- Konu Sahibi pofuduknaz
-
canım aralarda okudum tam okumadım ama sebepsiz olduğunu söylüyorsun raim filmi çektin mi? klomenle yumurtlama tedavisi denedin mi?bitkisel şeyler denedin mi?adet düzensizliğin var mı? kilo problemin var mı?tüylenme veya sivilce saç dökülmesi eşinin değeri kaç çıktı ileri hareketli?tabiki ben bilemem canım ama ben pko hastasıyım sorularıma cevap yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.tabi bilgim dahilinde
canım ben klomen kullandım bu ay 5 cm kistim oldu ve 39 gündür adet olamadım klomen bana ii gelmedi((
Canım benim şu yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını bende yaşadım nerdeyse 6 yıl olacak bebeğimiz yok ama 4 yıl kendi kendimi yemişim resmen.Bende çok yanlızım çok şükür birçok arkadaşım var ama eşimin mesleğinden dolayı yanlızım diyebilirim ne anne ne baba ne bir akraba kimsenin olmadığı bir yerdeyiz.İnsan yavrusunu yanında istiyor ama olmayınca olmuyor işte.Birkaç aydır kafamdan attım sildim birçok şeyi hayata daha olumlu bakmayı öğrendim.Ne laflar yedim zamanında yıprandım belki ama çok şükür hepsini atlattım.Eşimle aramıza uzunca sürecebilecek tedavileri erkenden sokmadım bekledim şu zamana kadar iyikide beklemişim bizim için tedavi olayı yeni başlayacak inşallah.Sende uğraş bul kendine evliliğini bebek hasretiyle yıpratma zor bir süreç biliyorum ama o süreçte çook dikkatli olmakta fayda var.Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin tüm olmayanlara inşallah sanada....
bernacım sebepsiz infertilite diye geçiyor ama benim adetlerim düzensiz pek bir problem yok gibi duruyor yanız ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum bulunamamış infertilite diyorum....canım sizin bebek olmama sebebiniz neydi?? Allah ım en kısa sürede hayırlısyla bebişine kawuştursun inşallah...
bernacım sebepsiz infertilite diye geçiyor ama benim adetlerim düzensiz pek bir problem yok gibi duruyor yanız ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum bulunamamış infertilite diyorum....
evet doğru söylüyosun canım...madem bi sorununuz yok bu kürlerden hiç denedin mi(Soğan ,incir,keçi boynuzu)
evet canım aynen öyle rabbim vardır bir bildiği bizleride sevindirir inşallah...
elbette sizlerde benim dualarımdasınız canım her namazdan sonra kuranı kerim okuduktan sonra dua ediyorum canımızı yakanlarıda yüce mevlama havale ediyorum....
ah canım ya yoksa olmuyor mu da ne demek eşimin halasıda kayınvalideme olmuyorsa yardım edelim demiş deli oldum ya yüce mevlam dan başka kim bize yardım edebilir delirdim ama kayınvalidemede belli etmedim tabiki cahil insanlarda değiller ama bu insanları anlamak mümkünde değil bende nasıl yardım edecekle rkı dedim dalga geçercesine.....
dillerine sağlık canım yüce mevlam kabul etsin inşallah tüm kalbimle bende sizlere dua ediyorum....
canlarım eşimin sperm sonuçlarını aldık,çok iyi hatta mükemmel denecek kadar iyiymiş...
geçen sene başka bi hastanedede sonuçlar böyle çok iyi çıkınca doktorumuz birde tam teşekküllü bir labarotuarda yaptırın dedi ve ve öneri üzerine gittik ALLAH'a şükür sonuçlar çok iyi banada rahim filmi çektirme yolu gözüktü ama 2 ay daha olmassa gidicem rahim filmine yani çarelerimin tükendiği noktada
klomen kullandım canım adetlerim düzenli ama bekarlıktan beri az oluyor,bitkiselde denedim ebeye kadar gittim rahmin eğri dedi çekti belime yakı filan yapıştırdı kürler uyguladım,kilo problemim yok,saç dökülmem çok var neye etkisi oluyormuş merak ettim?eşimin değerine dikkat etmedim ama doktorlar normal diyorlar canım,rahim filmide çekindim tüplerimde vs çok şükür rabbime problem yok ama doktorun biri rahmin dar dedi 4 doktor yok öyle birşey dedi kafamı karıştırdılar son olarakta doktor aşılama deneyelim dedi ama eşim çok kafaya takıyor stres yapıyor biraz daha deneyelim Allah büyük diyor bakalım canım hakkımızda hayırlısı özellikle bildiğin yapmam gereken şeyler varsa söylersen sevinirimsende hamişsin sanırım rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım inşallah...
canım hadi gözün aydın çok sevindimrahim filmine gerek kalmadan bebişin gelir inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?