Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Çocuklar olmadan 1 sn yanında durmayacağı adamdan ısrar kıyamet, tedavi üstüne tedavi ile 3.çocuğu yapmak.. Allah'tan duramıyormuş ya.

Bence bu forumda böyle örnek çok fazla banada konularımda ayrıl ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım diyen ama kendi konularını okuduklarımda bambaşka davranan başklarına da farklı yorumlar tavsiyeler veren çok insan var çoğunun kafası karışık

Neden yalan söyleme ihtiyacı duyayım. Eşim eve gelene yakın git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap dedi. O gelene kadar benle olan işlemleri yaptım. Kimden korkucam
Çocuk git doktorla görüş ne gerekiyorsa yap kafasıyla olmuyor ki. 2 çocuğunuz varmış bunu biliyorsunuzdur eminim. Adam yurtdışında ve yine gidecek siz ne kadar tedavi olursanız olun adam olmadıktan sonra çocuk nasıl olacak.

Dördüncüyü de yapın diğer geldiğinde size saygısı olmayan bu herif bırakılırmı hiç

Tibet öküzü sendromu

Bacim sen boyle dusundugun icin mi basina geldi? Benimkisi sadece merak.

Sen bosver bunlari ben sizin askinizi ve mutlulugunuzu anladim. Mutluluklar.

Herif sırbıstanlı garılarla geziyordur ayol kalıbımı basarım

Kocana çıt çıkartamıyorsun burda mı artistliğin söküyor haddini bil mahkemelik olursun

Kayinpederim kaptan, yillarca gemide çalışmis, şehirlerarasi, hatta ulkeler arasi gitmis gelmiş. 4 çocukları olmuş, kayinvalidem hiçbiri buyurken yanimizda değildi, tek basima buyuttum hepsini der hep. Aylarca gelmedigi olurmus eve. Her uzun kalisinda bir çocuk yapıp gitmis sizinki de o hesap...bu devirde iyi kazancli is nerdeyse adamın oraya gitmek istemesi normal de sizin bu kosullarda 3.cocuk konusunda diretmeniz enteresan...

Tövbe bismillah gbt sini çıkartmışsın maşşallah

Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir
Evde 2 kişi çalışıyor, çocuk yok, hayat dursa biz 1 ay geçinemeyiz herhalde. 10 yıl 2 çocuk 2 ebeveyn hatta +1 beklenen çocuk olarak ne yapıp hayatınızı idame ettirebilecek para kazandınız, bize de söylesenize litfeeeen

Eşiniz siz oyalanın diye size çocuk yaptırıyor. Bir bebek annenin en az 3-4 senesine mal oluyor. Kendi de yurt dışında cirit atıyor.
Bir çocuğun maddi ihtiyaçlarının yanında manevi ihtiyaçları da vardır. Diğer iki çocuğunun başında dursun babalık yapacaksa.

Ben cocuk severim burdaki cogu kadinin aksine ama tek basina sunu yaptirdim diye aglayip 3. Yu dusunmek sacma degil mi yani adam zaten gidecek 2 cocugun zaten var ve hamilelik istedigin gibi olmayabilir yani.. ohff tek basina olmak kabus gibi olabilir. Brnce canin skliyo cocukla vakit geciriyorsun

Ama cocugu isteyen bu kadin, kadin istemese belki kocasi istemeyeck bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…