Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Eşinizin Sırbistan' da ne yaptığı bile belli değil. Evliliğiniz iyi değilmiş zaten,oradabsadece çalışıp gelme olasılığı cok düşük.
Siz gitmesini istemiyorsunuz hakaret ediyor, gidiyor, çocuk çok istiyor güya, tedavi öncesi gelen habere göre hemen gitmek istiyor. Çocuğu onun istediğine ancak siz inanırsınız. Çocuklar olmasa yanında durmam dediğiniz adamdan üçüncü çocuğu yapınca ne olacak? Değişik değişik işler.

3.çocuk fikrinden vazgeçmekle başlayabilirsin. Adam size saygı duymuyor. Zahmet edip, çocuklarımın annesi deyip fikrinizi bile sormuyor daha ne diyelim biz.

Eee yeter 2 tane allah onlara uzun ömürler, versin takmayın kafanıza.

Hiç çocuğunuz olmasa anlarım da uzakta çalışan bir babaya üçüncü çocuk, çocuğa haksızlık gibi geliyor bana biraz
Bebeğin babasına da ihtiyacı var niye o yavruyu bundan mahrum bırakacağınızı bile bile istiyorsunuz ki?

Neden saygı duymadığını düşünüyorsunuz aynı şey bizle riçin olsa kadına iş teklifi gelse adam istemese size saygısı yok üçüncü çocuğu yapıp evde oturtacak dersiniz
Is teklifi yurtdisindan gelse cocuklarini esine birakip bir bucuk seneligine yurt disina hangi kadin cikabilir ve bu duruma sen karisamazsin diye kocasina hangi kadin diyebilir evlilik birligi icerisindeyken. Eger kadini karistirmiyorsa soylediklerine saygi duymuyodur tek basina yasasin hayatini. Siz cok istiyorsaniz boyle bir es bulun bana gore boyle bir evlilik olamaz boyle bir evlilikte saygi yoktur.

kadında çalışıyor olabilir ve yurtdışından kariyeri için güzel bir teklif alabilir. bölye durumlarda izin vermeyen eş için biz hemen size saygısı yok durumunu yapıştırıyoruz. sizi yargılamak için söylemedim genelde okuduklarım çerçecvesinde aynı şeyi adam yapınca tam tersi oluyor

Hali hazırda kardeşleri olan 2 çocuğuna kardeş olsun diye olmayan kocadan çocuk yapmaya çalışıyorsun.

Peki üçüncü çocuğa da kardeş yapacak mısın? Dördüncü olunca ona da kardeş olsun diyecek misin.

Ay çıldırıcam çocuk yapmayı ne sanıyorsunuz yaa...

Oturulur konusulur belki yurtdisinda yasanmaya karar verilir. Adam senin bu konuda konusmaya hakkin yok diyor bu nasil bir saygi soyler misiniz? Bu aile olmak degil bana gore iki kisi bu hayati yasamaya karar verip evleniyorsa boyle onemli kararlari istisare etmeliler kestirip atip bu benim hayatim diyemezler.

Çünkü ona göre kolay geliyor çocuk yapmak. Mama, bez fiyatları, sağlık masraflarını hiç kulağı duyuyor mu? Hayatında bir işte fire vermeden kaç ay çalışmıştır sizce?
Adam iş için oradan oraya gidiyor, belli ki ekonomik olarak çok da mükemmel durumda değiller konu sahibinin iddiasının aksine. Yoksa normal şartlarda senede iki ülke değiştirir mi boya işi yapan birisi?

Millet onca maddi güce kariyere desteğe rağmen 1 taneyi yapmaya korkuyor. Siz eşiniz yok, kariyeriniz yok, paranız yok, zorla tedaviyle 3. Yapmaya calisiosunuz. Hadi yanlışlıkla oldu deseniz gene anlicam. Böyle inat görmedim ben. Bu kadar körü körüne ateşe yürünür mü. Tam bi cahil cesareti.

Ben de çalışayım da eşim yanımda dursun yurtdışına gitmek zorunda kalmasın diyen yok tabii. Ben olsam kocama destek olurum da uzakta çalışmak zorunda kalmasın beraber olalım. Ama konu sahibinin tek sorunu üretmek değil üremek

Bir de hem masraf çıkarıyor hem de adam çalışmaya gidiyor diye bozuluyor. Mantık yerlerde.

Kardes algisi Rus bebekleri vardir ya, actikca icinden bi tane daha cikar. Dogurdukca baska kardes lazim.

Aklına bile gelmemiştir çalışma fikri. Onun yerine adam çalışmaya gitmesin standartlarımız düşerse de düşsün, kaynanamla oturmaya devam ederiz. Hem kocam da bir şeyler karıştıramaz böylelikle diye düşünüyor muhtemelen.
Anlattığına göre doğuya kaynanasının yanına taşınınca adamın huyu kötülemiş. Peki İstanbul'dan doğuya kaynana evine durumları çok iyi olduğundan mı taşınmışlardır sizce? Hiç sanmam. Durum ortada işte.

Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr
Siz ne istiyorsunuz bu önemli. Eşiniz yanınızda yokken kolay mu çocuk büyütmek. O önce hayat arkadaşıyla istişare etmeyi öğrensin iş ve aile hayatınız konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…