Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Bi zar atıyor işte, ya tutarsa.
Hiç bir koyuya tutarsız yorumda bulunmadım hem bu sizi ilgilendirmez başka yorumlarım. Ama tabiki son söylediğiniz şeylerde haklısınız deli cesareti benim ki ama döndüm uyandım yani

Öyle isterim ki yapmayı ama asla izin vermez

Fire vermeden mi?
Ben hiç çalışmadım sayın üye. Buna izin vermeyende eşim bilmeden saçma yorumda bulunmayın. Başta bu sebeplerden gelecek kaygısından istemedim zaten.
Heh ben de bunu demek istedim. Çalışma hayatınız yok, bazı şeyleri anlamıyorsunuz bu nedenle. Ayrıca ne demek eşim izin vermiyor ya? Ee bakın, siz çalışma deyince tamam deyip oturdu mu eşiniz? Siz niye tamam deyip oturdunuz peki?

Esiniz evden kacmak icin bahanr ariyor. Geleceğinizi onun iki dudagindan cikacak sozlere birakmayin. Muhakkak çalışın. Yurtdisina calismak icin gidip orada cocuk yapan birsuru adam var

Tamamda çalışmama asla izin vermez heleki ailesi tam doğu kültüründe biri asla bırakmazlar. Yoksa minnet altına girmek istermiyim

Anca gülerim neden çevirme ihtiyacı duyayım pardonda kimsiniz. Eşimin fikrini bilmiyorsunuz bildiğim kadarıyla o nedenle neden istiyor olabilir demeye hakkınız yok sayın üye.

Tamamda çalışmama asla izin vermez heleki ailesi tam doğu kültüründe biri asla bırakmazlar. Yoksa minnet altına girmek istermiyim
O zaman en başta evlenirken konuşacaktınız, adam sonradan değişmedi ya. Herhalde evlenirken çok büyük bir sorun gibi gelmedi size bu durum. Aslında alakasız buldunuz yorumumu ama sizin şu an sorun yaşadığınız konular bununla bağlantılı.
Ekonomik olarak ona bağlısınız, size söz hakkı tanımamasına yol açıyor bu da. Ha belki çalışıyor olsanız bile yine sizin fikirlerinizi saymayacaktı ama o zaman da en azından kendi gücünüz olurdu, kararlarınızı daha rahat alırdınız.

En başında 18 yaşında falandı. Aşk karın doyurur sandım tüm hata zaten en başında o yola girmekti bunun elbetteki gayet farkındayım ve bilincindeyim. Ama şu anda bu konuda yapabileceğim bşy yok maalesef

En başında 18 yaşında falandı. Aşk karın doyurur sandım tüm hata zaten en başında o yola girmekti bunun elbetteki gayet farkındayım ve bilincindeyim. Ama şu anda bu konuda yapabileceğim bşy yok maalesef
İşte maalesef gerek yetiştiği kültür gerekse de karakter yapısı sebebiyle onu değiştiremezsiniz.
Çalışmama izin vermiyor diyorsunuz, o zaman kendi hayatınıza yön verme seçeneği de iptal. Geriye sadece idare edip devam etmek kalıyor.

Konuyu anlamadıysan tekrar okuyun eşim istedi diye başladık zaten
Eğer orada kazandığı para daha çoksa ve ailesine harcıyorsa ee hiç çocuğunuz yok da değil. Bir de eşinizle istişare yaptınız mı o da istiyor mu 3. Çocuğu

Çok üzgünüm

Ortada adam yok, olmayan adamdan habire üremek.

Bir sonraki konunuz 3 cocukla beni birakip yurtdisina tekrar calismaya gitti ne yapabilirim

Ben calisiyorum kizim var bir tane . Bazen diyorum ki bu dunyaya cocuk getirilir mi ..

Aklınız nasil calisiyor kusura bakmayin gerildim konunuzu okurken

Burdaki üyelerin yorumlarıyla mı 3. Çocuktan hemen vazgeçtiniz. Demek ki çok fazla Bi motivasyonunun da yokmuş bebe için. Bu kadar basit Bi karar mı ya çocuk istiyorum yok yok vazgeçtim istemiyorum falan diyebilecek kadar. Belli ki çok da mükemmel Bi evlilik yok ortada. Benim de mükemmel değil belki evliliğim ama kocamın bana sana mı soracağım senin karışmaya hakkın yok dediğini düşünemiyorum herhangi Bi konuda. Hele ki yurt dışına çıkmak gibi önemli sizi de etkileyecek Bi kararda. Kime soracakmış başka. Eşin çok saygısız. İki çocuk bile çok fazla en azından 3.yapma bu adama güvenip. Daha evlilik birliğinin mantığını bile anlamamış.

Hayallerde yaşıyorsun

Elbetteki buradaki üyelerle fikrimi değişmedim 2 gün önce konuyu konuşup kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…