- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Aha cimri hunter is back :)Yok yok bende banlandımhemde kaç defa... yorumunuza çok teşekkür ederim neden İngilizler için öyle dediniz kötüler mi insan olarak ? Bir oradan dönül aldım da... dikkat çekici bir tipim Yok sanırım Türkiye’de cimri adamlar denk geliyor ingilterede de çok sıradan tipler ya da ben bu işleri bilmiyorum ...
Yıllık 42 k vergi dahil değil :) vergi dahil olunca aylık 2600 filan kalıyor bana sanırım...
Ablacım çocuğun canına okudum, açtım telefonu sövdüm, erkekler evden alıp eve bırakıyor sen bir kahveyi ödemedin be dedim daha neler beler dedimAha cimri hunter is back :)
Anladım güzel o zaman :) ama birde istediğim gibi birinin bana denk gelmesini istiyorum o da olmuyor .gayet iyiymis kiz aslinda. Vergi orani da gayet insafliymis, ben ilk maasimi aldigimda soka girmistim. Bence olabilir. Yani luks yasamazsin ama orta kesimden iyi bir hayat surersin.
Valla kalabilirimBen İngilterede çalışıyorum.
Yazılım değil ama açıkçası buraya hiç yabancılık çekmedim, çok çabuk alıştım.
Daha önce başka bir ülkede yaşıyordum orada blehh gelmişti.
Aynı sen gibi düşüncelerle çıktım ben de yola 2015te.
Hala özlüyorum ailemi ama iyi ki de çıkmışım, alışılıyor merak etme.
Ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kalamazsın ki.
AA birde doktora yapsam, maaşım ileride çok değişir mi yoksa değmez mi ?
Valla kalabilirimÇok eğleniyoruz ve çok güzel zaman geçiyor birde eve gelince sevildiğimi hissediyorum dış dünyadan kaçıp ama diğer mevzu ingilterede istediğim gibi birini bulabileceğimden emin değilim.
Alan yapay zeka, ama yapabilir miyim bilmiyorum :)Yaptigin alana bagli. Amazon, Google gibi sirketlerin research scientist ilanlarina bak, onlara yarar bir seyse maasin cok cok cok fark eder. Ama sirket startupsa mesela, odeyebilecekleri para miktari belli, ne yaparsan yap fazlasina ulasamazin. ML, linguistics, computational linguistics, computer vision vb alanlarinda yapacaksan PhD durma yap. Ama populer olmayan bir alanda yapacaksan yapma derim.
AA süper :) İngiliz mi ? Birde arkadaşlarım sürekli dating sitesinden tanışıyorlardır sen çekingensin nasıl bulacaksın moduna girdiler .İstediğin gibi biri derken? Erkek mi?
Ben buldum valla
Ben İngilterede çalışıyorum.
Yazılım değil ama açıkçası buraya hiç yabancılık çekmedim, çok çabuk alıştım.
Daha önce başka bir ülkede yaşıyordum orada blehh gelmişti.
Aynı sen gibi düşüncelerle çıktım ben de yola 2015te.
Hala özlüyorum ailemi ama iyi ki de çıkmışım, alışılıyor merak etme.
Ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kalamazsın ki.
Alan yapay zeka, ama yapabilir miyim bilmiyorum :)
Türkiye’de de benim çevrem bu şekilde ama Almanya’da çok çıkarcı insanlar var diyorlardı haklısınız. Bende şu yaşa dek çok çabaladım herşey içinde artık yolunda gitsin istiyorum sıkıldım çünkü.Ben de Almanya'dan ve bati Avrupa'dan bleehhh cektim acikcasi, mal gibi insanlar, mal gibi bir hayat. baydim surdan, Dublin'e gocme niyetindeyim. Maddiyata sebep burdayim sanirsam, maddiyat tatmin edici olmasa 1 dk durmam.
AA süper :) İngiliz mi ? Birde arkadaşlarım sürekli dating sitesinden tanışıyorlardır sen çekingensin nasıl bulacaksın moduna girdiler .
AA süper :) İngiliz mi ? Birde arkadaşlarım sürekli dating sitesinden tanışıyorlardır sen çekingensin nasıl bulacaksın moduna girdiler .
Türkiye’de de benim çevrem bu şekilde ama Almanya’da çok çıkarcı insanlar var diyorlardı haklısınız. Bende şu yaşa dek çok çabaladım herşey içinde artık yolunda gitsin istiyorum sıkıldım çünkü.
Nasıl bulacağız o zaman :) ? Ben cidden ilişkilerde sorun yaşıyorum aaa unuttum söylemeyi sizin yapışkan kadınlar yorumlarınıza da bayıldık!!! Benim çevremde kızlar erkeklere yapışıyor sonra da bizi deli etmek için adam peşimde koştu diyor artık hepten kızlardan soğudum.Ne bulmuslardir Allah askina, Londra yatip kalkip kendi yoluna gitme seklindeki iliskilerin baskenti. Tinder'dan buldugun adamin prens Harry cikacak hali yok ya????
Ben de Almanya'dan ve bati Avrupa'dan bleehhh cektim acikcasi, mal gibi insanlar, mal gibi bir hayat. baydim surdan, Dublin'e gocme niyetindeyim. Maddiyata sebep burdayim sanirsam, maddiyat tatmin edici olmasa 1 dk durmam.
Yapay zeka alanın niye bi erkek robot yapmıyosun kendine hep hesabı o öder hem :)Alan yapay zeka, ama yapabilir miyim bilmiyorum :)
İşte ben bir okulda yüksek lisans yaptım çevre Çinli doluydu illallah ettim , ondan İngilterede bir daha Çinli görmek istemiyorum.Evet İngiliz
Valla ben İtalyada yaşıyordum orada bir tık olduğu yoktu ve pek beğenmezdim kimseleri.
Buraya bir geldim vauv kısmetim açıldı tavan, bir de bilmiyordum İngiliz erkekleri böyle keskin yüz hatlı falan pek eli yüzü güzelmiş yani bunların cinsinin, İngiliz erkekleri çok girişken yav, direkt gelip seni dışarı falan çağırıyorlar
Sen de girişken olabilirsin yani kötü bakmıyorlar aksine hoşlarına gidiyor kadın ele alsın işleri falan (bi önceki konumda benim minnoş adamdan yakınmamı görebilirsin ben alışmışım maço erkek böyle kuzu gibi adam garip geliyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?