- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.194
- 798
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Kocasını dizinin dibinde tutmak isteyen ona yeni masraflar çıkarıp sürekli yurtdışında çalışmasına gerek bırakmaz. Ayrıca tabii ki durumu kötü. Yoksa kim keyfine yurtdışında işçilik yapmaya gitsin?Aklına bile gelmemiştir çalışma fikri. Onun yerine adam çalışmaya gitmesin standartlarımız düşerse de düşsün, kaynanamla oturmaya devam ederiz. Hem kocam da bir şeyler karıştıramaz böylelikle diye düşünüyor muhtemelen.
Anlattığına göre doğuya kaynanasının yanına taşınınca adamın huyu kötülemiş. Peki İstanbul'dan doğuya kaynana evine durumları çok iyi olduğundan mı taşınmışlardır sizce? Hiç sanmam. Durum ortada işte.
MatruşkaKardes algisi Rus bebekleri vardir ya, actikca icinden bi tane daha cikar. Dogurdukca baska kardes lazim.
Tüp bebek ilaçlarının çok pahalandığından hatta bulunamadığından bahsediyorlardı topiklerde. Adam sırf tedavi için yine gitmek zorunda yurtdışına çalışmaya.Kocasını dizinin dibinde tutmak isteyen ona yeni masraflar çıkarıp sürekli yurtdışında çalışmasına gerek bırakmaz. Ayrıca tabii ki durumu kötü. Yoksa kim keyfine yurtdışında işçilik yapmaya gitsin?
Konu sahibinin bi amacı var ama çözemedim.
Ay evet o ilaclar ben yaptirirken bile cok pahaliydi 10 sene once, hastaneye igne yaptirmaya gitmistim, hemsire icinde ki havayi ittiriyim derken bi basti siringaya, ilacin yarisi havaya ucunca kalp krizi gecirmistimTüp bebek ilaçlarının çok pahalandığından hatta bulunamadığından bahsediyorlardı topiklerde. Adam sırf tedavi için yine gitmek zorunda yurtdışına çalışmaya.
Şu an hem pahalı hem de bulunamıyormuş.Ay evet o ilaclar ben yaptirirken bile cok pahaliydi 10 sene once, hastaneye igne yaptirmaya gitmistim, hemsire icinde ki havayi ittiriyim derken bi basti siringaya, ilacin yarisi havaya ucunca kalp krizi gecirmistim
Tedaviyi gec bu ekonomide tek maasla 3 cocugun masrafina, mutfagina, üstüne başına, , kresine, zartina zurtuna adam nasi yetissinŞu an hem pahalı hem de bulunamıyormuş.Konu sahibinin kocam yurt içinde kalsın mümkünse evinde kalsın planı boşa çıkıyor bu durumda. Adam o tedavinin masrafını çıkarmak için çalışmak zorunda şu an. En iyi seçenek de Avrupa. Yapacak bi şey yok.
kadında çalışıyor olabilir ve yurtdışından kariyeri için güzel bir teklif alabilir. bölye durumlarda izin vermeyen eş için biz hemen size saygısı yok durumunu yapıştırıyoruz. sizi yargılamak için söylemedim genelde okuduklarım çerçecvesinde aynı şeyi adam yapınca tam tersi oluyor
Ooo yoo 10 sene geçirecek paraları varmışKocasını dizinin dibinde tutmak isteyen ona yeni masraflar çıkarıp sürekli yurtdışında çalışmasına gerek bırakmaz. Ayrıca tabii ki durumu kötü. Yoksa kim keyfine yurtdışında işçilik yapmaya gitsin?
Konu sahibinin bi amacı var ama çözemedim.
Hahaha tam bir kısır döngü. Çocuk yapmak için para kazanmaya yurtdışına git ama bu yüzden karının yanında çocuk yapmak için bulunamaTüp bebek ilaçlarının çok pahalandığından hatta bulunamadığından bahsediyorlardı topiklerde. Adam sırf tedavi için yine gitmek zorunda yurtdışına çalışmaya.
Öyle olduğu için mi kocası yurtdışını 1 ay bile erteleyemiyorOoo yoo 10 sene geçirecek paraları varmış
Geçinmek nasıl bir geçinmek acaba ben onu merak ediyorum. Karnı doyuyorsa kendini geçinebiliyor sayan çok insan var.Ooo yoo 10 sene geçirecek paraları varmış
Ben bu tür konularda maddiyat hep geri tutmuşumdur çocuk rızkıyla gelir ki belki çocuk olduktan sonra dahada artacak rızkınız. Rızki Allahtan isteyip bu durumdan korkmak çok doğru gelmiyor bana sizin günahınıza giriyor kesinlikle
Yo öyle değildi hatta çocuklar varken bile öyle değildi daha güzeldi herşey. Aslında böyle olmasının tek sebebi doğuya taşınmış olmamız İstanbulda yaşıyorduk çiçek gibi hayatımız vardı 2 3 yıldır kaynvalidemlern yanına geldik.
Umarım dediğim gibi olmaz. Ama hiç mutlu olmayacağınıza öyle eminim ki. Hizmet etmeye gidiyorsun yani evinde rahat oturamazsın aynı durumdayım ben:/
İmkanın varsa teklifi reddet ve gitme inan ki pişman olucaksın
Bende aynı şeyi yazdım geçenlerde. “Maddi kaygısı varsa gider” dediler. Benim eniştem cruise gemilerinde çalışıyor. Yılın 8 ayı gemide, 4 ayı burda. Benim için öyle bir evlilik çeşidi yok. Evlilik paylaşmak demektir. Benim eşim 3 gün eve gelmese “Hayırdır” derim. Güvenmediğinden değil, hayatı paylaşmadığımızdan rahatsız olurum. Gözden uzak olan, gönülden de uzak olur.Ben hiç oyle bir şey yapiştirmam. Evli birinin oyle bir lüksü yok bence ister kadin olsun, ister erkek. Ha yapan vardir mutlulardir bir şey diyemem kendileri bilir ama eşini, cocugunu birakip yurtdisinda kariyer peşinde koşacak olan biri evlenmemeli.
Bende aynı şeyi yazdım geçenlerde. “Maddi kaygısı varsa gider” dediler. Benim eniştem cruise gemilerinde çalışıyor. Yılın 8 ayı gemide, 4 ayı burda. Benim için öyle bir evlilik çeşidi yok. Evlilik paylaşmak demektir. Benim eşim 3 gün eve gelmese “Hayırdır” derim. Güvenmediğinden değil, hayatı paylaşmadığımızdan rahatsız olurum. Gözden uzak olan, gönülden de uzak olur.
Bosanmazsiniz onu anladik zaten:)) 3. Çocugubisteyen niye bosansın. Yapacak birsey yok kocaniz gidecek onsuz cogalamayacaginiza gore elinizden gelen yok. Hoş ç tek cocuklara nasil bakiyorsunuz onu da anlamadim ama.Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Yuh ne çocuğu bu koşullarda ya.Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?