- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Çocuklar olmadan 1 sn yanında durmayacağı adamdan ısrar kıyamet, tedavi üstüne tedavi ile 3.çocuğu yapmak.. Allah'tan duramıyormuş ya.En azından anonim bir forumda; bizlere olmasa da, kendinize karşı dürüst olun. Boşanamam değil de, bunların size göre boşanma sebebi olmadığını söyleyin; tıpkı başka bir konuda söylediğiniz gibi.
17 Ocak Salı gününe ait Sizce evliligime devam etmelimiyim dusuncelerinizi merak ediyorum konusunda bazı görüşlerinizi paylaşmıştınız.
Konu sahibi 5 yıllık evli, 35 yaşında, çocuksuz ve eşinin muhafazakarlık adı altında yıllardır kendisine uyguladığı baskılardan bunaldığını ve aşırı derecede mutsuz olduğunu yazmıştı. Ayrılmanın vakti geldi mi ? diye sormuştu.
Konuya yaptığınız yorumlar :
Bir başka konuda 6 yıllık evli , 2 yaşında çocuğu olan ve kocası boşanmak isteyen konu sahibine yorumunuz ise ; ayrılması yönünde olmuş. Ya kafanız karışık ya da kadının ayrılmak istemesi durumundaki fikrinizle , erkeğin ayrılmak istemesi durumundaki fikriniz farklı.
7 Ocak 2023
7 ocakta bir başka konuda da kâr zarar terazisi yaparak , evlilik birliği içinde kalmaya devam ettiğinizi söylemişsiniz.
Bilgilerinize göre 26 ( mesajlara göre 27) yaşında, ilköğretim mezunu, 9 yıllık evli; 5 yaşında erkek ve 4 yaşında kız çocuk annesisiniz.
Hem sizin hem de eşinizin ailesinde yakın derecede epilepsi var. Oğlunuzda epilepsi şüpheniz olmuş, eeg sine göre yokmuş.
Çok şükür 2 sağlıklı evladınız varken; 7 aydır yurtdışında olan eşiniz gelir gelmez hamile kalabilmek için klomen ve ovitrelle kullanmanız gerçekten mantıklı geliyor mu size ?
Adam gidipte dönmezse; kendinize ve çocuklarınıza nasıl bakacak, onları nasıl büyütüp okutacaksınız , hiç düşündünüz mü ?
Bence bu forumda böyle örnek çok fazla banada konularımda ayrıl ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım diyen ama kendi konularını okuduklarımda bambaşka davranan başklarına da farklı yorumlar tavsiyeler veren çok insan var çoğunun kafası karışıkEn azından anonim bir forumda; bizlere olmasa da, kendinize karşı dürüst olun. Boşanamam değil de, bunların size göre boşanma sebebi olmadığını söyleyin; tıpkı başka bir konuda söylediğiniz gibi.
17 Ocak Salı gününe ait Sizce evliligime devam etmelimiyim dusuncelerinizi merak ediyorum konusunda bazı görüşlerinizi paylaşmıştınız.
Konu sahibi 5 yıllık evli, 35 yaşında, çocuksuz ve eşinin muhafazakarlık adı altında yıllardır kendisine uyguladığı baskılardan bunaldığını ve aşırı derecede mutsuz olduğunu yazmıştı. Ayrılmanın vakti geldi mi ? diye sormuştu.
Bir başka konuda 6 yıllık evli , 2 yaşında çocuğu olan ve kocası boşanmak isteyen konu sahibine yorumunuz ise ; ayrılması yönünde olmuş. Ya kafanız karışık ya da kadının ayrılmak istemesi durumundaki fikrinizle , erkeğin ayrılmak istemesi durumundaki fikriniz farklı.
7 Ocak 2023
7 ocakta bir başka konuda da kâr zarar terazisi yaparak , evlilik birliği içinde kalmaya devam ettiğinizi söylemişsiniz.
Bilgilerinize göre 26 ( mesajlara göre 27) yaşında, ilköğretim mezunu, 9 yıllık evli; 5 yaşında erkek ve 4 yaşında kız çocuk annesisiniz.
Hem sizin hem de eşinizin ailesinde yakın derecede epilepsi var. Oğlunuzda epilepsi şüpheniz olmuş, eeg sine göre yokmuş.
Çok şükür 2 sağlıklı evladınız varken; 7 aydır yurtdışında olan eşiniz gelir gelmez hamile kalabilmek için klomen ve ovitrelle kullanmanız gerçekten mantıklı geliyor mu size ?
Adam gidipte dönmezse; kendinize ve çocuklarınıza nasıl bakacak, onları nasıl büyütüp okutacaksınız , hiç düşündünüz mü ?
Heralde adamın bırakmasından korkuyor çocukla bağlamaya çalışıyırÇocuklar olmadan 1 sn yanında durmayacağı adamdan ısrar kıyamet, tedavi üstüne tedavi ile 3.çocuğu yapmak.. Allah'tan duramıyormuş ya.
Çok kötü bir fikir o. Amaca gram hizmet etmiyor.Heralde adamın bırakmasından korkuyor çocukla bağlamaya çalışıyır
Çocuk git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap kafasıyla olmuyor ki. 2 çocuğunuz varmış bunu biliyorsunuzdur eminim. Adam yurtdışında ve yine gidecek siz ne kadar tedavi olursanız olun adam olmadıktan sonra çocuk nasıl olacak.Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım. Eşim eve gelene yakın git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap dedi. O gelene kadar benle olan işlemleri yaptım. Kimden korkucam
10 yıl bişey yapmasa geçinir demiş de, geçinmek var geçinmek var şimdi. Belki bi şeyleri garanti altına almaya çalışıyor adam, nerden bileceğiz?
Size vermedim zatenCevap vermeyin sizde
Dördüncüyü de yapın diğer geldiğinde size saygısı olmayan bu herif bırakılırmı hiçMrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
İstemiyor ki zaten, kadın istiyor.Oyle garantici adam da cocuk mu ister habire bilemedim.İkisi de bir garip.
Hayır demeyi öğrenmediniz miLütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
Tibet öküzü sendromuBakın dayanamadım eski konunuza baktım.
Siz rahatsızken eşinizin yurtdışı dönüşü doktor ilişkiyi yasakladıgı halde korunmalı ilişkiye girebilir miyim diye sormuş ve eşim anlayışla karşılamaz maalesef demisşiniz.
Bu adama niye 3 ya niye ?
Daha senin hasta haline bile saygısı yok ya.
Amaaaaan
Hadsiz terbiyesiz bu kadar kurcaladıysan yazdıklarımı bu sayfada yorum yazdım onada bak. Başta kaygılı olduğum için istediğimi söyledim eşime onun ısrarıyla devam ediyoruz tedaviye. Umarım hakkımda ne hale düşünüyorsan başına gelsin. Defol git sorumdan
Herif sırbıstanlı garılarla geziyordur ayol kalıbımı basarımCaresiolmayancare utanmaz arlanmazsın, mevcut kızın 4 oğlun 5 yaşındaymış. 4 yıldır kardeş istiyoruz yazdın yukarda diğer konularda klomen ovitrele kovalıyorsun. şimdi de eşim istiyor, ben istemiyorum, o istiyora çevirdin konuyu.
sen çok zeki sanıyorsun kendini ama acınası haldesin çocuk yapıp adamı eve bağlayacağını sanıyorsun ama adamı zaten 2 çocukla bağlayamamışsın. O yüzden kır dizini otur kaynananla.
Kocana çıt çıkartamıyorsun burda mı artistliğin söküyor haddini bil mahkemelik olursunHadsiz terbiyesiz bu kadar kurcaladıysan yazdıklarımı bu sayfada yorum yazdım onada bak. Başta kaygılı olduğum için istediğimi söyledim eşime onun ısrarıyla devam ediyoruz tedaviye. Umarım hakkımda ne hale düşünüyorsan başına gelsin. Defol git sorumdan
Tövbe bismillah gbt sini çıkartmışsın maşşallahEn azından anonim bir forumda; bizlere olmasa da, kendinize karşı dürüst olun. Boşanamam değil de, bunların size göre boşanma sebebi olmadığını söyleyin; tıpkı başka bir konuda söylediğiniz gibi.
7 Ocak 2023
Evde 2 kişi çalışıyor, çocuk yok, hayat dursa biz 1 ay geçinemeyiz herhalde. 10 yıl 2 çocuk 2 ebeveyn hatta +1 beklenen çocuk olarak ne yapıp hayatınızı idame ettirebilecek para kazandınız, bize de söylesenize litfeeeenŞuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir
Ama cocugu isteyen bu kadin, kadin istemese belki kocasi istemeyeck bileEşiniz siz oyalanın diye size çocuk yaptırıyor. Bir bebek annenin en az 3-4 senesine mal oluyor. Kendi de yurt dışında cirit atıyor.
Bir çocuğun maddi ihtiyaçlarının yanında manevi ihtiyaçları da vardır. Diğer iki çocuğunun başında dursun babalık yapacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?