumuz. Yani kafanızı boşaltın çok takmayın inanın o zaman oluveriyor. Rabbim sizinde gönlünüze göre versin. Nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama izmirde oturup bebişi olmayan bayanlara söylemek isterim annemin gittiği bir doktor vardı tüp bebekle bile bebeği olmayanlara çare oluyordu. O doktora giden çoğu çiftin kolları hep dolmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…