- 9 Mart 2011
- 12.509
- 11.255
- 498
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Peki sizin üçüncü çocuğu yapmaktaki amacınız ve motivasyonunuz nedir tam olarak?
Bir çocuğum olunca ikinciyi üçüncüyü dördüncüyü bu kadar körü körüne isteyecek miyim çok merak ediyorum, mantığını anlayamıyorum asla çünkü. Çocukların kardeşi var malum, kardeş istiyoruz demek biraz garip bir bahane.
Her neyse o sizin tercihiniz de, aldığı para daha iyiyse ve Türkiye'de öyle bir para kazanamayacaksa gitmesi bana çok garip gelmiyor. Ama eğer gitme sebebi paraysa adam çocuklarına size bakabilmek yetebilmek için ülke değiştirirken 3.çocuk diye tutturmak bunaltmış da olabilir kendisini.
Size bağırması çağırması, sözünüzü hiçbir şekilde dikkate almaması ayıp, o da ayrı.
Ben 1'i için bile emin olamıyorum, hele de buraya üye olduğumdan beri. O okul ücretleri, özel kurslar, dersler... Bunlar sadece eğitimi için bir de, o psikolojik sağlamlığını kuvvetlendirmek, sosyal bir çocuk yapabilmek için üstüne X5 ekleniyor. Bunu 3 çocuğa Acun Ilıcalı falan değilse kocası yapması mümkün değil herhangi birinindaha daha boşanamasın diye
bir çocuğu yapan aklı başlında insanlar İNSAN yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu gördüğü için asla ikinci üçüncü vs düşünmüyor
elindekini en iyi şekilde yetiştirmek için uğraşıyor
Ban yemek istemiyorum, ban yemek istemiyorum, ban yemek istemiyorumSize bagırarak bana karışmaya hakkın yok tarzı konuşan birine neden bir çocuk daha diye sormak istiyorum
MatruşkaKardes algisi Rus bebekleri vardir ya, actikca icinden bi tane daha cikar. Dogurdukca baska kardes lazim.
Aklına bile gelmemiştir çalışma fikri. Onun yerine adam çalışmaya gitmesin standartlarımız düşerse de düşsün, kaynanamla oturmaya devam ederiz. Hem kocam da bir şeyler karıştıramaz böylelikle diye düşünüyor muhtemelen.
Anlattığına göre doğuya kaynanasının yanına taşınınca adamın huyu kötülemiş. Peki İstanbul'dan doğuya kaynana evine durumları çok iyi olduğundan mı taşınmışlardır sizce? Hiç sanmam. Durum ortada işte.
Kocasını dizinin dibinde tutmak isteyen ona yeni masraflar çıkarıp sürekli yurtdışında çalışmasına gerek bırakmaz. Ayrıca tabii ki durumu kötü. Yoksa kim keyfine yurtdışında işçilik yapmaya gitsin?
Konu sahibinin bi amacı var ama çözemedim.
Bazi insanlar icin durumunun iyi olmasi = yasayacaklari bir catinin olmasi, karinlarinin doymasi (beslenme degil), cocuklarinin da mahalle okuluna 50 kisilik siniflara gidebiliyor olmasi. Bu kadar. Karınlarının doyması beslenme değilde neyle ilgili söyleyin lütfen sizin karnınız neyle doyuyor
O kadar haklısınız kiEşiniz sizi adam yerine koyup fikirlerinizi önemsemiyor, sizin hem kızınız hem oğlunuz var, geçimi ailesinin yanında sağlayamadığı için yurt dışında çalışmak zorunda, aile birliği olmayacak ve sizde inatla bir üreme sevdası var. NEDEN?
Maalesef. DoğruBu ilişkide ki tek eksik 3.çocukmuş gerçekten.
Haklısınız, kapattım konuyu zaten söyledimde kapattığımıAdamın yurt dışına çalışmaya gitmesini anlayabilirim şu ekonomide ama bu konuya karışma hakkın yok demesi çok yanlış. Ne demek hakkın yok? Karı kocanın bu tarz konuları konuşup,birlikte karar alması lazım yani.
Çocuklarınızın kardeşi var ayrıca. 2 çocuğunuz var. 3. çocuğa gerek yok ki? Ayrıca kocanız 1.5 yıl yurt dışında olacak. Hamileliğiniz,doğumunuz her şeyiniz tek başına olacak. 3 çocukla tek başınıza uğraşacaksınız. Canınıza zorunuz mu var gerçekten?
Konu dışına sapmadan yorum yapın lütfenOoo yoo 10 sene geçirecek paraları varmış
Pardon ama siz kimsiniz ki çevirmek zorunda kalayım. Bu kadar eminseniz sizi evimde yada hayatımda görmedim bişeyi bilmeden uydurarak kanıt halinde sunmak ne derece etik ve mantıklı. Hadi benim konumu mantıksız buldunuz sizin uydurarak varsayımınz ne derece mantıklıMatruşka
Ay bir de çeviriyor baştan çocuk yapmaya çalıştığını anlatıyor sonra kocam istedi diyor. Adam yanında büyümeyecek çocuğun neyini istesin? Eşinin hamile kalması için bir çabası da yok. Ama çevirmesi güzel aslında. İstediği şeyin ne kadar mantıksız olduğunun az biraz farkına varmış da kocasının üzerine atmış. Olsun o da bişey.
Eşinizin Sırbistan' da ne yaptığı bile belli değil. Evliliğiniz iyi değilmiş zaten,oradabsadece çalışıp gelme olasılığı cok düşük.
Siz gitmesini istemiyorsunuz hakaret ediyor, gidiyor, çocuk çok istiyor güya, tedavi öncesi gelen habere göre hemen gitmek istiyor. Çocuğu onun istediğine ancak siz inanırsınız. Çocuklar olmasa yanında durmam dediğiniz adamdan üçüncü çocuğu yapınca ne olacak? Değişik değişik işler.
Fire vermeden mi?Çünkü ona göre kolay geliyor çocuk yapmak. Mama, bez fiyatları, sağlık masraflarını hiç kulağı duyuyor mu? Hayatında bir işte fire vermeden kaç ay çalışmıştır sizce?
Adam iş için oradan oraya gidiyor, belli ki ekonomik olarak çok da mükemmel durumda değiller konu sahibinin iddiasının aksine. Yoksa normal şartlarda senede iki ülke değiştirir mi boya işi yapan birisi?
Evet durum ortada bilmeden yorum yapmışsınız doğuya taziye sebebiyle geldik iş imkanı çıkınca dönmek istemedik aile bursa olduğu için. Onların yanında durmak istedik orda kimsemiz yoktu çünkü. Ayrıca bir tek sizin aklınız yok. Bende çalışmak istiyorum hemde en istediğim şey bu. Ama izin vermiyor buna eşim. Hayat standardmda sizi ilgilendirmez. Konu hayat stanrdm değilAklına bile gelmemiştir çalışma fikri. Onun yerine adam çalışmaya gitmesin standartlarımız düşerse de düşsün, kaynanamla oturmaya devam ederiz. Hem kocam da bir şeyler karıştıramaz böylelikle diye düşünüyor muhtemelen.
Anlattığına göre doğuya kaynanasının yanına taşınınca adamın huyu kötülemiş. Peki İstanbul'dan doğuya kaynana evine durumları çok iyi olduğundan mı taşınmışlardır sizce? Hiç sanmam. Durum ortada işte.
Haklısınız bencede saygı yok tabikiIs teklifi yurtdisindan gelse cocuklarini esine birakip bir bucuk seneligine yurt disina hangi kadin cikabilir ve bu duruma sen karisamazsin diye kocasina hangi kadin diyebilir evlilik birligi icerisindeyken. Eger kadini karistirmiyorsa soylediklerine saygi duymuyodur tek basina yasasin hayatini. Siz cok istiyorsaniz boyle bir es bulun bana gore boyle bir evlilik olamaz boyle bir evlilikte saygi yoktur.
Konunun içinde siz söylediniz ama, yoktan var etmedim ya. Konuya dahil ki söylediniz.Konu dışına sapmadan yorum yapın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?