Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Peki sizin üçüncü çocuğu yapmaktaki amacınız ve motivasyonunuz nedir tam olarak?

daha daha boşanamasın diye

bir çocuğu yapan aklı başlında insanlar İNSAN yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu gördüğü için asla ikinci üçüncü vs düşünmüyor
elindekini en iyi şekilde yetiştirmek için uğraşıyor

Ben 1'i için bile emin olamıyorum, hele de buraya üye olduğumdan beri. O okul ücretleri, özel kurslar, dersler... Bunlar sadece eğitimi için bir de, o psikolojik sağlamlığını kuvvetlendirmek, sosyal bir çocuk yapabilmek için üstüne X5 ekleniyor. Bunu 3 çocuğa Acun Ilıcalı falan değilse kocası yapması mümkün değil herhangi birinin

Üçüncüyü bu kadar ısrar kıyamet istediğinize göre çocuklarınız baya sakin çocuklar anladığım kadarıyla. Millette ne şans var ya. Ben ikinci çocuğumu 3 yaşına getirene kadar ihtiyarladim resmen ömrümden ömür gitti. Çocuklarınızi gerçekten merak ettim

Bazi insanlar icin durumunun iyi olmasi = yasayacaklari bir catinin olmasi, karinlarinin doymasi (beslenme degil), cocuklarinin da mahalle okuluna 50 kisilik siniflara gidebiliyor olmasi. Bu kadar.

Tek Bi amacım vardı anlatabilmek ama siz bşyi bilmeden konuştuğunuz için anlamadınız gerek yok yorumunuza

O kadar haklısınız ki

Haklısınız, kapattım konuyu zaten söyledimde kapattığımı

Pardon ama siz kimsiniz ki çevirmek zorunda kalayım. Bu kadar eminseniz sizi evimde yada hayatımda görmedim bişeyi bilmeden uydurarak kanıt halinde sunmak ne derece etik ve mantıklı. Hadi benim konumu mantıksız buldunuz sizin uydurarak varsayımınz ne derece mantıklı

Kapattık konuyu zaten

Fire vermeden mi?
Ben hiç çalışmadım sayın üye. Buna izin vermeyende eşim bilmeden saçma yorumda bulunmayın. Başta bu sebeplerden gelecek kaygısından istemedim zaten.

Evet durum ortada bilmeden yorum yapmışsınız doğuya taziye sebebiyle geldik iş imkanı çıkınca dönmek istemedik aile bursa olduğu için. Onların yanında durmak istedik orda kimsemiz yoktu çünkü. Ayrıca bir tek sizin aklınız yok. Bende çalışmak istiyorum hemde en istediğim şey bu. Ama izin vermiyor buna eşim. Hayat standardmda sizi ilgilendirmez. Konu hayat stanrdm değil

Haklısınız bencede saygı yok tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…